Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 6 minut temu Świeży rekrut napisał: (Hea, hea.) To uczucie, kiedy wiesz, że nikt ci nie podskoczy, bo masz najwyższy stopień. to prawda ja w swoim zawodzie mam taki więc początkujący raczej do mnie nie zaczynają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (edytowany) @Świeży rekrut Taki z Ciebie nieudolny żołnierz, jak ze mnie wiewiórka, a ze sąsiada jaszczurka. Żem wyrymował i za tym się schował. (@Ratchet :) (RAinbow Dash) Jaki tu się offtop robi, hehe) Edytowano Kwiecień 23, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (edytowany) @Lucas zauważyłam rozmowa się tu zrobiła nie w temacie Edytowano Kwiecień 23, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Im hero... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Iskry na mą twarz lecą, a osłona okazała się hecą. Maskę mam, nikomu nie dam! Broń mi ciąży. Pada strzał i wrzeszczy chorąży. Hełm osłania głowę, ale nie popadam w chorobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 2 minuty temu Świeży rekrut napisał: Iskry na mą twarz lecą, a osłona okazała się hecą. Maskę mam, nikomu nie dam! Broń mi ciąży. Pada strzał i wrzeszczy chorąży. Hełm osłania głowę, ale nie popadam w chorobę. Jaka twórczość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (Czasem się coś zdarzy. Do tego mam tu kilka fików. Głównie to wojennych.) Na korpusie mundur ją zdobi. Lekkie ręce w pistolet zbroi. W umyśle plan układa. Nie dziwota, bo w kolorowych barwach świat przedstawia. Ucho na pewien dźwięk dygota. Wojna do bram się zbliża, to pod niebo woła. KREIG! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: (Czasem się coś zdarzy. Do tego mam tu kilka fików. Głównie to wojennych.) Na korpusie mundur ją zdobi. Lekkie ręce w pistolet zbroi. W umyśle plan układa. Nie dziwota, bo w kolorowych barwach świat przedstawia. Ucho na pewien dźwięk dygota. Wojna do bram się zbliża, to pod niebo woła. KREIG! podrzuć coś chętnie przeczytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (Krótkie- Lądowanie. Dłuższe- Moje piekło, Numer 730, tylko one są ultra kiepsko napisane, uczyłem się wtedy pisać. No i Sztandar straceńców. Jak zechciałabyś przeczytać, to byłbym bardzo szczęśliwy.) To co mówisz to naprawde fascynujące rzeczy. Do Ibisza jeszcze idź. - Avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 15 minut temu Świeży rekrut napisał: (Krótkie- Lądowanie. Dłuższe- Moje piekło, Numer 730, tylko one są ultra kiepsko napisane, uczyłem się wtedy pisać. No i Sztandar straceńców. Jak zechciałabyś przeczytać, to byłbym bardzo szczęśliwy.) To co mówisz to naprawde fascynujące rzeczy. Do Ibisza jeszcze idź. - Avek to daj jakiegoś linka czy jak u mnie na prywatnych wiadomościach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Hehe! Ha... Halinka! Pomysła mam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 @Ratchet :) (RAinbow Dash) Mogłabyś przestać robić Off-Top, bo z tego co przeczytałem, to ty zaczęłaś. Oczywiście nie żebym coś do Ciebie miał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: @Ratchet :) (RAinbow Dash) Mogłabyś przestać robić Off-Top, bo z tego co przeczytałem, to ty zaczęłaś. Oczywiście nie żebym coś do Ciebie miał. Przeciez dlatego juz nie pisze :-) dzieki za zwrócenie uwagi :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Kiedy myślę i nic nie wymyślę~ Jan Twardowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 avek "naprawdę?!" (z ironią) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 co by tu zepsuć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Open Your Eyes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 All right bitch. In Varhalia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Nie mam jednej nogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 "Just You and I, I, I, You and I, I, I, I" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Co ja tam widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 umm... przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Czarna farba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 ależ ja Cię uwielbiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 No i kto tu jest debeściak! Co? Ja tu rządzę frajerzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się