Kolorowy97 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Witajcie, jestem Kolorowy97, kumple mówią mi Kolor, Kololek i w różne przeróżniste kolorowe sposoby (wiem, nie dobrze się czasami robi od tej kolorowości). Mam na imię Paweł, mieszkam we Włoszech i mam 16 lat (niedługo 17, hehe). Mam nadzieje że będzie o czym czasami popisać itp. Interesuje się elektroniką, informatyką. Lubię muzyke, i oczywiście MLP Moje ulubione postacie to Derpy Hooves , Vinyl Scratch i Rainbow Dash . Nie będę się dużo tutaj rozpisywał, jak macie jakieś pytania pisać śmiało, mam nadzieje że będę mógł na nie odpowiedzieć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Miło nam, że zechcesz do nas dołączyć, niestety w złym czasie bo dział Derpy właśnie spłynął do archiwum, a z tego co wiem to twoja ulubiona postać, no ale życie. No to co ja ci tu mogę powiedzieć, em.. cześć i baw się dobrze. I nie denerwuj kolorowych bo.. Bo lepiej tego nie robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy97 Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Hmm, dlaczego w złym czasie? A czy potrzebny mi dział Derpy by mogła ona być moją ulubioną postacią? Czegoś nie rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 A czy potrzebny mi dział Derpy by mogła ona być moją ulubioną postacią? Nie potrzebny . Witaj na forum i baw się dobrze! Przestrzegaj regulaminu i miło spędzaj czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Witaj. Pamiętaj o podstawowym artefakcie, używanym do pisania postów. Życzę Ci abyś nie spłonął. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Cześć, kolego! Miłego czasu spędzonego na forum życzę, i chciałam zapytać (korzystając z okazji) jakiej muzyki słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy97 Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Dzieki wam wszystkim. Głównie słucham dubstep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Nie denerwuj Inkwizycji, bo trafisz na stos! Oprócz tego witam, baw się dobrze i niech Los Zawsze Ci Sprzyja Ja Jestem Elizka, która wszystkich kocha Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Hmm, dlaczego w złym czasie? A czy potrzebny mi dział Derpy by mogła ona być moją ulubioną postacią? Czegoś nie rozumiem Nie, ale myślałam, że się do niego załapiesz chociaż na minutę Po za tym mam kilka pytań. Jaki jest twój ulubiony kolor? Ulubione zwierzę ? Grywasz w jakieś gry? Jak tak, to jakie to? To tyle, miłego dnia życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy97 Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Yay, uwielbiam pytania Ulubiony kolor? Hmm, wszystkie kolory lubię, najbardziej granatowy i czerwony. Moim ulubionym zwierzem jest pies, zawsze chciałem mieć ogara polskiego, nawet by pasował do mnie charakterem W gry to ja gram, jakie? Za dużo żeby je tu wszystkie wymieniać, podaję linka do profilu steam, jak kogoś to interesuje to sobie oblooka http://steamcommunity.com/id/kolorowy97 Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Kolorowy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Fajnie Chciałabym powiedzieć, że kolorek używa ekipa forum i em...my nie możemy, rozumiesz? Ale dziękuje za odpowiedzi, masz dokładkę. - Ulubiony owoc . - warzywo ulubione. - Najlepsze połączenie kolorów według ciebie to... - Co sądzisz o Derpie na twarzy Derpy? Ps. Też kocham pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy97 Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Uuu, już poprawiam, nie wiedziałem, od dzisiaj będę już mniej kolorowy Ulubiony owoc... Grejpfrut :3 Warzywko... Nie mam ulubionego, lubię wszystkie (no może prawie). Najlepsze połączenie kolorów to... Biały+Zielony, Biały+Granatowy, Czarny+Czerwony Co sądzę o Derpy? Jest spoko, czasami całkiem jak ja, nie ogarnia i tak dalej - A do jej twarzy nic nie mam, jest spoko loko foko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się