Dagon Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Witam was wszystkim ja jestem rkzm ( er ka zet em ale to widać po nicku ). Hmmm... kucyki oglądam od wakacji a poznałem na maratonie JJay. Nie wiem za bardzo co napisać ponieważ to jest moje drugie powitanie w mojej historii korzystania z internetu.Tak więc jeszcze raz się witam ze wszystkimi i podrawiam każdego czytającego te moje "wypociny" @Edit. Gdy dostanę tablet graficzny narysuje avatara w tej chwili jest pierwsza lepsza RD z googla. Edytowano Luty 2, 2014 przez rkzm2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Witaj. Może np powiedz skąd jesteśi ile masz lat? Edytowano Luty 2, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj. Może np powiedz skąd jesteśi ile masz lat? Jestem z Polski oczywiście okolice olsztyna. Lat ( aż mi wstyd za gimbaze) 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Okolice... okolice... okolice Olsztyna... Olsztyna... przecież tu nie ma takich ludzi... aż trudno uwierzyć... Witaj na forum i baw się dobrze . Edytowano Luty 2, 2014 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum i baw sie tu dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witam serdecznie na forum, er ka zet em. Jestem Skylen i miło mi cię poznać. Można zapytać? 1. Ulubiony kolor? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Ulubiona pora roku? 4. Jakieś hobby może masz? Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witamy bardzo ciepło! Pamiętaj o przestrzeganiu regulaminu i słuchaniu się kolorowych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj, pozwól, że zadam ci mój syandardowy zestaw pytań. Pytanie mogły już być, ale jak mówoę ,,standardowy'' - ile masz lat? - ulubiony kolor? - ulubione zwierzę? - grywasz w coś? - podoba ci się mój avatar i sygnatura? - lubisz szopy pracze? Ps. Jeśli chcesz sygnaturkę to robię na zamówienie, jak będę znowu zbierała zamówienia to dam znać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum. Chwała Celestii~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum. Życzę dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubon211 Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 O jak miło zobaczyć nowego przyjaciela w stadzie Baw się dobrze i miło spędzaj czas ,oraz zawieraj nowe ciekawe znajomości i trzymaj się regulaminu !!! A to prezencik ode mnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Witam serdecznie na forum, er ka zet em. Jestem Skylen i miło mi cię poznać. Można zapytać? 1. Ulubiony kolor? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Ulubiona pora roku? 4. Jakieś hobby może masz? Hug? 1. Czarny 2.Wszystko co mi wpadnie w ucho ale głównie polski hip hop 3.Zima 4. Komputery i Kucyki Witaj, pozwól, że zadam ci mój syandardowy zestaw pytań. Pytanie mogły już być, ale jak mówoę ,,standardowy'' - ile masz lat? - ulubiony kolor? - ulubione zwierzę? - grywasz w coś? - podoba ci się mój avatar i sygnatura? - lubisz szopy pracze? Ps. Jeśli chcesz sygnaturkę to robię na zamówienie, jak będę znowu zbierała zamówienia to dam znać lat 14 kolor up zwierzę hmm... koty i psy Jak mam wenę to gram w Minikrafty, GTA oraz OSU! Oczywiście nie miałem przyjemności spotkać ale raczej tak Dziękuje za miłe powitanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Właśnie, skoro jesteś z okolic Olsztyna to i ja zadam pytania ^^. - Ulubione filmy? - Lubisz czytać? - Dlaczego akurat mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Kilka pytanek: 1. Jaka jest twoja ulubiona zła postać? 2. Lubisz Octavię? 3. Jaki jest twój stosunek do tańca? 4. Lubisz Discorda? 5. Jakie są twoje kucykowe personalia? 6. Lubisz muzykę klasyczną? 7. Chaos czy Harmonia? 8. HUG? I oczywiście witam cię na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 Mam chwilę wolnego czasu to odpowiem na pytania Właśnie, skoro jesteś z okolic Olsztyna to i ja zadam pytania ^^. - Ulubione filmy? - Lubisz czytać? - Dlaczego akurat mlp? 1. filmu nie mam ale gatunek to Science fiction 2. tylko FanFick`i czytam 3. no cóż sam tego nie wiem po prostu obejrzałem jeden odcinek i mi się spodobało Kilka pytanek: 1. Jaka jest twoja ulubiona zła postać? 2. Lubisz Octavię? 3. Jaki jest twój stosunek do tańca? 4. Lubisz Discorda? 5. Jakie są twoje kucykowe personalia? 6. Lubisz muzykę klasyczną? 7. Chaos czy Harmonia? 8. HUG? I oczywiście witam cię na forum! 1. Discord Pan chaosu 2. tak 3. tańczyłem w 2 klasie podstawówki, lecz teraz jedynie gdy mam dobry humor i leci szybka piosenka tańczę 4. Patrz pytanie nr.1 5. ciężko powiedzieć nie czytałem zbyt dużo FF ale chyba Maron użytkownika M.a.b 6. Tak gdy jestem zdenerwowany odpalam na YT coś fandomowego z Octavią 7. Jedne jak i drugie 8. HUG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Witaj na forum i przyjemnej podróży. Małe pytanko: Jaki jest twój cel jako Brony? :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Witamy, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Imo jesteś za młody na kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 Jaki jest twój cel jako Brony? :-) Sam nie wiem. Imo jesteś za młody na kucyki. Dlaczego jestem za młody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Bo fandom słynie głównie ze starszych osób. XD To ja spytam, jaki jest Twój najuulubieńszy fick? :3 No i witaj w drużynie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się