Violett Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 No to tak... mam na imię Julia, mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Jestem Bronies od roku. Uczę się samodzielnie gry na gitarze od września. Do moich hobby zaliczę rysowanie, sport (siatkówka, pływanie i jazda na rowerze) i hmm... historię. Moimi ulubionymi kucykami są Luna i Pinkie Pie. I na koniec jeszcze dodam, że miło mi każdego poznać i daję wszystkim babeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Witam miło Cię poznać. Ile masz lat jeśli możesz zdradzić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Dopiero mam 13 lat, ale w Lipcu 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Witamy na forum! Jaki jest twój ulubiony kuc tła? A z CMC? Twilight- unicorn czy alicorn? Daję Ci błogosławieństwo, nie spamuj, nie idź na ciemną stronę forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Nie mam ulubionego kucyka z tła, z CMC lubię każdą, i Twilight wolę jako jednorożec. Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Witaj wśród nas! Baw się dobrze. Tylko uważaj. Wszystko ma dwie strony. hmm... historię. Piszesz coś? Jakąś historie. Dasz próbkę jeśli tak. Edytowano Grudzień 26, 2013 przez Hoffner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Ja będę po jasnej stronie Bronies Nie, nie piszę żadnej historii. Po prostu interesuję się historią Polski, starożytności itd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Witaj!Życzę dobrej zabawy na forum. Przy okazji dziewczyna Brony to Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Witam w stadzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Witaj w Naszych skromnych pierogach. Baw się dobrze. Niech żyje Celestia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Jestem Bronies Poprawnie - Jestem Bronym, ale skoro jesteś dziewczyną, to poprawnie jest - Jestem pegasis. Witaj na forum i baw się dobrze! Tylko pamiętaj - trzymanie się regulaminu, to unikanie bolesnej śmierci kary. Edytowano Grudzień 26, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Hej! Ja też mam gitarę, ale dopiro od wtorku. Mnie uczy moja ciocia i mama. Lubisz Chrysalis? Uważasz, że Nightmare Moon mogłaby władać, ale bez wiecznej nocy? Tia czy Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Velkomin~ 1.Lubisz anime? 2.Jakie kraje chciałabyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? Þakka ykkur fyrir svörin og hafa gaman :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Odpowiedzi na pytania 1. Niezbyt przepadam za Chrysalis. 2. Hmm... nie mam zdania na ten temat. 3. Oczywiście, że Luna 4. Kiedyś oglądałam anime, teraz jakoś przestałam. 5. Turcję, Włochy i Egipt. 6. Nie mam zdania. 7. Lubię wszystkie zwierzęta 8. Nie mam ulubionego kucyka drugoplanowego. 9. Nie wiem, ale najdłużej, jak się da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Grasz w jakieś gry? W jakie? Lubisz anime? Ulubiony kolor i zwierzę ? I witaj nowa Pegasis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 1. Gram w jedyną grę, z którą jestem już prawie 4 lata - TheSims3 2. Niezbyt lubię anime, chociaż kiedyś oglądałam. 3. Fioletowy i świnka morska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się