StarostaXD Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Trixie widziałam już dawno.AJ i RD będą grały na gitarach czy czymś tam, Twilight śpiewać a Rarity na kibordzie (?) Link do komentarza
StarostaXD Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) Mam zdjęcie Rainbow Power w HD http://derpibooru.org/534237?scope=scpedc3111e038bc3553464bf663fb6ab6ca13b74570 Hej zauważyliście że w każdym odcinku z kluczem był alicorn w tle ? EDIT: Naklejki http://derpibooru.org/517183?scope=scpedc3111e038bc3553464bf663fb6ab6ca13b74570 Postanowiłam je tutaj dać bo zauważcie że są np. 2 naklejki Rainbow o różnym wyglądzie EDIT: Gif http://derpibooru.org/534277?scope=scpedc3111e038bc3553464bf663fb6ab6ca13b74570 Edytowano Styczeń 28, 2014 przez StarostaXD Link do komentarza
Szczygiel Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Niechciałbym was martwic ale już napotkałem sie z reklamą Rainbow Ponies u nas w Polsce. Link do komentarza
StarostaXD Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 Niechciałbym was martwic ale już napotkałem sie z reklamą Rainbow Ponies u nas w Polsce. Z Polskim dubbingiem ? Czy czym ? Link do komentarza
Szczygiel Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Piosenka jak przy każdej reklamie produktów Ha$bro i na koniec coś co było na włoskim Boomerangu http://derpibooru.org/534237?scope=scpedc3111e038bc3553464bf663fb6ab6ca13b74570 o coś takiego na końcu Edytowano Luty 1, 2014 przez Szczygu Link do komentarza
StarostaXD Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 A tak na marginesie mamy 3 klucz Link do komentarza
Littlepip Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Już trzy klacze dostały te "tęczowe" podarunki, ale żadnej właściwie wzmianki w serialu o tym nie ma. Ot taki sobie prezent, który ma tęczowy pobłysk. Czy to są klucze do tajemniczego pudełka? Trudno mi to stwierdzić, ponieważ do pudełka pasują typowe klucze, a nie to co dotąd widzimy. Cudowna przemiana podarków w klucze pod koniec sezonów? Byłoby to naciągane, ale ten serial to czysty random, więc wszystko się może zdarzyć. I co kryje pudełko? Tęczowe moce? A co ma nimi być? Rekolor mane 6 czy realne zdolności? Tylko jakie? Kucyki ziemskie i pegazy posiądą zdolności magiczne? Wątpliwe. Nowe elementy harmonii? Jest to zastanawiające i mało logiczne, ponieważ drzewo harmonii ich potrzebowało do przeżycia dopiero po 1000 lat od ich zabrania. Co za tym idzie w chwili zagrożenia Equestrii można je na "chwilę pożyczyć" a po wyeliminowaniu problemu zwyczajnie je zwrócić, bez szkody dla drzewa. Jaki by finał tego pudełka miał nie być pozostaje czekać na finał sezonu, bo może zdarzyć się wszystko, nawet najdziwniejsze cuda. Link do komentarza
StarostaXD Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 Cudowna przemiana podarków w klucze pod koniec sezonów? Może Twilicorn będzie musiał zmienić je magią. Albo po prostu zrobi to drzewo/szkatułka. Link do komentarza
Temporal Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 to tylko trolling twórców i to co bierzemy za klucze nimi nie są Link do komentarza
Artem Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Wszystko się teraz łączy w jedną piękną całość, tęcza, "klucze" pod postaciami odkrywania od nowa swojego oddanego drzewu elementu i w końcu nadchodzące zabawki i reklamy z tęczowymi mocami. Oby Meghan nas nie zawiodła i "wycarrowała" ten sezon lepiej niż M.A Larson poprzedni, no ale cóż.. po tej firmie możemy się już wszystkiego spodziewać.. Link do komentarza
StarostaXD Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Następny klucz w Fili-Vanili czyli dla Fluttershy. Zapewne pałeczki do perkusji lub kostka do gitary. Link do komentarza
Littlepip Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Następny klucz w Fili-Vanili czyli dla Fluttershy. Zapewne pałeczki do perkusji lub kostka do gitary. Tylko co ma wspólnego Fluttershy z muzykami? Jak dotąd te tęczowe rzeczy jakoś nawiązywały do bohaterek, więc coś muzycznego tu nie pasuje. Dodam na marginesie, że co do Fili-Vanili w mlp mam pewne obawy. Z pewnych względów nienajlepiej mi się to kojarzy... Link do komentarza
Herudin Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Ja myślę, że swój "klucz" Fluttershy dostanie w odcinku It Ain't Easy Being Breezies. Pewnie będzie o tym co robiła FS podczas jej wyjazdu i Discord trollował Twilight. Link do komentarza
