Wonsz Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Można tu bawić się w zgadywanki, ale jeśli chodzi o mnie to myślę, że już nie ogląda, oczywiście nie znam go więc nie wiem ale wydaje mi się, że nie siedział w fandomie, ot oglądał serial bo mu się podobał, możliwe, że jak bum się skończył to zakończył przygodę z MLP. Mam dość śmiałe plany jechać na tegoroczne PGA i jeżeli tylko spotkam na nich JJaya zapytam Go o to na pewno, bo nie spotkałem się z takim pytaniem w wywiadach z ostatnich paru lat. Jeżeli mi się uda napiszę o tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Co jak co ale Clinton? prezydent USA fanem mlp i nikt go nie wyśmiewa? nieżle człowiek który jest tak wykształcony i był wielkim politykiem i jest fanem mlp wielki ewenement nie ma co fajnie jakby Obama też był bronym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 https://www.youtube.com/channel/UCMGICucxXPHXhlnnIPpjE1Q Może ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Oj nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Siv HD jest brony, teraz dowodu nie wstawie ale powiem że słucha pony albumu Archie'go i nie tylko :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Do youtuberów można chyba zaliczyć też Faję tego co nagrywa wota i war thundera ostatnio wrzucił film z czołgu M10 Wolverine i na miniaturce jest Applejack XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 (edytowany) Co do JJaya. Miałem go zapytać o to na PGA, ale ostatnio napisałem do niego wiadomość i mimochodem zapytałem o fandom i MLP. Tak wygląda odpowiedź: Ja teraz raczej w fandomie nie siedzę. I ogólnie już nie ogladam od jakiegoś czasu show.Jak widać myliłem się co do jego obecności w fandomie, ale zgadłem, że nie ogląda już serialu. Jednak jako ciekawostkę podam fakt, że na jego CupSellu, który pojawił się jakoś ostatnio można kupić koszulkę z Discordem. Edytowano Sierpień 30, 2015 przez TowelSWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxski Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Aktor Rupert Grint, czyli Ron Weasley z serii o Harrym PoterzeŹródło :https://mobile.twitter.com/tarastrong/status/640541460992028672 Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Noxski Wstawienie źródła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 (edytowany) Nie mógł by jakiś dobry mod przerobić posta osoby która go napisała by dodać te nowe osoby ?Nexosa też można dopisać bo A)https://www.youtube.com/watch?v=YWklLYyliIMB) Edytowano Wrzesień 23, 2015 przez Obremon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 Może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 Myślałem, że zagrają muzykę z czołówki. Chciałbym to usłyszeć w ciężkiej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeS Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Poproszę o dowód, potwierdzenie że John Cena jest bronym (ważne!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 To że gość delikatnie postawił "różowego mojego kucyka" nie oznacza, że ktoś jest "bronisławem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 14, 2016 Share Napisano Wrzesień 14, 2016 4.02.2014 at 19:24 akidamo napisał: Wypisujemy nazwiska sławnych ludzi lub youtuberów które są bronymi. Nie pisać osób, które są sławne i zajmują się głównie kucykami. Ludzie: -John Cena-amerykański wrestler -Markuss Notch Person-twórca Minecrafta -Gabe Newell-założyciel firmy Valve, twórca m. in. Half Life'a -Bill Clinton-były prezydent Stanów Zjednoczonych -CM Punk-wrestler Raw -Kristian Nairn-aktor w serialu "Gra o Tron" Youtuberzy: -StalinCWHC-tworzy przeróbki "bez ivony" znanych filmów i kreskówek (w tym My Little Pony) -Gurgie-tworzy różne rzeczy jak np. Gurgorecenzje albo Gurgomiejsca -JJayJoker-polski Lets Player, znany z serii "Przygody z Minecraft" -Dudul-polski Lets Player -cr1tikal-polski Lets Player -CichyWuj-polski Lets Player i animator -Hank Green-amerykański blogger/vlogger, tworzy muzykę -yachuprodukcja-tworzy mixy z filmów z Youtube -CR-członek ekipy TeamTGWTG Dodaj Gimpera i TLT (niektórzy zapominają, że był bronym) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 TLT czyli The living tombstone? Z tego co wiem nadal jest w fandomie. Co jak co, ale jego wkład w popularyzacje serialu w internecie, powinien mu zapewnić ten ,,tytuł,, dożywotnio. I z ciekawszych ostatnio hm..,,wyjść z szafy,,. Linkara nie jest chyba broniakiem, ale fajnie, że szanuje i jest otwarty na markę MLP. CR to powinien wypie******* z tej listy. Koleś, który groził scenarzystą śmiercią oraz nazwał wszystkich ludzi, którzy lubili finał sezonu 3, ofiarami syndromu sztokholmskiego, raczej nie jest w fandomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Dodaj jeszcze Gimpera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemonidas96 Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Dodajcie do tej listy draconagera Zapraszam na jego kanał tak btw https://www.youtube.com/channel/UCDR5iezmOMrd_tfzD4gAn7w Jjayjoker nie jest brony osobiście na live się jego spytałem więc wywal go z tej listy. Dnia 14.09.2016 o 12:17, Gość napisał: Dodaj Gimpera i TLT (niektórzy zapominają, że był bronym) Ale to chodzi w tym że są a nie że byli XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemonidas96 Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 Dnia 17.02.2014 o 00:15, Sttark napisał: @Up Serio? Rock nie jest bronym..on tylko wypowiada się na temat serialu i mówi, że jego syn go ogląda. Naprawdę bardziej weryfikujcie takie informacje. W tak razie to miszor jest brony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 22, 2018 Share Napisano Lipiec 22, 2018 Lol jaki odkop xd No yo, może jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 (edytowany) Z tego co mi wiadomo to JJay aka J nie jest już Bronym. Tak samo jak CTSG. Można dodać Dema, robi filmy parodjujące mlp a także wypowiadał się oczywiście sarkastycznie o mlp, ale na korzyść MLP xd Edytowano Sierpień 17, 2018 przez Ano_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts