AppleDash Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) Hejo! Napisałam ten temat, ponieważ często nie mogę się zdecydować co narysować i to rozwiązałoby mój problem :3 Z chęcią rysuję OC'ki, kucyki z serialu itd. Piszcie co ma się na rysunku znajdować, a resztą zajmę się ja xD. Jeżeli chcesz OC możesz go dokładnie ( powtarzam dokładnie ) opisać lub dać rysek jak wygląda. Tutaj macie moje ryski:http://dashiepl.deviantart.com/ Cennik:http://dashiepl.deviantart.com/art/Commission-430181069 Jeszcze raz przepraszam, dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia. P.S. Ew. Art Trade Edytowano Styczeń 28, 2014 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 narysujesz mi moją oc? o to ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) Mam tylko opis, więc łap. Sweetie Plant Jasno-żółta sierść o lekko cytrynowym zabarwieniu, Jasno-zielona grzywa w odcieniu miętowym (mam nadzieję że w tym się połapiesz, bo lepiej kolorów opisać nie umiałam ) brązowe oczy. Długie włosy z grzywy , związane na końcu czerwoną kokardką, tak samo jak ogon. CM- trzy listki złączone łodyżkami Edytowano Maj 31, 2014 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 Prawdopodobnie jutro wstawię rysunki Już zabieram się do roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Prawdopodobnie jutro wstawię rysunki Już zabieram się do roboty Dzięki kochana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Dzięki kochana. Właśnie się skapłam, że nie wiem jaki ma kolor oczu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Właśnie się skapłam, że nie wiem jaki ma kolor oczu xD jasny niebieski Taki Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Mam tylko opis, więc łap. Sweetie Plant Jasno-żółta sierść o lekko cytrynowym zabarwieniu, Jasno-zielona grzywa w odcieniu miętowym (mam nadzieję że w tym się połapiesz, bo lepiej kolorów opisać nie umiałam ) brązowe oczy. Długie włosy z grzywy zgarnięte na jeden bok i związane na końcu czerwoną kokardką, tak samo jak ogon. CM- trzy listki złączone łodyżkami Zwykły kuc, jednorożec, pegaz, alicorn? Miętowy coś tak jak Lyra? Oczy mniej więcej jak kto? jasny niebieski Taki Ok :3 Edytowano Grudzień 9, 2013 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Yep, Ziemniak i znowu tak, miętowy jak Lyra :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 A powiedz mi AppleDash... potrafiłabyś przerobić mojego awatara na kuca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 A powiedz mi AppleDash... potrafiłabyś przerobić mojego awatara na kuca? Jasne. Tylko nie wiem jakie umaszczenie i nie za bardzo umiem rysować emm... ogiery ( ? ) ( xD ). Tylko jakie umaszczenie i znaczek :3 Yep, Ziemniak i znowu tak, miętowy jak Lyra :3 A paczały? Cassidy już koloruję, dzisiaj powinnam jeszcze wstawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 A tak z ciekawości- narysowałabyś okładkę do fanfika ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 A tak z ciekawości- narysowałabyś okładkę do fanfika ? Jasne . Z wielką przyjemnością :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 To w takim razie, czy mogłabym zamówić okładkę do mojego "Cienia Nocy"? Chciałabym by znalazła się na nim Night Shadow [wysoka, długonoga alikorn] z mojego avka w zielonej zbroi [kolorystyka pancerza jak u Chrysalis], bez hełmu, napis "Cień Nocy" w kolorze jakimś zielonym/miętowym/do wyboru dla autora, a to wszystko na jakimś nocnym tle. Jeśli chce ci się czytać opowiadanie to nie miałabym nic przeciwko [a nawet bym się bardzo ucieszyła], gdybyś narysowała jakąś swoją wizję artystyczną I jak bym się mogła za coś takiego odwdzięczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 To w takim razie, czy mogłabym zamówić okładkę do mojego "Cienia Nocy"? Chciałabym by znalazła się na nim Night Shadow [wysoka, długonoga alikorn] z mojego avka w zielonej zbroi [kolorystyka pancerza jak u Chrysalis], bez hełmu, napis "Cień Nocy" w kolorze jakimś zielonym/miętowym/do wyboru dla autora, a to wszystko na jakimś nocnym tle. Jeśli chce ci się czytać opowiadanie to nie miałabym nic przeciwko [a nawet bym się bardzo ucieszyła], gdybyś narysowała jakąś swoją wizję artystyczną I jak bym się mogła za coś takiego odwdzięczyć? Spoczko. To jesteś 3 w kolejce. Z chęcią przeczytam . Ale jakie odwdzięczyć? Ja bazgram dla przyjemności, i tylko i wyłącznie z przyjemności, więc tak jakby już się odwdzięczyłaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Narysujesz mi Screwball? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Narysujesz mi Screwball? Jasne Cassidy przykro mi, rysunek będzie jutro, bo muszę jeszcze zrobić tło, a już lecę ( trza odrobić lekcje ;p) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Jasne. Tylko nie wiem jakie umaszczenie i nie za bardzo umiem rysować emm... ogiery ( ? ) ( xD ). Tylko jakie umaszczenie i znaczek :3 Cóż... z tym może być problem bo nie wiem co wybrać żeby kolory się nie gryzły... Coś by pasowało do grzywy ^^' A znaczka nie mam, dopiero trza znaleźć swój talent ^^' A i jeszcze dwie rzeczy: Kuc ma być pegazem, a paczadła ma niebieskie. Nie proszę o zbyt wiele? ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Rysujesz tu też postacie z serialu? Jeśli tak, to bym prosiła o świąteczną Twalot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Cóż... z tym może być problem bo nie wiem co wybrać żeby kolory się nie gryzły... Coś by pasowało do grzywy ^^' A znaczka nie mam, dopiero trza znaleźć swój talent ^^' A i jeszcze dwie rzeczy: Kuc ma być pegazem, a paczadła ma niebieskie. Nie proszę o zbyt wiele? ^^' Niet Nie mogę powiedzieć kiedy będzie rysunek, bo mam sporo na głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 U Sweetie Plant oczy jak oczy, nie wiem jakie mogą być brązowe i jeśli o to chodzi to takie jak ma Pinkie Pie, z rzęsami u dołu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Rysujesz tu też postacie z serialu? Jeśli tak, to bym prosiła o świąteczną Twalot. Z przyjemnością . W ubranku Świętego Mikołaja? ;3 U Sweetie Plant oczy jak oczy, nie wiem jakie mogą być brązowe i jeśli o to chodzi to takie jak ma Pinkie Pie, z rzęsami u dołu :3 Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Z przyjemnością . W ubranku Świętego Mikołaja? ;3 Dziękuję bardzo. :3 Jeśli chcesz. Jeśli to będzie zbyt duży problem to może być po prostu z czapką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Jasne Cassidy przykro mi, rysunek będzie jutro, bo muszę jeszcze zrobić tło, a już lecę ( trza odrobić lekcje ;p) Spoko, ty to mi się ucz no.. bo jak będzie zła ocena, to będzie źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 To ja też dołożę ci roboty, narysujesz mi Ginger Snap i Snailsa w wersji świątecznej? Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts