Nyxgrim Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Niektóre są bardzo dobre np. moje ulubione "Hellsing Ultimate", a niektóre beznadziejne. Co sądzisz o "Adventure Time"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Według mnie jeden z największych gniotów jakie stworzył człowiek. Świątynia badziewnego nonsensu doprowadzająca do martwicy mózgu, w której nie ma ani krzty wartości. A do tego kreska jest wstrętna. Nie licząc postaci Marceli czy jakoś tak. Jej wygląd mi się nawet podoba. Co myślisz o Jeleniach? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Fajne są Co myślisz o "Cupcakes" ? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Nie czytałam, ale lubię gore, lubię Pinkamenę, nie przepadam za RD..łatwo więc zgadnąć, że mi się podoba ~ Co myślisz o Władcy Pierścieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Jako film: Bardzo dobra ekranizacja, jest dopracowany w prawie każdym szczególe. Wszystkie postacie świetnie zcharakteryzowane a większość bitew jest majestatyczna. Jest to jeden z moich ulubionych filmów c: Jako książka: nie czytałem :c Co myślisz o Rainbow Factory? (utwór i ff) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Oba bardzo dobre Co myślisz o klasowych błaznach ? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 O ile nie przesadzają i są po prostu śmieszni to warto mieć choć jednego w zespole. Jeśli jednak poziom ich błazeństwa przekracza cienką granicę fajności i niefajności to niech to zdechnie lub zmądrzeje (do wyboru). Co myślisz o solonym słoneczniku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Dobry jest. Jak raz się rozpędzisz, to nie możesz przestać go dłubać. Co sądzisz o wampirach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Wampiry są świetne! Takie mroczne, tajemnicze i dostojne. Poza tym potrafią zmieniać się w nietoperza i śpią w trumnach Ale wampiry ze Zmierzchu to porażka.. Co myślisz o Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) Nigdy nie piłem, więc nie będę oceniał. Ale ma dosyć dobrą opinię. Co myślisz o krowach morskich? Wysłane z... kogo to obchodzi? Edytowano Październik 2, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 (edytowany) Krowach morskich? To są takie? Nic o nich nie myśle bo nie słyszałem Co myślisz o sytuacji na Ukrainie? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Edytowano Październik 3, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Myślę, że to jest żałosne i szkoda mi biednych Ukraińców. Putin to debil jak większość rusków, o których się słyszało w internetach. Mam tylko nadzieję, że ten jego bzdurny konflikt nie przerodzi się w coś gorszego. Co myślisz o USA? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Kraina mlekiem i miodem płynąca, nie licząc oczywiście wad, których media nie pokazują min. zamieszki na tle rasowym, rozbudowana mafia, sekty, homoseksualiści itp. A tak poza tym to bardzo spoko kraj. Co myślisz o wilkołakach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Właściwie nie mam zdania Co sądzisz o odmienionej Sunset Shimmer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Podoba mi się. Uważam jednak, że jest zbyt odmieniona bo nie sądzę by z wrednej zołzy od razu można było się stać miłą i pomocną dziewczyną. Co myślisz o Doktorze Hoovesie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Wiem, że zawsze stoi lub idzie gdzieś w tle Co myślisz o ctOS ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się