Onniel Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witajcie kochani Generalnie jestem cichym czytaczem nie mialam okazji jeszcze sie przedstawic ... Kucyki kocham chyba od dziecka ... ale przy okazji bardzo ale to barrdzo prosze was o pomoc gdyz troszke pozuje do zdj i fotograf jeen z moich ulubionych zorgaizowal konkurs w ktorym do wygrania jest sesja zdjeciowa . Razem z moim ukochanym mocno walczymy dlatego bardzo wasz prosze o Po lubienie zdj nigdy tego nie robilam ale dzis bardzo was prosze konkurs trwa do konca tyg .. dziekuje za kazdy glos ... https://www.facebook.com/PubKubryk/photos/a.724408494260787.1073742091.139007056134270/724408644260772/?type=1&theater Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj na forum dla Ciebie. I . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj na forum! Zachęcam do częstszego udzielania się na forum. W razie potrzeby mogę w czymś pomóc. ^^ A no i tak... Oczywiście zalajkuję zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Cześć Zdjęcie zlajkowane Parę pytań: 1)czytasz książki? 2)Tworzysz coś? 3)(mniej więcej, jak nie chcesz to nie mów) Gdzie mieszkasz? I baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 No, uszanowanko i kłaniam się xD I standardowo hug na start :3 Więc tak... Ulubiony kucyk? Jaką muzykę lubisz? Gdzie mieszkasz, ewentualnie w jakiej okolicy, jeśli to jest taka dziura jak moje "miasto" Czym się na ogół zajmujesz? Zdjęcie w domu zalajkuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj w drużynie. Grywasz w jakieś gry komputerowe? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) Witaj na forum , baw się dobrze łap i na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca? Edytowano Grudzień 9, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj. Mam nadzieję,że Ci się tu spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj na forum. Baw się dobrze i powiedz jakie zwierzęta lubisz najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj w stadzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj na forum. Chwała Celestii~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Witaj, życzę ci szybkiego odnalezienia swojego miejsca na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Witamy w gronie ! Witaj w drużynie. Grywasz w jakieś gry komputerowe? :3 Nasze standardowe pytania,nie? Znaczy ja nie pytałem ale wiesz...Moc Brony gamingu jest wielka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Witaj, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się