Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 (edytowany) Witajcie! Wraz z Applejack, postanowiłyśmy poprowadzić nową zabawę w tym dziale! Zabawa polega na tym, że przydzielamy użytkownikowi... Jabłkowy smakołyk! Właśnie tak! Coś jeszcze do tego? Czekaj no, chwila! Muszę jeszcze wszystko objaśnić! Dobra, dobra... No już mów. Ale w sumie... Im nie trzeba już nic tłumaczyć... Znają tego typu zabawy... Więc jak ty nie mówisz to ja powiem... Wszyscy dobrze wiemy ile można robić jabłkowych wypieków, przysmaków, słodyczy... Jest tego mnóstwo! Pyszne pyszności, że aż ślinka cieknie. *odchrząkuje* A jasne... Tym właśnie wyróżnia się rodzina Apple! Więc może zacznijmy od... Jabłka w karmelu! Pycha... *podchodzi do jabłka i sięga po nie* Hej! Nawet się nie waż tego jeść! To nie dla ciebie! Ups... Sorki... A więc tak. Tu będzie lista. O tu... Jabłko w karmelu - KreeoLeSzarlotka - KochamChemieJabłkowe chipsy - Skoda Octavia De LyaJabłkowa zapiekanka - EstellePieczone jabłka w słoiku - SiperRacuszki z jabłkami - Ryś RaindropsJabłkowe babeczki - MyhellJabłka Zap - Panda HippisJabłkowe placuszki - LittlebartJabłkowe pączki - Lisica-chanSok jabłkowy - Szeregowa Rainbow DashJabłkowy kompot - Harmony Jabłka w czekoladzie z posypką - Ryś Raindrops Pieczone jabłka ze śliwkami - Littlebart Będzie gruby/a! Jabłka w cieście - Cassidy Mus jabłkowy - ??? Na razie tyle! Zaraz... Szeregowa! Zostaw to jabłko! Co? Ja? A tak... Do zobaczenia! Cieszę się, że ktoś postanowił założyć zabawę. Super, od teraz będziesz ją prowadzić, a w razie czego zrobię to ja/Moon. :3 Jakby co będę się czaić na gimbów i spamerów, więc spoko. Miłej zabawy wszystkim i dzięki, Szeregowa! ^ ^ ~KreeoLe, regent(ka) działu Applejack Edytowano Maj 6, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 (edytowany) Karmel taki słodki. Niech Słodziak otrzyma ten smakołyk ^^ Edytowano Styczeń 16, 2014 przez KreeoLe Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Amolek, nie wiem czemu Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2014 A więc jabłko w karmelu ląduje u... KreeoLe! Gratuluję i życzę smacznego. Coś taka smutna Szeregowa? Bo to ja chciałam tamto jabłko ;__; Oj... No nie przejmuj się... Może zapowiesz następny przysmak? Dobra. Następnym jabłkowym smakołykiem jest... Szarlotka... Tym razem to ja ją chcę! *rzuca się w kierunku ciasta* Hola, hola moja droga! *łapie Szeregową za kołnierz i ciągnie ją na miejsce* Zostaw coś dla innych. Poczekaj na wynik co? Dobra... A dostanę coś potem? Pożyjemy, zobaczymy. Ech... To życzę powodzenia! Link do komentarza
Future Pony Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Ja bym go dał dla KochamChemie. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Szarloteczka! Chemik niech dostanie. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Chemik, daj kawałek ;_; Link do komentarza
Lisica Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 JA! A jak nie, to niech Chemik dostanie. Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Chemik, niech mu sprzyja ciasto. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2014 Smacznego Chemiku! ^^ *cichy płacz* Pufff... No dobra... Masz tu kawałek Szeregowa... Nie zniosę już twojego płaczu... Co? Dzięki *wcina* Skoro ty jesz... to ja zapowiem... Mhhhm... *wciąż je* A oto... Jabłkowe chipsy! Tego się nie spodziewaliście co? I co Szeregowa? Zjadłaś już? Nie... *ciągle je* Ech... Ty żarłoku... Cóż... Do dzieła! Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Emm to nie czipsy, to suszone jabłka... ;_; Tak, Scoda Octavia może być. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 A nie, bo Octavia. ._. Link do komentarza
Moonlight Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) Trochę kultury, pełną nazwą Ten przysmak powinna dostać Skoda Octavia De LyaSmacznego, cukiereczku ^ ^ Edytowano Styczeń 17, 2014 przez Moonlight Link do komentarza
Lyka Kimba Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Skoda Octavia De Lya - będzie jej smakować Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 18, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) A więc nasze krążki lądują u... Skoda Octavia De Lya! Smacznego. Właśnie... smacznego :3 No... Od razu lepiej po szarlotce, co Szeregowa? Noo... To dobrze... Następnym przysmakiem jest... Jabłkowa zapiekanka! Ooooo!!! Mogę głosować? Nie, nie możesz. A ty niby możesz? Ja mogę. Trudno... I tak zagłosuję na Estelle... To ta co świruje po zapiekance? Właśnie ta. Chcesz jej to dać? Tak. Na pewno? Tak. Cóż... Jak ty tam chcesz... Pożegnam się z moją nową stodołą. :yHRvV: Dobra, dobra poczekajmy na innych... Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) Dajmy ją, nie mam pomysłu, a ty masz, więc Estelle. Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
KreeoLe Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Śliczny spam emotikonami cukiereczku, ale ogranicz jedną na 2 linijki . Tak bardzo cukiereczkowanie w stylu AJ, bardzo ;-; I nie mądrz się, jabłoneczko. :3Zapiekanka nie wygląda najsmaczniej.. . Jak to nie wygląda najsmaczniej? D: Tak bardzo nieznanie się na wyglądzie jabłek po różnej obróbce i doskonałego smaku jakiejkolwiek potrawy z jabłek. ;_; Niech będzie Estelle, świrusy są fajne. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Oł, dziękuje nie spodziewałam się Meh, przynajmniej schudnę ;_; Estelle Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 19, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2014 Proszę bardzo Estelle! Tylko nie zniszcz mojej nowej stodoły... :yHRvV: Nie martw się, przypilnuję jej :3 Oby... Nie przejmuj się... Dobra, dobra... Za to następnym przysmakiem są... Pieczone jabłka w słoiku! Smaczne to... Jadłam Nawet nie próbuj... Dobra, dobra... Głosujcie! Link do komentarza
Future Pony Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Ale fail W takim wypadku głosuję na Sipera Link do komentarza
Moonlight Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Niech będzie Siper Link do komentarza
Recommended Posts