Bejeden Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Witajcie moje drogie Pegasis i Bronies. Stoję dzisiaj przed wami jak wiele przede mną... Dobra mniej oficjalnie Jestem Bejeden, lubię robić modele 3D, pisać FF i kręcić filmy na YT ----> http://www.youtube.com/channel/UCP1Z0lf1dXa3TSm6NlUpxNA <---- DLA CHĘTNYCH Hmmm... co mogę jeszcze powiedzieć chyba tylko to że kocham małe pastelowe Kucyki i że mam nadzieje że będzie nam się fajnie pracowało razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) Ya! Ogenki desu ka? Edytowano Listopad 15, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 GENKI DESU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Witaj! Korespondowaliśmy ze sobą. Baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Witaj Widzę kolejny brony z Warszawy heh.Wszedłem na Twój kanał YT spodobało mi speed draw AJ tylko zdziwiło mnie,że nie pokazałeś jej już skończonej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Dawno nikogo nie witałem. Tradycyjne oraz utwór trance na powitanie. Tym razem na dobrą sprawę dwa.PS. Jakość obrazu słaba ponieważ wideo nagrano telefonem, do którego później dodano audio z bezpośredniej relacji.Dash Berlin - Jar of Hearts + Fool for Life Enjoy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 (edytowany) Witaj na forum i baw się dobrze! Łap na początek i . Lubisz rysie, kapibary i/ lub ślimaczki? :3 Edytowano Listopad 16, 2013 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) Dobrej zabawy na forum :3 Edytowano Listopad 22, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Dzień dobry na powitanie. :muffin: ile chcesz? Mam jeszcze masę! Lubisz koty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się