KreeoLe Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Jak wiecie, kochani, zbliża się Halloween - w Equestrii zwane Nightmare Night. Święto Nightmare Moon, zbuntowanego wcielenia Księżniczki Luny. Kucyki przebierają się w różne, rozmaite stroje by nie zostać rozpoznanym, chodzą po domach i zbierają cukierki. Lecz równie ważnym elementem tego święta jest jego ozdoba, symbol - dynia. Tak, ta dyniowata roślina jednoroczna zwana DYNIĄ jest rozflakowana od środka zostaje przez kucyki… no, jej miąższ ze środka zostaje wydrążony takim śmiesznym narzędziem, a warstwa wierzchnia wycinana ostrzem w potworne wzory i twarze. Do środka wkładana jest zaś świeca - daje do piorunujący efekt. Tak też powstaje lampion na Halloween! Przechodząc jednak do sedna:Waszym zadaniem jest... narysowanie dynii! Patrząc jednak na tytuł tematu NIE MUSICIE robić tego ani na kartce, ani w zaawansowanych programach graficznych - a w Paincie. Nie zmuszamy, może być i Gimp, cokolwiek innego - jest to luźny, jednodniowy konkurs. Nawet najpiękniej zrobiona dyna może nie wygrać - liczy się humor i pomysł. Śmiech i zabawa przede wszystkim. Prace wstawiacie w tym temacie, tylko dzisiaj, do północy. Nagrodą dla Dyniotwórcy jest dyniowa odznaka/albo/miesięczne miejsce na tablicy wyróżnień (zobaczymy jak cukiereczki będą aktywne) - każdy może spróbować!Uruchamiajcie Painty i rozumki, a my czekamy na Wasze pięknie niedoskonałe i świetnie, przerażająco - straszne, dyniowe dzieła~! PS. Wyniki konkursu "Nightmare Apple" pojawią się o 16:00, muszę poczekać z tym na Moonlight ; ) Edytowano Październik 31, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Yargolek Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Tak na szybko bo jestem w szkole Jak wrócę do domu to zrobię arcydzieło No, CZEKAMY Yargol @EDIT: A jednak nie chce mi się, jestem leniwy, źle mi i w ogóle kanapka więc niech zostanie ta piękna dynia narysowana w szkole. Edytowano Październik 31, 2013 przez Yargolek Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Ja coś takiego naskrobałam w pejncie Edytowano Październik 31, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Ta-dam! :3 Edytowano Październik 31, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
BaniPunz Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Uff, w końcu skończyłem. Mam nadzieję, że docenicie mą pracę :33 Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Udało się! Tyle pracy, lecz w końcu! Skoro konkurs w dziale farmerki, a dynie są pomarańczowe, to to się jakoś łączy . Uwaga wszelkie prawa zastrzeżone xD Link do komentarza
Krulig Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Serio? ;-; Głupi 6 letni komp stacjonarny i myszka...przy okazji pozdrawiam wszystkich,którzy nie mają tableta... Edytowano Październik 31, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Przed wami epicka dynia przemalowana na Raziela z mojego avatara. Wystarczy tylko pomalować dynie na niebiesko. Zrobić otworki na oczy do których włoży się niebieski plastik, a następnie włożyć do dyni świeczkę i Raziel będzie świecić swoimi niebieskimi oczami. Ponadto radzi się owinąć dynię brązową bandanką. Inspiracja Edytowano Październik 31, 2013 przez Sajback Link do komentarza
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 A oto... Moja wspaniała... Trollface Dynia!!!! Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Octavia,suodka kripi dynia Kirkland i moje nieczytelne pismo Link do komentarza
Celly Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Oh my god. Co ja robię ze swoim życiem. Link do komentarza
VileRaven Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) fuu xD zrobione na szybko. tak bardzo brzydkie. Ale przynajmniej jest Edytowano Październik 31, 2013 przez VileRaven Link do komentarza
KreeoLe Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 Dziękujemy ^ ^ http://mlppolska.pl/watek/1049-tablica-wyr%C3%B3%C5%BCnie%C5%84-dzia%C5%82u-applejack/#entry399631 Link do komentarza
Recommended Posts