Kyoko Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 EDIT: Naklejkihttp://derpibooru.or...b6ab6ca13b74570 Postanowiłam je tutaj dać bo zauważcie że są np. 2 naklejki Rainbow o różnym wyglądzie Pragnę ich. Cudowna przemiana podarków w klucze pod koniec sezonów? Może jak każda bohaterka głównej szóstki dostanie ten przedmiot, to się przemienią, czy coś... Trudno powiedzieć... Zwłaszcza po tym gumowym kurczaku Pinkie...I co kryje pudełko? Jestem najbardziej za opcją nowych Elementów Harmonii. A w jakiej formie, to mi prawie obojętne (prawie - bo nie chcę tęczowych kuców na stałe).Dodam na marginesie, że co do Fili-Vanili w mlp mam pewne obawy. Z pewnych względów nienajlepiej mi się to kojarzy... To znaczy? Kompletnie nie kojarzę, o czym mówisz. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Nareszcie Derpy i Doctor jako figurki. w końcu ile można czekać. W TV nawet reklamy lecą. Nie wiem kto wpadł na pomysł z tęczowymi kucami. A z resztą. W późniejszych odcinkach i tak to się rozwiąże skąd to się wzięło. Link do komentarza
Artem Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 To nadchodzi! Prepare yourselves Bronies.. jak wyszła nawet polska wersja tej reklamy to będzie się działo, szykuje się niezły finał sezonu, oby nie drugi Larson. Link do komentarza
kosiara120 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Mi się taki pomysł z przedmiotami/klaudzami podoba. Oby tylko z tego nie ztobili czegoś na G. P.S P.S.2 Kredens też Link do komentarza
StarostaXD Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Kredens wyszła okropnie jako zabawka. Mane six o wiele lepiej to przeżyła http://derpibooru.org/542318 Znalazłam bardzo ciekawy schemat. Link do komentarza
Talar Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 A mi się to podoba. Przynajmniej mamy jakąś nową, nietypową moc. Z wyglądu to tak ich "podstawowa forma" jest trochę... dziwna, natomiast ta "druga" (patrz nisko) wygląda już lepiej. Jednak i tak prezentuje się to dość ładnie. A co do zastosowania czy cuś, to nie mam bladego pojęcia. Nawet za bardzo nie ma po co tworzyć jakiś teorii spiskowych. Pożyjemy, zobaczymy. Jednak ja jestem pozytywnie nastawiony na tą tęczową moc. Szkoda, że większość ludzi znowu wyjeżdża z tekstami "Szkoda, rze robionę dla kasy", "Hasbro sie spżedało!!!11", "Wszystko dla pieniędzy!!!11" itd. Może twórcy przestaną dodawać nowe postacie w serialu, bo zaraz pojawi się głos "Nowa postać - nowa zabawka". Temu serialu zawsze towarzyszyły te zabawki, gdyż małe dzieci je po prostu lubią i chciałyby mieć kucyka w każdej wersji. Zresztą, nawet, jeśli Hasbro rzeczywiście myśli tylko i pieniądzach, to co z tego? Niszczy wam to życie? Przeszkadza wam? Głodujecie przez to? 2 Link do komentarza
Ruszofa_muffinka Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Co do tęczowych mocy znalazłam coś takiego http://www.fge.com.pl/2014/02/news-prawdopodobne-spoilery-finau-sezonu.html na pierwszym zdjęciu Twilight ma w grzywie tęczę a na drugim (zarówno ona jak i rarcia)nie mają. Czyli rainbow powers nie zostaną na długo...chyba Link do komentarza
Artem Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 (edytowany) Co do tęczowych mocy znalazłam coś takiego http://www.fge.com.p...nau-sezonu.html na pierwszym zdjęciu Twilight ma w grzywie tęczę a na drugim (zarówno ona jak i rarcia)nie mają. Czyli rainbow powers nie zostaną na długo...chyba Nie mówmy o tym na razie, gdyż nie jest to potwierdzone w stu procentach, jedni twierdzą, że to fejk, w tym ja, a jedni, że to prawda, wyjaśni się pod koniec sezonu lub jak dostaniemy głębsze informacje. Szkoda, że większość ludzi znowu wyjeżdża z tekstami "Szkoda, rze robionę dla kasy", "Hasbro sie spżedało!!!11", "Wszystko dla pieniędzy!!!11" itd. Może twórcy przestaną dodawać nowe postacie w serialu, bo zaraz pojawi się głos "Nowa postać - nowa zabawka". Temu serialu zawsze towarzyszyły te zabawki, gdyż małe dzieci je po prostu lubią i chciałyby mieć kucyka w każdej wersji. Zresztą, nawet, jeśli Hasbro rzeczywiście myśli tylko i pieniądzach, to co z tego? Niszczy wam to życie? Przeszkadza wam? Głodujecie przez to? Tutaj przyznam Ci rację, Fakt, Hasbro dużo zarabia na zabawkach i o to w tym serialu chodzi, żeby sprzedawać zabawki, ale zauważmy, że wciąż dostajemy świetne odcinki, a firma Hasbro SŁUSZNIE na te pieniądze zasługuje! I taka jest prawda, powinniśmy się cieszyć szczęściem innych, uczciwie zarobionym. Edytowano Luty 7, 2014 przez Dashek 1 Link do komentarza
Kyoko Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Zresztą, nawet, jeśli Hasbro rzeczywiście myśli tylko i pieniądzach, to co z tego? Niszczy wam to życie? Przeszkadza wam? Głodujecie przez to? Zabawki mi nie przeszkadzają, ba - niektóre są genialne (przykładowo Flutterka z tą dłuuugą grzywą ), ale jakby wpakowali coś takiego do serialu to już by była przesada. Link do komentarza
Violett Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 P.S.2 Kredens też Taką Cadance jest już dostępna w niektórych sieciach sklepów Smyk Link do komentarza
Kyoko Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Taką Cadance jest już dostępna w niektórych sieciach sklepów Smyk ...oraz w Empikach. Nie wiem, czy wszystkich, ale u mnie pojawiła się osobna "półeczka" na poniaki. Są zarówno tęczowe jak i zwykłe (głównie te w maskach oraz Fashion Style). Link do komentarza
Recommended Posts