Littlepip Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Jakaś przypinka z napisem 20% fajniej chyba mogłaby być... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Styczeń 13, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2014 Może i tak, ale gdzie takie coś dostać, jak nie na ponymeecie. Nie każdy ma maszynkę do robienia przypinek :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Znalazłem sklep z komiksami i różnymi gadżetami, gdzie można własne przypinki zamówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Może i tak, ale gdzie takie coś dostać, jak nie na ponymeecie. Nie każdy ma maszynkę do robienia przypinek :/ http://allegro.pl/przypinki-znaczki-badziki-wzor-wlasny-56mm-1szt-i3863219595.htmlhttp://allegro.pl/przypinki-znaczki-badziki-wzor-wlasny-25mm-1szt-i3858361302.htmlhttp://allegro.pl/przypinki-znaczki-badziki-wzor-wlasny-37mm-1szt-i3858361328.html Hazaa! Wszystkie trzy rozmiary, kupywałem u nich, doszło dzień po wysłaniu Pocztą Polską. Tak. Pocztą Polską. A przypinki kolorowe i bardzo dobrej jakości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 O, widzę, że fajne pomysły jednak są! Można faktycznie zorganizować coś w stylu tego CM Celestii albo tekstów charakterystycznych dla kucyków (chciałabym coś z babeczkami ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Albo może przypinka z grafiką która jest na księdze o Elementach Harmonii? (Złotawa głowa jednorożca) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Ja bym jednak obstwał przy pomyśle z jakimś CM. Może tak Luny? Mało, że się nikt nie przyczepi to jeszcze może się komuś spodoba. The fun has been doubled 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Ja bym jednak obstwał przy pomyśle z jakimś CM. Może tak Luny? Mało, że się nikt nie przyczepi to jeszcze może się komuś spodoba. The fun has been doubled Moherki mogą czepić się, że jakieś maso-żydo-islamistyczne symbole nosicie. Jednak sądzę, że CM Luny to świetny pomysł i świetnie będzie wyglądał na takiej czapce jaką nosili radzieccy żołnierze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 (edytowany) Sądze, że CM Luny i Celestii nie wypali, bo kolega z bractwa: a) Będzie wiedział, że jest to CM Luny albo Celestii, ale taką przypinkę może nosić non-brony bo po prostu lubi dzień lub noc b) Jak ktoś jest strasznie nieogarnięty, to nie będzie wiedział, że jest to CM Celestii lub Luny, ponieważ księżniczki to bardziej postacie drugoplanowe (lub trzecioplanowe) i im się nie przyjrzał Jak już CM, to Rainbow Dash, bo jej CM ma unikalny design, a w dodatku każdy brony go zna i nie da się go nosić "od tak", bo po prostu nie oznacza on nic w normalnym świecie. Taka moja opinia, co prawda ten CM może wyglądać trochę "pedalsko", ale ktoś zobaczy, pomyśli i zapomni, bo to nie rzuca się w oczy jak BB na szyi PS. Sorry za małą ścianę tekstu Edytowano Styczeń 14, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Może też być cutie mark jakiegoś kucyka tła, np. Daring Do, Zecory albo Sweety Bell. Generalnie coś co się nijak z niczym nie kojarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Może namalujmy sobie mazakiem na dłoni CM Luny, który będzie wpisany na pentagramie xD Serio fajne pomysły i może coś z tego będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Ja bym dał Cutie Marka którejś z głównych bohaterek, żeby osoby które nie uczestniczą w życiu fandomu ale czują jakąś więź z serialem wiedziały z kim mają do czynienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 A może po prostu przypinka z napisem "Brony" ? Raczej jak ktoś nie słyszał o fandomie MLP to nie będzie tego z niczym kojarzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 (edytowany) Sam nie wiem już teraz czy przypinki są dobrym pomysłem, często się wyrabiają i można je łatwo zgubić Ja w sumie od dzisiaj będę chodził jak ten gościu, co go spotkałem w niedziele Edytowano Styczeń 14, 2014 przez Ratajello Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Ja w sumie od dzisiaj będę chodził jak ten gościu, co go spotkałem w niedziele Czyli kto? No i ważniejsze jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Może cutie mark Vinyl ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Może cutie mark Vinyl ? To raczej słaby pomysł. Jej CM to tylko "jakaś nutka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Może cutie mark Vinyl ? Toż to zwykła nutka, ja jakbym kogoś zobaczył z takà przypinką nigdy bym tego z Vinyl nie skonarzył, raczej odpada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 a w sumie od dzisiaj będę chodził jak ten gościu, co go spotkałem w niedziele To znaczy? A może z napisem np. CMC w trzech kolorach liter? Białym, żółtym i pomarańczowym na czarnym tle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 To znaczy? Opisałem tamtego gościa w pierwszym poście, ale chodzi o to, że zawieszam sobie przy spodniach figurkę z blind baga. Mało rzuca się w oczy, ale jak jakiś brony zobaczy to jest wesoło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Pytanie czy taka przypinka na pasku od torby jest bardzo widoczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 @up: Zależy czy jest wysoko, ale patrząc po kolorystyce, to raczej tak W sumie to ładna przypinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 @up: Zależy czy jest wysoko, ale patrząc po kolorystyce, to raczej tak W sumie to ładna przypinka Ze dwa razy założyłem ją idąc do centrum handlowego. Nikt na to nie zwrócił uwagi, to nawet dobrze. Najgorzej byłoby, gdyby było jak z nalepioną Twilight. A to że p(...), a to że mi ją koleżanka musiała nakleić (bo fioletowe). To skutecznie zniechęca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 To dobrze Noś co Ci się podoba, nikt nie ma prawa się przyczepić. Ale by nie ryzykować, nie chodź sam w miejsca gdzie nikogo nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 To dobrze Noś co Ci się podoba, nikt nie ma prawa się przyczepić. Ale by nie ryzykować, nie chodź sam w miejsca gdzie nikogo nie ma. Tam gdzie nikogo nie ma? To właśnie tam chodź, nie chodź tam gdzie jest kilku ktosiów w dresach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts