XANAXTHOUS Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 To jest mój karabin. Wiele jest takich jak ten, ale ten jest mój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Nie...po prostu...nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Reading is magic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Avek mówi: Może dam ci się do siebie zbliżyć, ale nie zadzieraj ze mną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 "Taniec z Gwiazdami" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Ja tu sobie postoje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 "Ale... Ale ja nie chcę zabijać, chcę ich przytulać!" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 "Nie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Nie jestem ślepy tylko zamknąłem oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Nie jestem klaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Nie jestem Ruskiem tylko Polakiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 "- Al, Twoja zbroja jednak lepiej na mnie leży niż na tobie.- Em... mógłbyś ze mnie wyjść?..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 GIMNAZJUM, GANG ALBANI, PEGAZY, MELANŻE I OSTY KOKS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Pa na moją klatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 "Hej co tam masz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 "No heeeeeeej :3" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 "Jestem taki epicki..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 "Czy ty naprawdę myślisz, że jestem Changelingiem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 "Zjem kanapkę i biorę się za przywiązywanie tej dziewoi do torów, mwahahahomnomnom." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Sm03k W33D 3v3ryd4y 8) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 "Too kawaii to live, too sugoi to die." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Prawie jak koperfild Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) Tak jakoś mi się skojarzyło z tym: Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez Minish. Bohater Burzy Bo tak :P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 Przyzywam mojego niebieskookiego białego smoka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 "Are you fucking kidding me?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się