Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Jestem bogiem tego pola bitwy. Nikt mnie nie pokona. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Patrz w moje oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Fajne było to LSD? Jak mnie widzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Ja przepraszam. Przepraszam, że przerywam dysputę, ale co tu się odkurwia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Internet schodzi na psy - trzeba je wybić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 11 minut temu Rainbow Guitar napisał: Internet schodzi na psy - trzeba je wybić. ciekawe kogo masz na myśli Avek "ależ jestem słodka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) (Nie ważne, na pewno nikogo z forum) Avek: i co ja mam z tym zrobić? Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Mówiłeś, że jestem słodka? A w zęby chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Kto ostatni w koszarach ten miękka lufa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 zjem twój mózg. muuahahahaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 z czym by go zjeść... może z majonezem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Teraz to mnie wnerwiłeś!!! (ps spoko Twilight!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) avek "podobam Ci się?" ps. @BiP ten avek naprawdę mi się podoba śliczny jest ~BiP @Ratchet :) (RAinbow Dash) jak chcesz, to go sobie też ustaw, albo mogę podać tobie kilkanaście artów z tą tygrysicą. Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 I to się nazywa wpie*dol? Patrz na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 strzelać mówie! @BiP z dziką chęcią ładnie proszę o arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 - A może by tak czarną farbą piznąć ściany? A przez środek taki jebuduncki pasek na niebiesko? - Nie. To by chu*owo wyglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Higgs, gdzie jesteś?! te przeklęte stworki są wszędzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 "Wszyscy zginiecie!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Wygimnastykowana jestem XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) Jestem taki monotonny, niezmienny i nudny. Po jaką cholerę mi ta wojna? Szukam większych wrażeń, a nie ciągle bycie biegającym typem z karabinem w pikselowych barwach. C'mon! Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 To jak? Idziemy się nawalić? Spoko. Oni stawiają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Strzelają!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) @labarou85 Świecę gałami, niczym piłką nożną na boisku. Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 dobra dawać mi tego gnojka który na rozrabiał. Skopię mu RZYĆ!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Doktor Livingstone jak sądzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się