Świeży rekrut Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 (Raczej każdy tam skończy, ale nie spojlerujmy, bo się dowiedzą, że śmierć na nich czeka. ) Papiery? Gdzie ja mam te papiery?! Wtedy misiaki przestaną do mnie strzelać. Szcholera jedna to wzięła... A idź. Spadły w dół! Lecę po nie! Bez nich nie mogę na legalu trawki przenosić w kadłubie. (A mam 3 tony.) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Do stu dziurawych hełmów, gdzie się podział ten przeciwnik? Może schował się tutaj? Nie, tu też nie, tam też nie... Imperatorze, daj mi siłę, bo chyba nie zdzierżę... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Tulimy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Hejka ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Głupia grzywa - w oko włazi. (Co na tym avku tam jest za rogiem? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Hug dla wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 - Jesteś wolna? - Taaaaaak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Jak ja cie kocham, to tylko ja wiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Mówili, że bycie zawodowym żołnierzem jest dużo trudniejsze od airsoft'u. Mieli rację... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Hug albo życie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 To jak? Zaufasz mi w końcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 A strzelę sobie jednego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 ,,cześć, mogę cię zjeść?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Schrupałbym Cię na śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 powiedziałeś naleśniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Właśnie uczę się o dyfuzatorach atomowych z ręcznym napędem atomowym. Chcesz się przyłączyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Właśnie uświadomiłem sobie, że jestem kupą metalu... ale za to jestem wielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Kurde! Zostawiłem żelazko na gazie! Nie no, serio! To nie pomyłka! Położyłem je tam na chwilę, a potem pobiegłem na pole bitwy! Cholera! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Dawaj! Ładuj mi tę amunicję! Dawaj! Dawaj! Do dzioba! Mam jej mało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 (edytowany) no co jest? dawać mu amunicję! Edytowano Wrzesień 24, 2016 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Mam na cię ochotę. Nie, to Ty będziesz moją kolacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Hej, kotku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 No to jak? Tutaj jest ta impreza, na której mają zielone glony? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 mmm donuts..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Zjeść cię od razu czy zostawić sobie na kolację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się