Aretra Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Witajcie! Tak więc - jak wiemy, Derpy jest dość towarzyskim kucykiem, w związku z tym, wszędzie jej pełno. Nie było miejsca, w które by się nie wcisnęła. Bez dalszego rozpisywania - Czas wyjaśnić zasady! Ja, razem z Myhellem.. A ja? Ja też chciałam brać udział.. Ehm.. I z Derpy, będziemy podawać nazwy odcinków, a Wy będziecie musieli znaleźć moment, w którym pojawia się Derpy. Można to zrobić w postaci screen'a, czy podania minuty i sekundy, jak Wam wygodniej. Najczęściej będziemy podawać odcinki, w których Derpy pojawiła się na pewno, ale jest jeden haczyk.. Pośród tych odcinków, będzie pojawiał się taki, w których nie pojawi się ani razu.. Bądźcie więc uważni! Uwaga, na pierwszy ogień leci pierwszy odcinek, pierwszego sezonu, czyli "Klacz w Księżycu(ang. Nightmare Moon)" Więc w którym momencie w tle pojawia się Derpy? Pojawia się co prawda kilka razy, więc im więcej podacie - tym lepiej! Link do komentarza
Berette Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 (edytowany) Znalazłam ją w dwóch miejscach W tej poniższej scence pojawiała się kilka razy jakby co. Edytowano Styczeń 15, 2014 przez FlutterYey Link do komentarza
Berette Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) Tutaj pojawiła się w dwóch miejscach na raz . Edytowano Styczeń 17, 2014 przez FlutterYey Link do komentarza
Aretra Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Dobrze! Czas na kolejny odcinek! Następnym razem, będziemy wrzucać odcinki nieco rzadziej (jak pojawi się kilka odpisów), ponieważ szybko zabraknie nam odcinków Do rzeczy, teraz dość proste, ponieważ macie za zadanie wyłapać schowaną Derpy w odcinku "Winter Wrap Up(Pożegnanie Zimy)". Dajecie! Link do komentarza
Rita Croft Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Bez komentarza ^^-----> Link do komentarza
BiP Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Rita zgadza się Kto powie co zrobiła Derpy w odcinku "Zrozumieć Pinkie" i komu? Link do komentarza
Rita Croft Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 10:40 min. ów odcinka. Derpy razem z inną klacz, przenosiły pianino, i bodaj, że półkę. Przypadkowo, klacze upuściły ów rzeczy na Twilight Sparkle, która obserwowała Pinkie Pie. <A prostszy schemat to: Twilight cała połamana ----> Obserwacja Pinkie ----> Poruszenie ogona Pinkie ----> Panikujący Spike ----> Pianino i półka zrzucona z powietrza przez Depy inną klacz> Link do komentarza
BiP Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Tak jest Rita. To teraz kto powie, kiedy można zobaczyć mokrą Derpy? Link do komentarza
Rita Croft Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 To będzie bodajże: Sezon 2 odc. 4 --> Luna odmieniona. Minuta 4:01 Kiedy to Derpy wyciąga z bali korek. A gdzie reszta użytkowników. Sama jestem ? Link do komentarza
BiP Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 (edytowany) Tak jest Rita! Kiedy to Derpy solidnie naraziła się Rainbow i dlaczego? A gdzie reszta użytkowników. Sama jestem ? No też mnie to ciekawi... Edytowano Luty 25, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Rita Croft Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 S2e14 Ostatnia gonitwa tuż po piosence tytułowej Widać że Derpy chce pomóc RD w przygotowaniach do tego uż AJ wyjeżdża. Derpy zamiast pomagać, robi że tak powiem sajgo/bałagan. W którymś momencie Dash powiedziała coś w tym stylu W imię Celesti każe ci siąść i nic nie robić. Gdy Derpy siada złamały się pod nią deski. Derpy wciąga też stojąca obok Dash. A i na samym początku Derpy poraziła piorunami wieżę ratusza. Ti tyle co pamiętać ^^ Link do komentarza
BiP Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Tak jest Rita! Kiedy Derpy siłowała się z pewną klaczą, jaką i dlaczego? Link do komentarza
Rita Croft Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Minuta 18 odc. Lekcja Stanowczości. s2e3 Derpy biła się z p.Burmistrz o mądralę <lalka>. Ale tylko przez to, że Twilight rzuciła czar na ów lalkę, no i wszyscy chcieli ją mieć ^^ Link do komentarza
BiP Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Tak jest. Czy Derpy była w Akademii Wonderbolts? Jeśli tak, to gdzie była widoczna? Ps. Czy tylko jedna osoba tutaj zagląda? Link do komentarza
Rita Croft Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Bulk Biceps mnie rozwalił. Zaraz, to nie ten temat ^^' Nope. Derpy nie pojawia się w ogóle w akademii, ani w całym odcinku. Po prostu jej nie widziałam. Czyli jednym słowem mówiąc. Nie pojawiła się. Ps. Czy tylko jedna osoba tutaj zagląda? Na to wygląda. A pytania, są tak proste. Link do komentarza
BiP Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Na to wygląda. A pytania, są tak proste. No staram się choć tym przyciągnąć ludzi... Gdzie widać Derpy, w odcinku z wyciskaczem soku z jabłek? Link do komentarza
Berette Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Do ja się dołączę ^^ Oj dużo tego ;p Byłoby tego więcej, ale nie chcę mi się robić screen'a w właściwie tej samej scenie Właściwie, to pojawiła się ( chyba ) tylko w piosence... Link do komentarza
BiP Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Nice, gratulację za wyczerpującą odpowiedź Beret. To teraz kolejny odcinek... Jaki instrument Derpy upuściła na kucyka? (najlepiej screen, ale i pisemną odpowiedź zaliczę xD) Link do komentarza
Rita Croft Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Pisze z komórki. Więc zdjęcia nie dam rady dać. Zrozumieć Pinkie. 10:40 min. Tegoż odcinka. Derpy upuszcza fortepian na Twilight ^^No patrz. Ktoś dołączył Link do komentarza
BiP Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Tak, zgadza się Rita xD Kiedy Derpy skakała po chmurze? Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Na początku odcinka ,,Ostatnia gonitwa" była to chyba chmurka deszczowa, iż kopnął ją piorun. Link do komentarza
Rita Croft Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Prawie zgodzę się z użytkownikiem powyżej. Acz kolwieg. To odcinek Ostatnia Gonitwa. Tyle że po piosence tytułowej Derpy skakała po chmurze xDPrawie zgodzę się z użytkownikiem powyżej. Acz kolwieg. To odcinek Ostatnia Gonitwa. Tyle że po piosence tytułowej Derpy skakała po chmurze xD Link do komentarza
BiP Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Tak jest, to ten odcinek był. To teraz, gdzie znajdowała się Derpy, gdy Rainbow rozsyłała informacje na pewne zebranie pegazów? Link do komentarza
Rita Croft Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 To był początek odcinka sezonu 3 Huraganowa Fluttershy. W którymś momencie jest pokazana na środku kadru ^^ Link do komentarza
Recommended Posts