mkr Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 (edytowany) Witajcie! Jesteście nieśmiali i niechętnie patrzycie na spotkania fanów kucyków? Nie czujecie się komfortowo przy gronie osób kompletnie Wam nieznanych? Chcielibyście w końcu to zmienić i przełamać tą pierwszą, jakże trudną do pokonania barierę komunikacyjną? Cóż... W takim razie musicie koniecznie przyjść na... II WROCŁAWSKI PONYMEET DLA NOWYCH Członkowie grupy organizacyjnej we Wrocławiu (czyli maker i Kogut), mają przyjemność zaprosić wszystkich nowych członków naszego lokalnego fandomu do przyjścia na ten wyjątkowy ponymeet, który jest zupełnie inny niż wszystkie. Tutaj nie będzie podziału na nowych i starych, nie będziecie musieli kryć się za swoimi ubraniami i uciekać od całej grupy zwariowanych ludzi. Wystarczy po prostu przyjść, dać huga albo brohoofa i dołączyć do radosnej gromady by poznać się bliżej z ludźmi, którzy są zupełnie tacy jak Wy! Jakie czekają atrakcje? Między innymi wspólne rozmowy, zabawy no i Circle of Friends, czyli tradycję, która jest poniekąd chrzestem dla wszystkich bronies i pegasis, dopiero zapoznającymi się ze stadem oraz serialem. Na czym to polega? Przekonacie się dopiero jak przyjdziecie, więc lepiej nie zapomnijcie o tym wydarzeniu! Spotykamy się Pod Pręgierzem (na przeciwko McDonald's w Rynku) 8 marca o godzinie 14:00 13:00. Bądźcie koniecznie! EVENT NA FACEBOOKU Jeżeli macie wątpliwości lub pytania - śmiało! Odpowiadam z przyjemnością. Edytowano Marzec 8, 2014 przez mkr 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Chyba żartujecie... Kiedy już się pogodziłem z tym, że wrocławskiego meeta nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Właśnie chyba czekali na taki ruch z twej strony To powodzenia ci, makerq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 A ja jestem wstępnie chętny. Dawno szynobusem nie jechałem, a to chyba dobra okazja żeby przy okazji na meet wpaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 A może też wpadnę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Luty 28, 2014 Autor Share Napisano Luty 28, 2014 (edytowany) Chyba żartujecie... Kiedy już się pogodziłem z tym, że wrocławskiego meeta nie będzie. Odkąd dołączyłem do grupy organizacyjnej, prace nad meetami ruszyły mocno do przodu. Niedługo powinien pojawić się jeszcze jeden temat, ale związany już z normalnym ponymeetem. Edytowano Luty 28, 2014 przez mkr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 (edytowany) Odkąd dołączyłem do grupy organizacyjnej, prace nad meetami ruszyły mocno do przodu. Niedługo powinien pojawić się jeszcze jeden temat, ale związany już z normalnym ponymeetem. Cieszę się, bo Wrocław to najbliższe mojemu miejscu zamieszkania większe miasto. Edytowano Luty 28, 2014 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Ponymeet do której będzie trwał? Jestem oddalony od Wrocławia o 60 km, lecz z chęcią pojadę. Muszę po prostu zaplanować transport sobie, a nie lubię takich rzeczy robić na ostatnią chwilę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogucisko Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Meety we Wrocławiu są praktycznie co tydzień. Mimo wszystko takie spotkanie to dobry sposób, by spokojnie zaznajomić się z ludźmi. Z mojej strony też serdecznie zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Marzec 1, 2014 Autor Share Napisano Marzec 1, 2014 Ponymeet do której będzie trwał? Jestem oddalony od Wrocławia o 60 km, lecz z chęcią pojadę. Muszę po prostu zaplanować transport sobie, a nie lubię takich rzeczy robić na ostatnią chwilę. Być może nawet do 18. Zobaczymy jak będą stać ludzie z czasem, bo wiadomo, że to od uczestników zależy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Meety we Wrocławiu co tydzień? Wow! A kiedy robicie coś większego? Jakiś meet zorganizowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Marzec 3, 2014 Autor Share Napisano Marzec 3, 2014 Meety we Wrocławiu co tydzień? Wow! A kiedy robicie coś większego? Jakiś meet zorganizowany? W maju. Więcej szczegółów już wkrótce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Ow, come one. Akurat w dniu, kiedy jest meet, mnie nie ma. Choć w sumie... nie jestem pewien, czy zaliczam się do "nowych" z przebiegiem prawie dwóch lat i jednym meetem