Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Czy ktoś powiedział..Książka?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 A wiesz co? Spadam stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Na rozmowie wstępnej w gangu dresów - "Emm, cześć chłopaki, przyjmiecie mnie może?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 No co się tak gapisz? Spadam se. Nie Twój interes! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Skoniu napisał: Na rozmowie wstępnej w gangu dresów - "Emm, cześć chłopaki, przyjmiecie mnie może?" Raczej Ej mam fajki przyjmiecie mnie? No i gitara siema I can belive i can fly. Edit:W tym samym momencie Edytowano Wrzesień 7, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Dajcie mi człowieka/kuca, a znajdę dla niego książkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 mój samolot się nie pali, bierze tylko trochę za dużo oleju 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Tak sobie leżę i myślę... i myślę... i myślę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 - Ja tylko udaję Termo w japońskim samolocie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Czy mogłabym cię zabić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Muszę sprzedawać nerkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 spokój mi tu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 A może by tak walnąć sufit na fioletowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Nie, nie boje sie! Samolot pieprznie w ziemie, ale nie złamię się. Dym z ogona leci, a mnie sie nie śpieszy. Uciec zdołam, tak czy owak. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Ma Pan chwilkę żeby porozmawiać o wolności 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Chcesz ze mną pobazgrać po szybie? Mam kolor niebieski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 -szeregowy naprzód! -k***a ile czołgów! kapitanie nie przejdziemy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 (Ja nie przejdę?! Potrzymaj mi piwo! Chociaż możesz wypić, bo raczej już nie wrócę.) A gdyby tak... podpalić Celestię? I zamieszkać na księżycu? Może bym wtedy dostał zwrot podatku VAT? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Dajcie mi wroga, bo porozstrzelam kogo popadnie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 - Powiedzieć ci suchara? - No słucham. - Jak nazywa się typowy dres? - Nie wiem. - Tomasz Wpierdol! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Ja jeszcze żyję, więc wciąż mogę umrzeć za Imperatora! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Amm nic się nie stało spokojnie ten samolot wcaale nie spada 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 już ósma rano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Kim jesteśmy, dokąd zmierzamy, czy musiało do tego dojść? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Nie ważne co się dzieje. Świat się wali. Twilight w kaca wali. Samolot się pali. Wciąż spoglądam na świat przez różowe okulary. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się