MewTwo Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Zbliżyłam się do stwora, jednak nadal nie przestałam w niego celować. Queen w blasterze wyraźnie bała się tego czegoś. Tylko czym to może być ? -Ej mały- spytałam zmęczonego stworka- Wszystko w porządku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 To coś odwróciło się w twoją stronę. Miało wielkie złote oczka i dwa białe ząbki wystające z pyszczka. Nie wyglądało na zadowolone tym, że się na nie patrzysz. Ponownie spróbowało się podnieść, ale znowu mu się nie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Podeszłam do niego, nadal nie przestając w niego mierzyć. Kiedy jednak znowu się przewrócił, odłożyłam blaster na mecha, Queen włożyłam z powrotem do plecaka i ponownie się do niego zbliżyłam. Uklękłam przy nim i ponownie spytałam: -Wszystko jest w porządku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Coś wydało z siebie odgłos przypominający mieszankę warczenia i odgłosów śluzaków. Stworek przewrócił się tyłem do ciebie. Jego 'ogonek' płonął na czarno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 -Czym ty jesteś ?- powiedziałam do siebie i zaczęłam się oddalać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Stworek jeszcze raz spróbował się podnieść. Wstał, zachwiał się i padł na brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 -Nie wiem czym jesteś, ale nie mogę patrzeć jak Śluzak cierpi. Chodź tu. Wzięłam Śluzaka na ręce. Biedak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Maluch próbował się wyrywać, ale był za słaby by cokolwiek zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 -Echo.Blitz. Moglibyście pomóc ?- zapytałam moich Śluzaków. Znalezionego położyłam na mechu i patrzyłam, co się dalej stanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Twoje śluzaki bały się nawet do tego czegoś podejść. Nawet Echo siedział na mecha-bestii, zamiast w podskokach przybiec do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 -Okej. Rozumiem. W takim razie zrobimy inaczej. Wpakowałam Śluzaka do wnyki którą zatkałam od góry. Nie mógł się wydostać, ale też miałam go przy sobie. Ponownie odpaliłam mechabestię i pojechałam dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Maluch piszczał i jęczał. Do tego w miarę możliwości walił głową w ścianki więzienia. Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, śluzaki przestały się bać. Jednak wciąż nie zbliżały się do tajemniczego, czarnego śluzaka. Przed tobą świat powoli wracał do życia, jakby czarne biedactwo było powodem ucieczki śluzaków. W oddali widać już było miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Wyjęłam malucha z wnyka i wzięłam go w dłoń. -Nie wiem kim jesteś maluchu, ale nie chcę, żebyś źle się czuł. Chociaż powiedz mi, czym ty jesteś i czemu wszyscy się ciebie tak boją ? Patrzyłam Śluzakowi prosto w jego żółte oczka. "Nie wiem czym on jest, ale nie chcę go zostawiać" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Maluch znowu wydał z siebie ten charczącowarczący dźwięk i spróbował spełznąć z twojej ręki. Czarny płomień na końcu jego ogona palił się słabo. Wcale nie parzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 -Ech. Wpakowałam malucha z powrotem do wnyka, zatkałam go i dalej jechałam. Faktycznie, jaskinia odżywała. Ale nie czas na rozczulanie się pięknem Slugterry, choć należałoby. Turniej Śluzostrzelców czeka. -Kto wie maluchu. Może będziesz jeszcze częścią rodziny.- powiedziałam do Śluzaka we wnyce i jechałam dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Po paru minutach dotarliście do miasta. Niedaleko były zapisy do turnieju i trenujący strzelcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Zeszłam z mechabestii i podeszłam się zapisać. Spora kolejka. No cóż, trzeba poczekać. Maluch we wnyku nadal mnie zastanawiał. Czym on właściwie jest ? I czemu wszystkie inne Śluzaki się go boją ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Po półgodzinie wreszcie dobiłaś się do stanowiska z zapisami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Wzięłam długopis i wpisałam się na listę. Zerknęłam. Moje oczy powoli wędrowały po liście uczestników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Była tam masa różnych, niezrozumiałych nazwisk. Cała masa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 (edytowany) "Trudno. Będę musiała się zmierzyć z tym, co mi zafunduje los. " Odłożyłam listę i odeszłam, aby przyjrzeć się innym strzelcom. Może uda mi się zastosować kontr strategię. Nadal trzymałam przy sobie wnyk z dziwnym Śluzakiem, jednak odłożyłam go na mecha, nadal nie otwierając go. Wzięłam za to Echo, Blitza, Volta i Gemini. Edytowano Grudzień 24, 2013 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Było dosyć sporo Tazerlingów. Kilka Flopperów. Ktoś chciał strzelić śluzaczątkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 -Hmm. "Tazerlingi. Dobrze wytrenowany Śluzak tego typu potrafi zrobić naprawdę wiele. Ale po dłuższym używaniu istnieje ryzyko porażenia prądem. Floppery są dobre aby zdezorientować przeciwnika. Ale jaki kretyn strzela śluzaczątkiem"- pomyślałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Po chwili śluzaczątko przemieniło się w Infernusa, czym wywołało strach w reszcie trenerów. Śluzak wykonał kilka kółek w powietrzu, po czym na ziemię opadł Magik. Zaśmiał się i wrócił do trenera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Zaśmiałam się pod nosem z żartu Magika i poszłam na pole treningowe. -Jak tam, gotowi ?- spytałam moich Śluzaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts