Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Szeregowa! Masz tu sok! *bierze butlę* Yay! Nareszcie! Doczekałaś się! Noo... *siorbie sok* Co teraz? *wzrusza ramionami i wciąż siorbie* Dobra, dobra... Teraz ja zapowiem... Jabłkowy kompot! Pycha... *patrzy na kompot i wciąż siorbie* A co ty tak nic nie mówisz? *pokazuje na ogromną butlę soku* Samo się nie wypije! Ech... ... Głosujcie! Edytowano Luty 14, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 wygląda jak marchewka z ziemią... To miało znaczyć, em.. wyśmienicie. Niech TheTinkaMLP to sobie zje. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Więc kompot dostaje... Harmony! Gratuluję i życzę smacznego cukiereczku . No i co teraz? Powoli kończą mi się pomysły... Od tego masz mnie kochaniutka . To zapowiedz... Werble proszę. Ech... Niech ci będzie. Oto... Jabłko w czekoladzie z cukierkową posypką! Szeregowa... Ups... Sorry... Nie ten guzik . Głosujcie! Edytowano Marzec 5, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 tak słodkie... Rysiek raindrops Link do komentarza
Estelle Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Raindrops. Kimkolwiek ona jest. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Haha! Kreeoś? Da, ja tylko na chwilę. KREEOŚ! Oj, to nie moja zabawa... <huuug> Aa, hejka AJ. Ja szybko zaktualizuję i spadam. Jak zwykle... Mówiłaś coś? No coś ty, cukiereczku! No to dobrze. ^ ^ Słodkie jabłka w czekoladzie z cukiereczkami dostaje... Raindrops! Takie... słodkie... =*o*= Szarlotka babci Smith jest najlepsza... A kto mówi że nie? No to dalej, bo mi się nic nie chce muszę iść. Następny jabłkowy smakołyk toooo... Zapiekane jabłka Te są nadziewane śliwkami, ale wszystko jedno. Wygląda smaaaaakowicie! Mam nadzieję, że tego jeszcze nie było. W takim razie... Kto dostanie zapiekaną Applejack? ... Znaczy, ten... jabłka, o! Link do komentarza
Lisica Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 >Zapiekane Littlebart Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Littlebart, przyjaciel czeka xd Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Gratulację Littlebart! To jabłko jest twoje! *otwierają się drzwi* Wróciłam! Szeregowa? A kto inny? Gdzie się podziewałaś?! Ano musiałam się uczyć . Ale już wróciłaś! Tak! Ponoć mieliśmy gości? Tak! Kreeoś była To pewnie ubaw był? I to jeszcze jak! Ale z tobą też jest fajnie! Mam tu coś... Oto jest jabłko cieście! Pyszota! Teraz i na wieki wieków! Mogę trochę? Ale dajmy im głosować... Dobrze, dobrze. Więc głosujcie. Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Jak ja to kocham .. Jadłam ostatno na kolację Dajmy zasłużonemu... Wiecznie Uśmiechnięta, bo tak Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 (edytowany) Ferejli. Edytowano Kwiecień 8, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Halo! Cukiereczki! Proszę jeszcze o jakieś głosy! Bo nie można wyniku ogłosić! A jak nie to was zjem! Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 No więc jabłka w cieście dostaje Cassidy! Applejack? Taaak? Emm... Wiesz że masz nowego opiekuna? Tak. Cieszysz się? W końcu zajmuje się tobą wspaniała osoba. No pewnie! Cieszę się! Jest super! Ale trochę tęsknię za Moon i Kreeole... Ale to nie czas na pogaduchy! No tak... Następnym przysmakiem jest... Mus jabłkowy! Pycha... Zapraszam do głosowania! Link do komentarza
BB_RedFox Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Hmm.. mus jabłkowy.. to może Wiecznie Uśmiechnięta Link do komentarza
Cassidy Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Mały Hehesz. bo nie mam pomysłu :/ Link do komentarza
Recommended Posts