Skocz do zawartości

Frazy w Google

Siper

Recommended Posts

Pozycja 25 - The rainbow's surprise pl :D Czyli moje tłumaczenie (prologu jak na razie) sciągnęło kilka osob na forum ^^ Project Zomboid? Dafuq? co ta gra ma wspolnego z tym forum ? ;D bob sapp vs najman - O.o

Najlepsze według mnie: -"znane bajki z naszego dziecinstwa z kotami". -"zwrot proszę pani czy proszę paniš". -"znajdż informacje na temat ołtarz". -"znajd przyjaciułkę". -"wszystkie pytania i odpowiedzi o chomikach". -"ulubiona liczba harrego pottera". -"tunk tunk tu tu". -"mieję się jak z kim rozmawiam". -"przychodzi baba do apteki i mówi poproszę 2 kg mięsa ale nie ma pršdu".

Wpiszcie "Testar" i szukać, szukać! Może ktoś na forum trafi... To rozwala: zeński nicki zarost jak mylisz że wyglšdasz zaklęcie na wzrost ciała zaklecia magiczne dla dzieci do zabawy za co mnie irytuje fluttershy. wojownicy na koniu grafiki fantasy wštki erotyczne w sesjach rpg umysł gracza world of tanks I najlepsze: "sterydy a impotencja 2012"

• 1 month later...
  • 1 month later...

16. unreal pony tournament Dlaczego nie ma tej gry?! :< fajnie by się grało. 1075. łaskotki katowice - ymm? 1431. na górze róże na dole bzy na co mi miłoć mam diablo 3 - hahaha xD 1432. "na obradach partii po, donald tusk konsultował ze współpracownikami na co by podnieć cenę. tusk mówi: - ja będę mówił literki alfabetu, a wy co na te litery będzie drożeć. no to zaczynamy: a! - alkohol! - b! - benzyna! - c! - cukier! - d! - drewno! - e! - elektronika! - f! na sali chwila ciszy, nagle odzywa się komorowski: - fszystko!" - ymmm

Lub te : mass effect 3 jak uratować syna prymarchy "na obradach partii po, donald tusk konsultował ze współpracownikami na co by podnieć cenę. tusk mówi: - ja będę mówił literki alfabetu, a wy co na te litery będzie drożeć. no to zaczynamy: a! - alkohol! - b! - benzyna! - c! - cukier! - d! - drewno! - e! - elektronika! - f! na sali chwila ciszy, nagle odzywa się komorowski: - fszystko!"

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
To są jakieś pierdoły. Serwisy pogodowe są przydatne. I to bardzo. Mam brata w USA. Rozmawiamy przez telefon (spoko miał zestaw słuchawkowy) - jechał do pracy. Gadał cośtam, że zaczyna grzmieć, że takiego nieba jeszcze nie widział. Nagle - rozmowę dosłownie zagłusza wycie syren alarmowych. A to BARDZO zły znak. Momentalnie wyszukuję w Google mapy USA, zagrożenia tornado: Chicago, jego okolice, najbliższe ulice. "Weź mi powiedz gdzie jechać", "Z Polski?" "Mapę jakąś znajdź!" Znalazłem. Jakieś plamy, kolory, schematy ulic... W głowie najgorszy scenariusz. Serce w gardle. Na szczęście fałszywy alarm. Tornado PRAWIE zeszło na ziemię. On widział lej muskający ziemię (i obracające się w zupełnej ciszy chmury), a ja nigdy się tak nie bałem. Sorry za ten post, ale... jakoś tak wyszło.

PS. Na temat. Wpiszcie "Triste Cordis" w Google. Albo swoje imię i nazwisko w wyszukiwarce obrazków.

• 4 weeks later...

,,Forum kanapki"

,,My little pony pudzian"

,,się nazywa murzyński magik?"

,,sery pleniowe"

,,amumu bez bandaży"

,,albinosy drzewa"

,,dowcipy o jazzmanach"

,,dzieciństwo flinstona"

,,genetycznie modyfikowane organizmy"

,,jak się rysuje pijanego faceta?"

,,kura która znosi jajka w tej chwili"