Killer Poke Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 mam oczy jak atomówka i co z tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 myślę więc mnie nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Tak będziesz wyglądać po studiach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Mam karabin. Przypie*dolę każdemu kogo spotkam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 przestaniecie mi pizgać tym światłem po oczach? Gogle mi się psują od niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 ciemność, widzę ciemność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Ryj widzę. Widzę pysk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Dostałem M16 z granatnikiem. Kamizelka typu smok i wzmacniany, kewlarowy hełm. Gogle noktowizyjne i kilka zabawek. Do tego miałem niedawno respa. Oj. Będzie grubo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 tak sobie biegam pośród zasieków i wybuchów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (edytowany) Wreszcie mogę się ruszyć! A teraz: gdzie jest ten debil co mnie unieruchomił?! Edytowano Maj 1, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (edytowany) Rockendrol. Edytowano Maj 1, 2016 przez Nightmare Xeno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 co ja nie dam rady?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 J am a princes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (edytowany) 3 minuty temu Nightmare Xeno napisał: Witam cię serdecznie na naszym forum, życzę ci miłej zabawy i dużo znajomych. ej, to mój tekst. Do tematu: "Coś ty powiedział?!" @Down: Spóźniony Edytowano Maj 1, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Wracaj tu, ale już! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 od dziś koniec z petardami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Kiedy szampon wejdzie Ci do oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 będzie mandacik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 żarówka mi się spaliła w domu muszę więc świecić oczami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 kaptur z funkcją okularów przeciwsłonecznych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jak to? No ale urwał jak!? Nie ma internetu!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 pogubiłem kompanów tylko karabin mi został Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Rachezio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 No podejdź, nie bój się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Niech żyje Rock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się