R2. Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Czy ten kucyk to Trixie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Dj-pon3?< włosy xd> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Dj-pon3?< włosy xd> Z tego co wiem DJ P0N3 mieszka w Ponyville Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Jeszcze zostały cztery punkty, z tego co zrozumiałem. A więc: Czy Pinkamena użyje broni ręcznej do zabicia ofiary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Podejrzenie: Ofiarą jest Trixie. Dorosła, niebieska klacz, niemieszkająca w Ponyville. R2 już to napisał, ale piszę na przyszłość - tak ma wyglądać ten szablon, Lemuhrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Podejrzenie: Ofiarą jest Trixie. Dorosła, niebieska klacz, niemieszkająca w Ponyville. R2 już to napisał, ale piszę na przyszłość - tak ma wyglądać ten szablon, Lemuhrze? Kurcze racja! Zapomnialem! :c Teraz zgarniesz cala chwale za zgadniecie na siebie :( FOCH (dżołk, of kors ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Ekhem, jeżeli to faktycznie będzie Trixie, to może nie warto interweniować i krzyżować planów Pinkameny? Jeżeli to miałaby być Gilda, sam bym pomagał mylić tropy i zacierał ślady hue hue hue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Skoro ofiarą ma byc prawdopodobnie Trixie, kolejnym waznym krokiem byloby wyciagniecie od Pinkameny miejsca/czasu gdzie ma byc popelniona zbrodnia. Czy Pinkamena planuje zabić tego kucyka w dzien? Co do przypuszczenia Airlicka tak czy siak jest błędne Moim zdaniem jest to Trixie dlatego, ze kucyk ktory ma zostac zabity, JEST JEDNOROZCEM (nioh nioh nioh :3), ma niebieska siersc i nie mieszka w Ponyville. Przypuszczenie Airlicka nie jest błędne, choć Twoje argumenty są tutaj dokładniejsze . Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Kurcze! Taka zabawa mnie tu omija! Ale myślę, że po Arlicku jest tu już pozamiatane... W takim razie: czy owa klacz była kiedykolwiek w Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Czy ten kucyk to Trixie? Tak, ale na przyszłość nie zapominaj o dowodach . Dj-pon3?< włosy xd> Nope . Czy Pinkamena użyje broni ręcznej do zabicia ofiary? Nope. Podejrzenie: Ofiarą jest Trixie. Dorosła, niebieska klacz, niemieszkająca w Ponyville. R2 już to napisał, ale piszę na przyszłość - tak ma wyglądać ten szablon, Lemuhrze? Dokładnie! , choć to "podejrzenie:" jest tutaj zbędne. Czy Pinkamena planuje zabić tego kucyka w dzien? Nope. Kurcze! Taka zabawa mnie tu omija! Ale myślę, że po Arlicku jest tu już pozamiatane... W takim razie: czy owa klacz była kiedykolwiek w Ponyville? Trochę spóźniony, jak zawsze . Była. A gdzie tam powymiatane, masz jeszcze 4 punkty do określenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Czy będzie próbowała upozorować wypadek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Czy użyje do tego jakieś broni mechanicznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Hmm, kurcze, mam tyle teorii, a mogę zadawać pytania tylko by mozna na nie bylo odpowiedziec "tak, nie" Zatem wiemy że, będzie próbowała zabić Trixie po zmierzchu, tudziez w nocy. (kiedy dokładnie, jeszcze sie okaze :3) Czy miejscem w ktorym zostanie dokonana zbrodnia ma być Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor01_PL Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Czy Trixie zostanie zabita przy pomocy ostrego narzędzia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 za wolno szukam takich gier a wiec jeśli zabije w nocy to czy sprowokuje jakiegoś zwierzaka (bo wiemy że trixy jest słaba w normalnej magi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Czy to aby na pewno Pinkamena czy changeling chce ją zabić? No dobra, może tak: Czy Pinkamena ma zamiar zabić Trixie po jednym z jej występów, w nocy, kiedy będzie spała a nikogo nie będzie w pobliżu? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 czy ofiara zostanie otruta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 1.Czy Pinkamena dokona zabójstwa z odległości większej niż kilometr? 2. Czy użyje do zabójstwa karabinu snajperskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Nie wiem, moze sie nie znam, ale wydaje mi sie ze Flutteryay i Amolek zadaja zbyt szczegolowe pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Lekki offtop do R2.: Po prostu dużo mam do czynienia z grami tego typu. Polecam "Czarne historie". To gra na podobnych zasadach i trzeba nauczyć się zadawać szczegółowe pytania, bo niektóre historie są naprawdę überbucked. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Amolek, ale tu wlasnie chodzi o to, zeby mało szczegolowymi pytaniami dojsc do sedna Przynajmniej tak mi sie zdaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor01_PL Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Offtop: Popieram zdanie R2. powinno się zadawać coraz to dokładniejsze pytania w miarę uzyskiwania informacji. Ale to Lemuur ustala zasady . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Czy będzie próbowała upozorować wypadek? Nope. Czy użyje do tego jakieś broni mechanicznej? Nope. Czy miejscem w ktorym zostanie dokonana zbrodnia ma być Ponyville? Nope. Czy ofiara zostanie zabita przez truciznę? Nope. Czy Trixie zostanie zabita przy pomocy ostrego narzędzia? Nope. A wiec jeśli zabije w nocy to czy sprowokuje jakiegoś zwierzaka (bo wiemy że trixy jest słaba w normalnej magi) Nope. Czy to aby na pewno Pinkamena czy changeling chce ją zabić? No dobra, może tak: Czy Pinkamena ma zamiar zabić Trixie po jednym z jej występów, w nocy, kiedy będzie spała a nikogo nie będzie w pobliżu? :> To Pinkamena... A przynajmniej tak mi się wydaje . Co do twojego pytania, odpowiedź brzmi nie. czy ofiara zostanie otruta Było, uważaj trochę . 1.Czy Pinkamena dokona zabójstwa z odległości większej niż kilometr? 2. Czy użyje do zabójstwa karabinu snajperskiego? Nope & nope. Co do zasad, można zadawać szczegółowe pytania, nie widzę żadnych przeciwwskazań. Problem polega na tym, że poprzez zbyt szczegółowe pytanie możecie wprowadzić się w błąd, bo nawet jeśli część waszego podejrzenia będzie poprawna, a jakiś fragment błędny wychodzi odpowiedź przecząca. No i odpowiedzią musi być TAK lub NIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Czy w miejscu gdzie ma byc popełniona zbrodnia mieszkają kucyki? Jeśli nie, czy to miejsce jest blisko Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Czy pinkamena ma zamiar zabić ją "szybko" czy się troche pomęczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts