Cassidy Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Mogę sygnaturkę z Flitter i Cloudchaser ? Proszę dużooo dodatków :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Ok, a więc poproszę: Avatar z Discordem. Fajnie by było gdyby nawiązywał do lalkarzy. Sygnatura ze zdiscordowanym kucem i Discordem. Najlepiej żeby była mroczna, a dopisek Evil Puppeteer. Zdiscordowany kuc obojętnie jaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Dobrze, zrobię wszystko w wolnym czasie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Artiem: lub Cassidy: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Dzięki Dashie. Ta pierwsza i ostatnia są wyśmienite, będę je nosiła pokolei aż moja sygnaturka od MaLinki będzie gotowa. Druga jest trochę na odwal, a tło wchłania się w grzywę klaczek. Gdy będę miała dostęp do komputera (moja siostra przechodzi właśnie simsy, ale właśnie skończyła ) Zaraz ustawię, są cudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Noo, widzę że wena wróciła Avki na prawdę przepiękne! Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 A ja nadal czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Tak, wena wróciła ^^. Sajback wiem, że czekasz. Mam nadzieję, że ci się spodobają: Gdyby kogoś to interesowało nowe sygnatury zrobię w piątek . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Obiecane dla Littlebarta, jednak nie wiem jak wyszło, bo po 2 częściach Hobbita jestem nieprzytomna ._. A teraz dawaj moje tapety . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 O tak, ta 1. Dziękuje O takie coś chodziło Dziękuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Lol, ja też chce Tak, zamęczę Cie 1. Sygnatura z Islandią [wiesz jakim ], najlepiej jakby były jakieś zimne kolory i podpis "Which love, from Iceland". No i żeby to ładnie wyglądało 2. Też sygnatura ale już z Francją i Rarity, napis "Fall in Love, Mademoiselle". 3. Tapetka tym razem, też z Isiem. Też jakieś zimne kolory najlepiej. Napis "You must be thinking it`s pretty cold,right?". Fajnie by było, gdyby Emil był z panem Puffinem Gangi þér vel! Na nudę narzekać nie będziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 To a też męczę... Poproszę tapetkę. -Idealne by było rozmyte czarno-srebrno-ciemnozielone tło. -Na samym środku, żeby był lekko(LEKKO) przeźroczysty herb Slytherinu - ten po lewej : - A pod spodem jakimś kaligraficznym pismem napis : ,,Tom Riddle - The Prince of Slytherin'' Jakimś kolorem.. hm... może być jasno-zielony Plooosę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Hmm... To ja też się skuszę. Poproszę sygnaturkę z AJ i RD w jakichś ciepłych, żywych kolorach z napisem: "Apple Dash: 20% cooler " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) A myślałam, że będę miała spokój ._. Tavi, pogubiłam się w paru miejscach xD: Z jednej tapety przez przypadek sygnaturę zrobiłam :c Eliza trudno żebym nie wiedziała jak wygląda herb Slytherinu, gdy wiem jak wygląda Islandia xD. W każdym razie resztą zamówień zajmę się niedługo, gdy dostanę moje tapety... Edytowano Luty 16, 2014 przez Rainbow Dash ;) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Eliza, obawiam się, że zrobiłam za małą, więc napisz, a zrobię jeszcze jedną: Edytowano Luty 17, 2014 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 AppleDash, mam nadzieję, że jakaś ci się spodoba: lub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) Całkiem ciekawe pracki, a powiedz mi proszę, w jakim programie robisz?(nie chce mi się przeglądać tego wszystkiego). No i oczywiście łatwe zadanie dla ciebie by sprawdzić twe umiejętności: Proszę o trzy sygnatury: 1. Z Oz'em z Pandora Hearts(taki blond włosy knypek, czasami na fanartach pokazywany z kosą i czerwonymi oczyma. Błagam, nie pomyl go z Jack'iem, bo inaczej uduszę.[blond włosy mężczyzna z długim warkoczem] ) i z Alice(Taka długowłosa brunetka o fioletowych oczach). - Chciałabym żeby był wykorzystany rysunek autorki mangi, Jun Mochizuki(Przykładowe prace jej autorstwa) - Fajnie by było, gdyby któreś z nich używały w tym momencie mocy B-Rabbita(któreś z nich trzyma kosę, ewentualnie Oz ma czerwone oczy) 2. Z samym Oz'em - Teraz może być fanart. - Chciałabym by na rysunku był przygnębiony. - Napis: "I want to know what my sin is." 3. Z samą Alice - Też może być fanart. - Chciałabym by na obrazku była szczęśliwa. - Napis: "From on now I'll call you Oz!." To na razie tyle. Życzę powodzenia. Tu masz rendery: http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Pandora-Hearts-58.htm W tym spoilerze jest off-top Btw. Zajrzałam na twój profil... ja też lubię elfy(nawet w jednej grze najczęściej je wybieram),ano i uczę się języka Hiszpańskiego. Jeśli go nie umiesz to mogę cię poduczyć. Edytowano Luty 18, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Dobrze, zajmę się tym ^^. Off-top. Btw. Zajrzałam na twój profil... ja też lubię elfy(nawet w jednej grze najczęściej je wybieram),ano i uczę się języka Hiszpańskiego. Jeśli go nie umiesz to mogę cię poduczyć. Jak fajnie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 (edytowany) Oł, jest śliczna, ale ja chciałam bez tego Toma Riddle'a, tylko sam napis ^^ i godło na tle. Wielkość jest bardzo dobra ^^. Ale ta idea całkiem nie jest taka zła, ale jak już chcesz to wybierz coś na ten styl . Edytowano Luty 19, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 AppleDash, mam nadzieję, że jakaś ci się spodoba: lub Ale boskie Zaraz sobie ustawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts