Cassidy Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) Daring Do nie raz spotkała się z dzikimi kotami, a raczej przed nimi "uciekała". Co słucham? ja nie uciekam jak tchórz, tylko staję do walki Mniejsza z tym w temacie Quizu pytałaś mnie o tę zabawę, tak? Tak To o co chodzi? A, mogę ja przypasowywać koty? No skoro mu... Dzięki! Spoko.. To jakiego kotka najpierw komuś damy w opiekę? Niech będzie to...Gepard! Jeden z najszybszych zwierząt na sawannie. Niezła jesteś. To dla mnie pestka.. To komu oddamy tego Gepcia? Mam pomysł! Jak dopasowujecie już kotka, to ten kto go dostanie może go nazwać. Ale super. Wiem, o tym. Do kogo pobiegnie gepard? Kociaki mają : Gepard - Insomina Irbis - KreeoLe Margaj - Celestor Ryś - ryś Raindrops Manual - Skoda Octavia Tygrys - Ihnes Żbik - Swahili Puma czarna - Plague Pony lew - Tarreth Chaus - Zegarmistrz Karakal - Turoń tygrys - DiscorsBass Puma czarna - Arjen Pantera śnieżna - Kruczek Van Dort Jaguar - Lisica-Chan Serval - Madelaine *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* pers - Magenta kot syjamski - Beret kot egzotyczny - Tric Munchkin cat - MadMike Devon Rex- Decadec AmericanCurl (cudo ;w; ) - Cassidy munchkin - Uszatka Dachowiec - PervKapitan Kot Syberyjski - BiP Edytowano Lipiec 9, 2015 przez CalevaN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Insomnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Insomnia? Taki słoneczny ten kotek prawda? Ja bym chyba Insomnii dała lewka. Robisz zabawę nie głosujesz Daring Do. A, no tak.. Zapomniałam.. Nie martw się, na końcu dostaniesz kotka Fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Insomnia. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Somnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Insomnia? No w sumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Insomina, dostałaś gepcia ^^ Tylko się nie! podrapcie...ehh... No nie ważne Jaki kotek teraz? Hmm.. myślałam coś o Panterze śnieżnej A o tej jak wiele wiesz? No więc, ona jest śnieżna i lubi śnieg, i jest biała, i... My już pani podziękujemy, bo musimy wybrać właściciela tego milutkiego kotka A nie mówiłam, że go polubisz? Nie przypominam sobie.. No nie ważne, do kogo trafi Irbis (tak mówiono na śnieżną panterę)? Widzisz jednak coś wiem. Jakie ładne! Daj zdjęcie z młodości! Jakie mega Kto zasłużył na ten skarb? ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) Rawr ~! Będzie nowy dywanik do sypialni Co do kotka to dałabym go KreeoLe ^^ Edytowano Grudzień 11, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Rawr~! Będzie nowy dywanik do sypialni Dlaczego my to zrobiłyśmy?! Dlaczego oddałyśmy jej kotka...? Nie martw się, ona na pewno żartuje, a raczej mam takową nadzieję... No widzisz nawet nie jesteś pewna kto go zje?! Miał być dywanem.. A co z środkiem?! Nie płacz, idź do Somni i zapytaj o kotka. E...to ja lepiej tu zostanę, lepiej żeby kolejnego dywanu nie było..[...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Co do kotka to dałabym go KreeoLe ^^Jestem za https://www.google.pl/search?q=irbis&client=firefox-a&hs=8An&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1ripUouaFpOVhQfMgoHwCA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1429&bih=998&dpr=0.9 <- https://www.google.pl/search?q=irbis&client=firefox-a&hs=8An&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1ripUouaFpOVhQfMgoHwCA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1429&bih=998&dpr=0.9#q=mały%20irbis&revid=1317443362&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&tbm=isch<- :lunaderp: Edytowano Grudzień 12, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Będe zła...Dam go mi xD Edytowano Grudzień 12, 2013 przez Chrysia Krysia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Tak, Kreeosia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 Bravo KreoLeo! nasza KreeoLe właśnie otrzymała tego białego futrzaka Mogę dodać następne zdj? Jasne! Może znacie kota o nazwie margaj? Ma duże śliczne oczka i małe łapki. Zaskoczyłaś mnie tą wiedzą.. Szczerze, to ja o tym wiem, ale nie wiem kto dostanie tę kicię, a kto zasługuje? Jeju, jakie policzka, są takie.. sweet To masz drugie zdjęcia Dodam też, że margaje były kiedyś głównym celem polowań ze względu na piękne i miękkie futro, które przydawało się do dodatków związanych z ubraniami. Z powodu małej wielkości kota, ludzie zaczęli je wyłapywać i sprzedawać, niektórzy wyłapywali je po to by je mnożyć, a następnie oddawać w byle ręce. Ich populacja dość szybko zmalała, i było ich coraz mniej, aż w końcu niektóre osoby pozapominały wyglądu zwierząt, a nawet ich nazwy.. Koniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Jakoś mi się z Celestorem kojarzą, nie wiem, czemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Somnio... Celestor, a niech ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Celestor ._. też chcę koteła ._. kupię se ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Celestor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Celestor. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Celestor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 Celestor, opiekuj się tym margajem, bo będę kazała mu cię zjeść. Wracając do reszty, mamy kolejnego kotka, dla którego ja i Cassidy wybrałyśmy już pana, ale zobaczymy czy macie tę samą osobę na myśli, Wybrać opiekuna Rysiuna! Ryś! Zwierzę mięsożerne, mające kilka gatunków np. Rysie Euroazjatyckie, rysie Amerykańskie, rysie Iberysje, rysie Europejskie i rysie Kanadyjskie rysie były zabijane dla futra, w teraźniejszym czasie rysi pozostało tylko 200 na świecie, dlatego powstała fundacja ,,Ratujmy Rysie" Brawo, brawo, zrobiłaś to za mnie Daring Do. To moja robota. To pestka, nie dziękuj. Ty jesteś od zdjęć, wstaw coś ciekawego. Ale których rysi? Dużo ich jest! Hm... wstaw jednego z każdego gatunku. Robi się! Europejski : Euroazjatyckie : Kanadyjski : Grubasek Tak, rysie amerykańskie : I ryś Ibersyjki To na tyle, Ładne te zdjęcia im porobiłaś. Dziękuje, starałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Ryś Raindrops Edytowano Grudzień 12, 2013 przez lenka24603 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Oczywiście, że Ryś Raindrops. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Ryś Raindrops. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Raindrops! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts