Paladyn Zanderson Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Zgada się rd punk a z jakim przedmiotem są to sztuczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Z np. hula-gula. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 I kolejny punkt rd:) a jakiego typu to były sztuczki (odpowiedź screenowa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) O takie: Edytowano Październik 14, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Jup punk, pytanie dlaczego Scootaloo chciała iśc na biwak z Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Scootaloo chciała iść na biwak z RD, bo jest jej wielką fanką. W odcinku "Bezsenność w Ponyvile" powiedziała, że chciałaby, by Rainbow spędziła z nią więcej czasu i zobaczyła jaka jest "niezwykła". Kiedy będzie przeliczenie punktów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Dobra odpowiedź Ravin, kolejne pytanie wj jakich konkretnie zajęciach na farmie Sweet Apple możemy zobaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Eyup dobra odpowiedź, Która z najcześciej robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Yup rd punkt, a która walneła twarzą w biurko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Yup RD: punkt, pytanie jaki najcześciej znaczek pojawia sie sie na boku Babs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Nasiona (najczęściej trzy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Yup RD znowu punkt a teraz kiedy miala misce sytuacja z screena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Na zjeździe rodziny Apple. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zjazd rodziny Apple. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Yup RD Kreole dostajecie punkty, a a czemu apple Bloom i Babs mają wiadra na głowach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Najprawdopodobniej bawiły się przy budowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Yuppun, ale bedę upierdliwy i się spytam przy budowie czego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Stodoły. Chciałam napisać przy tamtej odpowiedzi ale zrezygnowałam . Edytowano Październik 17, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Widzę że Rd: masz dziś dobrą serie jak z AK-47 i dostajesz punkta znowu teraz pytanie do jakiego zespołu nawiązuje makijaż jaki (Scoot i Sweetie konkretnie) miały w odcinku konkurs talentów Edytowano Październik 17, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Haha! Dobre pytanie Jak ktoś nie wie, to podpowiadam: Hello Kitty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Fehler Offizier ist nicht Hallo Kitty. Twenty Push-ups alle zwei (nie ma to jak korzystać z wujka Google) Podpowiadam chodzi o pewien znany zespól glam rockowy który nazwę wziął od pewnej czynności jaką robimy ustami (niektórzy robią ją z pewnym mięśniem gładkim) Edytowano Październik 17, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Fehler Offizier ist nicht Hallo Kitty. Twenty Push-ups alle zwei (nie ma to jak korzystać z wujka Google) Podpowiadam chodzi o pewien znany zespól glam rockowy który nazwę wziął od pewnej czynności jaką robimy ustami (niektórzy robią ją z pewnym mięśniem gładkim) No to przecież o nim powiedziałem. To nie była moja odpowiedź, ja wiem o jaki zespół chodzi, ale nie chcę nikomu odbierać punktów. Hello Kitty ma z tym zespołem też dużo wspólnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Yup dayan punkt Koeljen pytanie Do jakiej piosenki zespołu Queen nawiązuje wejście na Konkursie talentów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts