Artiem Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Byłby ktoś w stanie pomóc mi wsiąść do właściwego tramwaju i pociągu na peronie i dojść do tych środków lokomocji jakoś? To byłby mój pierwszy taki wyjazd więc trochę się boje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Byłby ktoś w stanie pomóc mi wsiąść do właściwego tramwaju i pociągu na peronie i dojść do tych środków lokomocji jakoś? To byłby mój pierwszy taki wyjazd więc trochę się boje Napisz do mnie na PW pomogę ci chętnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Ja też mogę, jakby ktoś coś potrzebował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Jak to miło z Waszej strony Ale jednak przy pegasistersach byłbym troszkę skrępowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 No to masz świetną okazję z tym powalczyć. Srsly, chyba nie czujesz się skrępowany przy swojej mamie, więc czemu miałbyś być przy pegasisterkach. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Zgadajmy się w jedno miejsce i kupą ruszymy na meet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 To można się dołączyć? Nie bardzo mi sie widzi samemu iść na conplace ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) Ja tam wbijam samotnie chyba, że przypadkiem ustalicie jakieś miejsce spotkania, które będzie mi w miare po drodze (na przykład gdzieś koło Dworca Głównego, pod Galerią czy coś). Najchętniej znalazłabym grupkę z tego forum już na samym meecie, choć jak już się do niej dołączę, to pewnie się nie odłączę, więc najpierw chyba pospaceruję trochę sama.... zobaczymy. Edytowano Luty 6, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Tak, wyruszenie kupą na meet to dobry pomysł Ja wysiadam na dworcu głównym, przyjadę pociągiem, jeszcze zobaczę jakim(jaki nr. i wgl.) Także dobrze by było jakby mnie ktoś odebrał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 (edytowany) Z dworca masz bezpośredni tramwaj numer 10, jedziesz nim sobie spokojnie na Borek Fałęcki i stamtąd masz kilka kroków do miejsca meetu. ...tak na wypadek gdybyś się zgubił. Polecam NIE brać autobusów, bo zwykle o wiele dłużej zajmuje im dojechanie gdziekolwiek. I jeszcze pytanie od n00ba: czy trzeba koniecznie dokonywać tej przedpłaty przy rejestracji, czy można sobie zapłacić na miejscu przy wchodzeniu na meeta? Edytowano Luty 7, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 I jeszcze pytanie od n00ba: czy trzeba koniecznie dokonywać tej przedpłaty przy rejestracji, czy można sobie zapłacić na miejscu przy wchodzeniu na meeta? Można na miejscu zapłacić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Z dworca masz bezpośredni tramwaj numer 10 Tylko że ja nie wiem gdzie w ogóle mam się udać gdy wysiądę z tego pociągu. Podobno są tam jakieś podziemne tunele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Hym, ja mógłbym się spotkać na dworcu głównym, bo niedaleko z busa wysiadam. Także jak są chętni to możemy się ugadać pod Dworcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Artiem, coś czuję, że zamiast jednej osoby będziesz miał cały komitet powitalny. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Ja jednak będę na miejscu. Poza tym jak zobaczę chmarę bronies idących na meeta od razu was poznam xD. Powtórzę moje pytanie Czy opiekun musi dokonać rejestracji czy może zapłacić i wejść bo moja mama strasznie chce was poznać xD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Łał, chętnie poznałbym Twoją mamę Czuje że będzie świetna zabawa ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Łał, chętnie poznałbym Twoją mamę Czuje że będzie świetna zabawa ^_^ Jasne... ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Oj tam To dzień czy dwa przed meetem się może wszyscy ugadamy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 (edytowany) Został tydzień jeszcze kupa czasu. Edytowano Luty 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 To ja też się wybiorę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Ja jednak będę na miejscu. Poza tym jak zobaczę chmarę bronies idących na meeta od razu was poznam xD. Powtórzę moje pytanie Czy opiekun musi dokonać rejestracji czy może zapłacić i wejść bo moja mama strasznie chce was poznać xD? Opiekun może zapłacić przy wejściu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Jest nam niezwykle miło ogłosić, iż na meet’cie odwiedzi nas jeden z aktorów głosowych z polskiej wersji językowej, Pan Mikołaj Klimek, który wcielił się w rolę króla Sombry. Mikołaj Klimek - Aktor głosowy oraz telewizyjny. Ukończył Państwową Wyższą Szkołę Teatralną imienia Ludwika Solskiego w Krakowie. Swojego głosu użyczał w dubbingu takich filmów oraz gier jak Megamocny, Jak wytresować smoka, Rango czy w grze Dragon Age. W serialu My Little Pony podkłada głos pod postać Króla Sombry. Edytowano Luty 9, 2014 przez sz6sty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Coś podobnego! Hidoi będzie zachwycona! Szkoda, że nie ktoś, kto podkładał głos bohaterkom Mane6(bardzo chciałbym poznać aktorkę Rarity i Twilight) Ale i tak super że ktoś będzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Yay! :3 Już się cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Super! To chyba jedna z 3 osób podkładających głosy do MLP, które szanuję, a już się bałam że przyjdą kobity od mane 6... Pierwszy mój meet i już szczęście mi dopisuje! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się