zaliczonym. W każdym razie z niecierpliwością czekam na informacje o majowym meecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Hmm... A może was odwiedzę. Tak czy siak - na zorganizowany bardzo czekam. EDIT: Nie uda się tym razem, ale na zorganizowany i tak czekam. Edytowano Marzec 6, 2014 przez miskof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verthini Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Będę ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Uwaga, pod Pręgierzem szykuje się jakiś protest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verthini Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 W kfcu siedzimy. ^.^ milusio jest ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Dziękuje wszystkim za przybycie! Mam nadzieję, że meet się udał, a nowi przybysze nie ulegną opinii, że "we Wrocławiu jest wujowo". Wcale tak nie musi być, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Z tego też miejsca chciałbym przeprosić osoby, które sugerowały się godziną, którą tutaj podałem. To wyłącznie moje gapiostwo/zapominalstwo i jeżeli chcecie obarczyć mnie winą za małe zagubienie się i dezorientację to śmiało. Liczę, że już więcej się to nie powtórzy. Jeszcze raz dziękuje za uczestnictwo i liczę, że będziecie częściej wpadać chociażby na nasze minimeety w KFC (o których już nieco z Kogutem wspominaliśmy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verthini Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) Jaaaaa.... jestem sławny Było super i dzięki wszystkim ^.^ Szczególne dzięki organizatorą. "pod pręgierzem o 14:00" ~maker :PP Edytowano Marzec 8, 2014 przez Verthini Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 A zdjęcia tych, co się spóźnili, nie dałeś ;-;. Jestem szczęśliwy, że pojechałem na meeta. Poznałem osobiście Dolara, Markera czy Cygnusa oraz masę innych, wspaniałych ludzi. Co prawda, spodziewałem się nieco innej formy tego spotkania (myślałem, że będzie więcej łażenia po mieście i zaliczania jakiś atrakcji), ale wbrew brzmieniu stanie sobie w parku i gadanie sobie wesoło z bronies (A tematów znajdowaliśmy od groma) było naprawdę super. Oczywiście, to ja należałem do grona pechowców, którzy przyszli na stare miejsce spotkania, ale co tam. Meet oceniam bardzo wysoko i wiem, że na VI Zorganizowany z chęcią przybędę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Był to mój pierwszy meet i nie powiem. Strach miałem. Nie wiedziałem, czego się spodziewać, jacy będą ludzie. Znałem bronies z internetu, lecz nigdy nie spotkałem się z taką grupą i to na żywo. Ale nie żałuję, że pojechałem. Była z początku mała godzinowa wpadka, ale na szczęście mój kolega, Verthini ze swoją znajomością Wrocławia namierzył grupę i zdołaliśmy dołączyć Bym był szczęśliwszy, gdybym nie musiał się przedstawiać, pewnie nie było tego po mnie aż tak widać, ale okropnie się zestresowałem >.> Nigdy nie byłem dobry w przemówieniach. Ale, by to nie wyglądało jakbym miał tu marudzić powiem, że było świetnie, świetna atmosfera, ludzie, dawno się tak dobrze nie bawiłem ; D Na pewno jeszcze wpadnę a tym, którzy nie są pewni, czy warto- zdecydowanie polecam Tylko szkoda, że na zdjęciu skutecznie się "zasłoniłem" kimś... :( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verthini Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (...) Była z początku mała godzinowa wpadka, ale na szczęście mój kolega, Verthini ze swoją znajomością Wrocławia namierzył grupę i zdołaliśmy dołączyć (...) Tylko szkoda, że na zdjęciu skutecznie się "zasłoniłem" kimś... :( Taaa zupełnie przez przypadek <lies> xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Wow! Jestem nieco zaskoczony, że tyle osób przyszło Ostatnie kontakty z Wrocławiem wskazywały, że u Was się nic nie dzieje, a tutaj takie miłe rozczarowanie Gratulacje! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Meet naprawdę dobry. Można było pogadać, pośmiać się, a niektórzy zdobyli kolejną umiejętność znaną jako Ujeżdżanie Celestii. Ludzie dopisali - oby takich spotkań było więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 We Wrocławiu jest wujowo, hehe nie, było bardzo dobrze oby więcej takich meetów Nie ma to jak do 21.55 siedzieć w KFC XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się