Siper Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Ostatnio obczaiłem przez które frazy ludzie dostają się na nasze forum. Cóż... niektóre są takie śmieszne, że grzech się nimi nie podzielić http://pastebin.com/R09KHZdN Link do komentarza
R2. Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Pozycja 25 - The rainbow's surprise pl Czyli moje tłumaczenie (prologu jak na razie) sciągnęło kilka osob na forum ^^ Project Zomboid? Dafuq? co ta gra ma wspolnego z tym forum ? ;D bob sapp vs najman - Link do komentarza
Chrysal Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Zniszczyliście mi mój umysł, jak ja się w szkole ludziom pokażę ;_; 1 Link do komentarza
Amolek Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Wpiszcie Amolek w google i zobaczcie 6 link Link do komentarza
zorua12 Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Najlepsze według mnie: -"znane bajki z naszego dziecinstwa z kotami". -"zwrot proszę pani czy proszę paniš". -"znajdż informacje na temat ołtarz". -"znajd przyjaciułkę". -"wszystkie pytania i odpowiedzi o chomikach". -"ulubiona liczba harrego pottera". -"tunk tunk tu tu". -"mieję się jak z kim rozmawiam". -"przychodzi baba do apteki i mówi poproszę 2 kg mięsa ale nie ma pršdu". Link do komentarza
AngeliQ Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Heh, no rzeczywiście niektóre śmieszne to są Link do komentarza
Rainbow :3 Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Wpiszcie Rainbow :3 w google i kliknijcie w 9 link. Boli mnie głowa. Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Numer 6 obecny - "Tisosek" - skopał mnie po tyłku. Ale nie rozumiem, dlaczego:P Link do komentarza
Testar Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Wpiszcie "Testar" i szukać, szukać! Może ktoś na forum trafi... To rozwala: zeński nicki zarost jak mylisz że wyglšdasz zaklęcie na wzrost ciała zaklecia magiczne dla dzieci do zabawy za co mnie irytuje fluttershy. wojownicy na koniu grafiki fantasy wštki erotyczne w sesjach rpg umysł gracza world of tanks I najlepsze: "sterydy a impotencja 2012" Link do komentarza
Enshadowed Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Wpiszcie "who is the cutest" i kliknijcie "szczęśliwy traf" (po Angielsku - "I'm feeling lucky"). Niespodzianka! ^^ Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Dowcipy o tosterze... wth? Link do komentarza
Losse Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Dowcipy o tosterze... wth? To ma związek z Glaze ( Wooden Toaster'em ?) Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Łaskotanie, Marcin Najman, forum kanapki... Link do komentarza
Pawlex Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 "doskonałe do usuwania rdzy z titanica" WTF? Link do komentarza
kochamMLP Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Ja w poszukiwaniu fajnych blogów o MLP tu trafiłam z tego co pamiętam Link do komentarza
123 Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 "się nazywa murzyński magik?" to mnie znokautowało Link do komentarza
FOXX Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 16. unreal pony tournament Dlaczego nie ma tej gry?! :< fajnie by się grało. 1075. łaskotki katowice - ymm? 1431. na górze róże na dole bzy na co mi miłoć mam diablo 3 - hahaha xD 1432. "na obradach partii po, donald tusk konsultował ze współpracownikami na co by podnieć cenę. tusk mówi: - ja będę mówił literki alfabetu, a wy co na te litery będzie drożeć. no to zaczynamy: a! - alkohol! - b! - benzyna! - c! - cukier! - d! - drewno! - e! - elektronika! - f! na sali chwila ciszy, nagle odzywa się komorowski: - fszystko!" - ymmm Link do komentarza
kochamMLP Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Lub te : mass effect 3 jak uratować syna prymarchy "na obradach partii po, donald tusk konsultował ze współpracownikami na co by podnieć cenę. tusk mówi: - ja będę mówił literki alfabetu, a wy co na te litery będzie drożeć. no to zaczynamy: a! - alkohol! - b! - benzyna! - c! - cukier! - d! - drewno! - e! - elektronika! - f! na sali chwila ciszy, nagle odzywa się komorowski: - fszystko!" Link do komentarza
Korssarz Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Normalnie padłem Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Moje ulubione: "100 rzeczy ,które możesz zrobić w windzie" "Temperatury na świecie" "Nie ,ponieważ..." "Gatunki kotów" Link do komentarza
Byaku Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 "opowiadania erotyczne my little pony" Padłem. A tak w ogóle skąd wyczaiłeś te perełki ? "się nazywa murzyński magik?" to mnie znokautowało Czarnoksiężnik. Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 471 - chciałabym mieć czołg czołgi sš zaCZEPISTE 484 - co ja pacze diablo 525 - damsko meskie zycie w santorium 649 - filmy +18 pięć gwiazdek :9QuUw: Staraj się więcej nie pisać tak brzydko. ~Emronn Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Moje ulubione: "Temperatury na świecie"To są jakieś pierdoły. Serwisy pogodowe są przydatne. I to bardzo. Mam brata w USA. Rozmawiamy przez telefon (spoko miał zestaw słuchawkowy) - jechał do pracy. Gadał cośtam, że zaczyna grzmieć, że takiego nieba jeszcze nie widział. Nagle - rozmowę dosłownie zagłusza wycie syren alarmowych. A to BARDZO zły znak. Momentalnie wyszukuję w Google mapy USA, zagrożenia tornado: Chicago, jego okolice, najbliższe ulice. "Weź mi powiedz gdzie jechać", "Z Polski?" "Mapę jakąś znajdź!" Znalazłem. Jakieś plamy, kolory, schematy ulic... W głowie najgorszy scenariusz. Serce w gardle. Na szczęście fałszywy alarm. Tornado PRAWIE zeszło na ziemię. On widział lej muskający ziemię (i obracające się w zupełnej ciszy chmury), a ja nigdy się tak nie bałem. Sorry za ten post, ale... jakoś tak wyszło.PS. Na temat. Wpiszcie "Triste Cordis" w Google. Albo swoje imię i nazwisko w wyszukiwarce obrazków. Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) 815 - jak narysowac grill 824 - jak przejć do tajemniczego wymiaru kucyki pony diablo 834 - jak smakuje siano 959 - kto oglšdał kota filemona? zapytaj com 1095 - marcin najman bob sapp Dafq Edytowano Maj 30, 2013 przez MasterOFPonies Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 ,,Forum kanapki" ,,My little pony pudzian" ,,się nazywa murzyński magik?" ,,sery pleniowe" ,,amumu bez bandaży" ,,albinosy drzewa" ,,dowcipy o jazzmanach" ,,dzieciństwo flinstona" ,,genetycznie modyfikowane organizmy" ,,jak się rysuje pijanego faceta?" ,,kura która znosi jajka w tej chwili" ,,męże kucyków my little" ,,zaklęcia magiczne dla dzieci do zabawy" ,,zaklęcie na wzrost ciała" ,,zestawy happy meal maj 2012" ,,zabawa w domalowywanie." Inteligencja. Link do komentarza
Recommended Posts