AskMint Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Twilight i Cadance i Luna . Nie umiałabym wybrać spośród tych trzech ulubionego kucyka. Plus do tego lubię bardzo Derpy Rainbow i Shy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Ulubione to ciężko, skoro równo cenię wykonanie i osobowość wszystkich postaci. "All Pony Equal"... Ale ze mnie nowy Martin Luther King Ulubione to Rarity, Octavia, Vinyl, Lyra oraz Fleetfoot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Witaj na forum, i baw się dobrze! Moim ulubionym kucykiem jest Spike. Oczywiście kochany jest też uwielbiany przez fandom Tom. A na serio? FleetFoot Edytowano Luty 2, 2014 przez Braviary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Moim najulubieńszym kucem (a właściwie jednorożcem) jest Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Chrysalis najlepsza, wspaniała kobieca postać. Jest silna i ambitna, a do tego ładna. Witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) Aktualnie ulubione kucyki to Chesee Sandwich i Pinkie Pie. Żywię też uczucie da Discorda. Edytowano Luty 3, 2014 przez Sajback claus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miss_toodisaster Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Fluffle Puff A z serialowych to bardzo dużo, ale chyba Lunka i Vinyl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 Bardzo miło mnie witacie na forum! Czuję, że to będzie niezła zabawa! Pozdrawiam wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Pinkie, Twilight i Zecora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow racket Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 mój to rainbow dasz ale lubie też pinkie pie i lune Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Nie mam jednego ulubionego, jest ich kilka, a są to: - Discord (jeśli można go tu uwzględnić, wszak to nie jest kuc) - Sombra - Rarity - Pinkamena - AJ - Lyra - Dr. Whooves - Chrysalis Wydaje się sporo, ale biorąc pod uwagę ilość postaci myślę, że nie przesadziłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) mój to rainbow dasz ale lubie też pinkie pie i lune Nie róbcie błędów w imionach kucyków! Rainbow Dash a nie Rainbow Dasz. Edytowano Maj 2, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Pinkie, Vinyl i Twilight C: I Applejack ostatnio polubiłam xD W sumie, to Derpy też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eDashie Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Rainbow Dash, a potem Luna, potem Fleur Dis Lee, Potem Twilight,potem... PS Jestem nowa Kogo wolicie- lunę czy Rainbow? Nie mogę się zdecydować, kto jest lepszy! vs ??/?/?????????????????????????????? Plis Napiszcie!!!!!!!!!!!!!!!! Jakby co to piszcie :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Rainbow Dash, a potem Luna, potem Fleur Dis Lee, Potem Twilight,potem... PS Jestem nowa Kogo wolicie- lunę czy Rainbow? Nie mogę się zdecydować, kto jest lepszy! vs ??/?/?????????????????????????????? Plis Napiszcie!!!!!!!!!!!!!!!! Jakby co to piszcie :-) Ogranicz znaki zapytania i wykrzykniki. No i emiotikony. Ja nie mam ulubionego kucyka. Wszystkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się