Pisklakozaur Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Witajcie! Dzisiaj usłyszałem w radiu, o dniu dziwaka. Zaintrygowało mnie to, w końcu celem tego święta jest zwrócenie uwagi na ludzi wyróżniających się w tłumie, a jakby nie patrzeć nasz wielki fandom i każdy jego członek jest przecież jednym wielkim dziwactwem! A co! Każdy kuc i człowiek jest dziwny na swój sposób, i każde jego aspekty dzisiaj mogą być bezsprzecznie rzucone na światło dzienne! Co sądzicie o tym święcie? Czy fandom jest dziwactwem? Może wy jesteście dziwakami?! Piszcie! Droga wolna! I wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziwaka! Ptaszysko Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Za dziwaków! Szczerze, wątpię w dzień dziwaka, ale czas świętować. Idę po ciasto. Link do komentarza
WilczeK Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 No to i dla wszystkich! No w końcu to nasz dzień Link do komentarza
Geralt of Poland Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 a jakby nie patrzeć nasz wielki fandom i każdy jego członek jest przecież jednym wielkim dziwactwem!Święte słowa! Link do komentarza
Servant Saber Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Kto jest za tym aby przy formularzu rejestracji na forum umieścić test na IQ? Link do komentarza
Kamiiru Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Czy ja wiem czy jesteśmy dziwakami, dlatego że jesteśmy częścią fandomu MLP? Co prawda mój najlepszy przyjaciel widząc Rainbow na tapecie na moim kompie mówi mi " Stary ,co ty robisz że swoim życiem" a ja mu na to że każdy ma swój świat i swoje kredki . Także może trochę jest dziwactwem , ale za to fajnym i wartym uwagi. Pozdro dla wszystkich pozytywnie zakręconych. Edytowano Styczeń 8, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza
Churchille Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 No to świętuję, bowiem od (nie) dawna bycie dziwnym jest w modzie. Ale czemu dowiedziałam się o tym tak późno? Przedłużam dzień i :muffin: i dla wszystkich! Link do komentarza
WilczeK Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 (edytowany) Czy ja wiem czy jesteśmy dziwkami... Chyba chciałeś napisać' ''dziwakami''. Edytowano Styczeń 8, 2014 przez WilkU 3 Link do komentarza
Skylen Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 O rany! 7 stycznia to serio dzień dziwaka? No to wszystko jasne. Przecież to moje urodziny Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 No to najlepszego dziwaku! Sto lat mózgu i słodyczy, drugi dziwak tobie życzy. 1 Link do komentarza
Kamiiru Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Chyba chciałeś napisać' ''dziwakami''. Oczywiście , sorki za pomyłkę, Link do komentarza
Khornel Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Każdy ma swoje dziwactwa. Ja na przykład interesuję się komunikacją miejską, co w z perspektywy niektórych jest odbierane jako większe dziwactwo od bycia w fandomie. Czyli dziwactwem można nazwać oglądanie kucyków, ale może być nim też coś, co dla innych jest normalne (przykładowo dla niektórych dziwactwem może być chodzenie do kościoła). Czyli zależnie od punktu widzenia każdy jest dziwakiem, gdyż zawsze znajdzie się ktoś, dla kogo nasze normy są dziwactwem i na odwrót. Wniosek? Wszyscy są dziwakami, więc wszystkim wam składam (niestety spóźnione) życzenia Link do komentarza
Kamiiru Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 I Ja na przykład interesuję się komunikacją miejską, Mówisz?Ta nowoczesną czy zabytkową? Link do komentarza
Khornel Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 I Mówisz?Ta nowoczesną czy zabytkową? I taką i taką, choć bliższa mi jest nowoczesna z racji tego, że mam codziennie okazję z niej korzystać (chyba, że Solarisy Urbino 15 już są traktowane jako zabytkowe ) Link do komentarza
Kamiiru Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Mi tam się podbiały ikarusy, miałem okazje jeździć do zakładu takimi jak byłem na stażu w Wawie , choć u mnie w Chełmie jeszcze kursuję stary Autosan H9 (miejska wersja).. Kiedyś tez były Jelcze- Berlijet ale w zdaje się 2008r je wycofano i teraz są Merce. Link do komentarza
Recommended Posts