Herudin Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witam wszystkich! Na imię mam Marcin, lat 20 i jestem spod Krakowa. Jeśli chodzi o zainteresowanie to są nimi: książki (zwłaszcza fantastyka, uwielbiam twórczość Tolkiena i Franka Herberta i wielu innych), gry komputerowe i na konsole, muzyka (głównie metal i muzyka filmowa), anime i manga. Po za tym uwielbiam zwierzęta. Mam psa (owczarka niemieckiego) i cztery szczury, ostatnio zacząłem myśleć nad sprowadzeniem sobie królika albo jeża. A jako, że mieszkam blisko lasu to często spotykam także dzikie zwierzaczki, wśród których ostatnio najbardziej ciekawią mnie kosy (te ptaki wyglądają jakby należały o mafii). Hym... Co dalej? A tak, z charakteru jestem cichą i spokojną osobą, nie cierpię występować publicznie i raczej nie jestem duszą towarzystwa (w sumie zależy to od towarzystwa, w takim w którym osoby mają takie zainteresowanie jak ja to spoko, nie jest źle). O i uwielbiam wiosnę A teraz zima :( Nie pamiętam jak zacząłem przygodę z MLP, półtora roku temu zacząłem oglądać, ale musiałem przerwać z braku czasu i nie dawno wróciłem. Moim ulubionym kucykiem jest Fluttershy, na drugim miejscu Pinkie Pie Cóż chyba to tyle. Raz jeszcze witam wszystkich. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Cześć i łap muffinka i cydr, na dobry początek i drzewo na zapas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 yo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Hey, witamy c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witaj na forum , dobrej zabawy masz tu ode mnie na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witaj. Baw się dobrze, masz tu Studiujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witaj. Baw się dobrze, masz tu Studiujesz? Dzięki za przywitanie. Tak studiuje na UP, kierunek może lepiej przemilczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Tak studiuje na UP, kierunek może lepiej przemilczę Może chociaż nazwę wydziału podaj? No nie bądź chytra baba z Radomia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Wydział Geograficzny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 To tam, witaj w drużynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Cześć, Fajne książki czytasz, oj czytając co napisałeś widzę, że mamy dużo wspólnego :3 Baw się dobrze, Nie denerwuj moderacji, Pilnuj się, Dobra, miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się