Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Dziękuję Ci bardzo! Mam nadzieję że kiedyś będę mogła się jakkolwiek odwdzięczyć. .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Jako, że nie mam już żadnych zamówień dam sygnaturę zrobioną dla samej siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 No to ja zamówię sygnaturę. Nie wiem czy znajdziesz, ale chodzi mi o taką jakąś postać władającą ciemnością. No, wiesz takie mroczne klimaty. Dobrze by było gdyby postać się szeroko uśmiechała. Widzę ją także w eleganckim stroju, ale to tylko moje zdanie, decyzja jest twoja. Dopisek: Master of pure shadows. Wiem że nieco, trudne, ale wierzę w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Dobrze. Może trochę potrwać nim znajdę odpowiedni obrazek, ale dobra. Przy okazji zrobię aktualizację pierwszego posta i dam mały regulamin zamawiania prac. Edytowano Luty 17, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) Dorwałam obrazki z tym Walter'em Dornez'em, z którym Anathiela(nigdy nie przywyknę do tego, że zmieniała nick) zrobiła ci sygnaturę i avatara, bo mi się kojarzy z tym jaki dałeś opis... Może być z nim? Jeśli tak to masz dwie wersje do wyboru: W razie czego mogę jeszcze poszukać obrazków pasujących do opisu... może się uda. Albo walnę Gilberta z PH. Edytowano Luty 18, 2014 przez MaLinka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Ok, mogą być, chociaż.... byłbym wdzięczny za poszukanie jeszcze jakiegoś... . A w między czasie, mógłbym avatarek z postacią The Sorrow z gry metal gear solid? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Bardzo proszę o sygnaturkę (obojętnie jakiej wielkości) z napisem ,,Why it hurts so much?". Na zdjęciu ma być Rainbow Dash, która płacze. Prosiłabym, aby sygnatura była czarno-biała. Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 Dobra. Wezmę sie za nią. (To nasze RP strasznie mnie wciągnęło ;-; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Tą moją sygnaturkę możesz olać, ale Sorrowa nadal chcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 Skończone obie prace. Łapcie: Dla Sajbacka: przepraszam, ale ładniejszego obrazka nie znalazłam. W razie czego mogę poprawić. Dla fFankaRainbowDash: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebra. Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Dobrze, a więc avatar z obojętnie jakim rozmiarem, z "rysowaną" zebrą, nie chcę zdjęcia ( chodzi o to że nie chcę zdjęcia zebry, np. Jak jest ze stadem na sawannie). Poza tym, mój nick na avku, ładne tło, innego niż mój nick napisu nie chcę, chyba że chcesz zrobić swój podpis. Jeśli tak to na dole. Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Cudowne! Jesteś moją ulubioną artystką w tym kierunku! Mogłabyś zrobić mi sygnaturkę do kompletu? ^^ Z dopisem: "Sad... so sad... let the rain of sorrow washed your soul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 Dobrze, a więc avatar z obojętnie jakim rozmiarem, z "rysowaną" zebrą, nie chcę zdjęcia ( chodzi o to że nie chcę zdjęcia zebry, np. Jak jest ze stadem na sawannie). Poza tym, mój nick na avku, ładne tło, innego niż mój nick napisu nie chcę, chyba że chcesz zrobić swój podpis. Jeśli tak to na dole. Z góry dzięki. Oki. Zaraz się wezmę. Cudowne! Jesteś moją ulubioną artystką w tym kierunku! Mogłabyś zrobić mi sygnaturkę do kompletu? ^^ Z dopisem: "Sad... so sad... let the rain of sorrow washed your soul. Dobrze, poszperam tylko za obrakiem i się wezmę. Postaram się obie prace dostarczyć dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 25, 2014 Autor Share Napisano Luty 25, 2014 (edytowany) Prace skończone. Dla Zebry: Dla Sajbacka: Edytowano Luty 25, 2014 przez MaLinka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Epicka! Uwielbiam cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Dziękuję, sygnaturka cudowna! Jesteś super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Mam już avatar tu, ale nie mam gdzie indziej, więc zrobisz mi avatar z Tennessee Kid Cooper'em? Plis.. Z napisem ,,Szopek Wika" Reszta zależy od ciebie, ale nie chcę więcej napisów od tego jednego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Sygnaturka cudowna. W takim razie zrobisz mi jeszcze avatar? Ma być również na nim Rainbow Dash, smutna. Ale postaraj się, proszę. Napis ,,fFankaRainbowDash" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 25, 2014 Autor Share Napisano Luty 25, 2014 (edytowany) Twój avatar Cassidy @fFankaRainbowDash Też ma być czarno-biały? Edytowano Luty 25, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Dzięki jest świetny! Nie robisz czasem żadnego tła na Fb ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 25, 2014 Autor Share Napisano Luty 25, 2014 To zależy od poziomu trudności, gdyż jestem jeszcze początkująca, ale może bym coś wykombinowała. <tu zaraz się pojawi avatar dla fFankaRainbowDash> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 (edytowany) Ale szybko robisz ^^ Nie musi być czarno-biały. Ale jakbyś mógł to zrób i zwykły i czarno-biały to sobie wybiorę. Edytowano Luty 25, 2014 przez fFankaRainbowDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 25, 2014 Autor Share Napisano Luty 25, 2014 Już skończone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Nie całkiem o to mi chodziło, chciałam aby Dashie była smutna a tu wygląda na obrażoną, no ale już przymknę na to oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 25, 2014 Autor Share Napisano Luty 25, 2014 Starałam się dobrać ładny obrazek, ale wujek Google nie pokazywał mi za ładnych obrazków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się