Arey Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 (edytowany) Cześć, z tej strony Arey Na imię mam Damian, lat 16. Kucyki oglądam od dawna, będą to na pewno już jakieś dwa lata, jednak jak dotąd nie udzielałem się nigdzie... Moim ulubionym kucykiem jest Rainbow Dash. Z charakteru jestem po części jak Fluttershy, po części jak Pinkie Pie, trochę też mam z Twilight. Lubię oglądać kucyki (duh), czytać fanfiki, lubię grać na komputerze, kocham słuchać muzyki (styli słucham różnych, od rocka, przez klasyczną aż po dubstep), obecnie uczę się grać na gitarze i pianinie. Z gier najbardziej lubianymi seriami przeze mnie są: Wiedźmin, Assassin's Creed, The Walking Dead, Half-Life, grywałem też w TF2, L4D2, kiedyś wielbiłem Wormsy. Obecnie grywam głównie w Dotę 2. Z fanfików najbardziej lubię różnego rodzaju [sad], [comedy], [life], [normal], czasem też zdarza się i [grimdark] i [shipping] No, to chyba tyle póki co, pozdrawiam wszystkich! Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Arey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Ps: Rainbow is the best pony . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witaj! Mam do ciebie kilka pytań. - Ulubiony kolor ? - Ulubiony zwierzak? - Znasz postać o imieniu Sly? - Jakie połączenie kolorów lubisz? - Lubisz szopy pracze? Baw się dobrze i uważaj na błędy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witaj, dobrej zabawy na forum łap ode mnie na start . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witaj! Mam do ciebie kilka pytań. - Ulubiony kolor ? - Ulubiony zwierzak? - Znasz postać o imieniu Sly? - Jakie połączenie kolorów lubisz? - Lubisz szopy pracze? Baw się dobrze i uważaj na błędy. -Niebieski -Pies z domowych, z drapieżnych wilk -Nie miałem okazji poznać -Najbardziej czarnego z białym -Tak, są słodkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 -Tak, są słodkie Też tak sądzę A więc masz u mnie +, ale ja się pewnie nie liczę. Witaj w stadzie kolego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witaj. Łap na powitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witaj na forum Arey! baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witam i Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witaj, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 Chciałem podziękować wszystkim za miłe powitanie. Forum jest duże, jednak mam nadzieję że się na nim wkrótce odnajdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się