L'estaca Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Może nowa to ja nie jestem, ale długo mnie nie było(już ponad rok!), a na forum jest na pewno dużo nowych osób. Może ktoś mnie pamięta może nie, mniejsza z tym. Więc co tu duzo pisać. Mam na imię Beata i lubię RD P.S. Byłabym wdzięczna jakby mi ktoś powiedział co się zmieniło na forum w serialu itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Hej Bećka. Ja cię pamiętam. MyMalinka12 a.k.a. Malinusia się kłania. No to... witam ponownie na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Witaj ponownie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Witaj ponownie, chociaż nie wiem czy mnie kojarzysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Mnie z pewnością nie kojarzysz, ale witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Witaj. Co i raz ktoś tu przybywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Witaj z powrotem! Zmiany najlepiej sprawdzić samemu Aczkolwiek, jeśli bardzo chcesz to Ci pomożemy. ^^ Może lepiej mi opowiedz jak to było z tym Twoim odejściem no i teraz z powrotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Witaj z powrotem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Witaj i baw się dobrze~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Witaj z powrotem kochaniutka - na początek. Fajnie, że wróciłaś! Miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się