Sajback Gray Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 (edytowany) Po długich i nerwowych rozmyślaniach, postanowiliśmy zorganizować quiz o Discordzie! Zobaczymy co wiecie o najpotężniejszym władcy chaosu, po tej stronie limbo! Z pewnością, nic o mnie nie wiecie. Jestem zbyt wielki, by można było coś o mnie powiedzieć. Ale jak masz na imię, to wie każdy... Nie prawda, własnie zmieniłem imię na Jędrzej, pogódź się z tym. Tia..., a więc Ję..., to znaczy Discord nie wierzy, że coś o, nim wiemy. Pokażmy, że wiemy o, nim naprawdę dużo! Zwycięzca quizu dostanie nagrodę! Możliwe, że pozostałe trzy miejsca, też zostaną nagrodzone, oczywiście, jeśli administrator dopomoże... . Pora na pierwsze, raczej łatwe pytanko! Czym jest Discord? Punktacja GoForGold 10Uszatka 5Lisica 22Magus 28Cassidy 11Raddeo 24 Tergos 7 Nogalik 2 Edytowano Grudzień 5, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Draconicusem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Duchem dysharmonii i niezgody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Władcą chaosu.. Ale się rozpisałam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Draconequusem. Istotą która jest złożona z wielu części różnych zwierząt co jest demonstracją jego chaotycznej natury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Jest Draconequusem, władcą chaosu, duchem niezgody, a poza tym dawnym wrogiem wszystkich kucyków. Obecnie przeszedł reformację i stał się niby dobry. Przyjaciel Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 GoForGold, pierwszy udzielił prawidłowej odpowiedzi. Jest Draconequusem. Zauważcie że napisałem, czym, a nie kim. Taki mały kruczek. Uszatka, za dodatkowo ciekawe dodatki, też otrzymuje uznanie. Zatem GoForGold 2, a Uszatka 1 punkt. Kolejne pytanie, nieco trudne. Jaka jedyna rzecz, może konkurować z pięknem twarzy Discorda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Głaz "Diament" nazwany przez Rarity Tomem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 (edytowany) Spóźniłam się na poprzednie pytanie w trakcie odpowiedzi. Smutam. ;-; Um... nieważne. Wracając do pytania. O ile dobrze pamiętam był to diament (a tak na prawdę kamień) "Tom" jaki znalazła Rarity. Edytowano Marzec 7, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Zgadza się! Uszatka dostaje 2 punkty, a Lisica 1. Następne pytanko i nie martwcie się, zapisuję sobie punkty. Jak brzmiała zagadka którą Discord zadał kucykom? (To pytanko jest premiowane ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) "Zwroty i zakręty to część mojej gry a odpowiedź znajdziesz tam gdzie dróg początek był" Edytowano Marzec 8, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) W polskiej wersji: "Gdy Elementy znaleźć chcesz, zmianom zdarzeń musisz nadać sens. Zwroty i zakręty to część mojej gry, a wszystko znajdziesz tam, gdzie dróg początek był." W oryginale: "To retrieve your missing Elements, just make sense of this change of events. Twists and turns are my master plan. Then find the Elements back where you began." Edytowano Marzec 8, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 Lisica za wyjątkowo rozbudowaną odpowiedź, dostaje 3 punkty. (Mówiłem że premiowane) A Magus dostaje 1 punkt. Prosiłbym jednak, ciągle nie edytować. Kolejne pytanko. Co sprawiło że Discord uwolnił się ze swojego kamiennego więzienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Spór pomiędzy przyjaciółkami z CMC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Kłótnia CMC, która później przemieniła się w bijatykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 10, 2014 Autor Share Napisano Marzec 10, 2014 Bez zbędnych ceregieli, GoForGold 2 punkty, a Lisica 1. Kolejne pytanie. Jaka była reakcja Discorda, kiedy Twilight znalazła elementy harmonii w bibliotece? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Był obojętny bo wiedział że i tak wygra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Olewał to i pił sobie deszcz czekoladowy. Wiedział, że wygra, więc jeszcze je szczuł żeby użyły elementów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 11, 2014 Autor Share Napisano Marzec 11, 2014 Za rozwiniętą odpowiedź, Lisica dostaje 2 punkty, a Cassidy 1 punkt. (zgadza się, zwracam uwagę na szczegóły) Next! (Post Lisicy, prawdopodobnie zniknął przez moją koślawą rękę na telefonie. Sorki.) Co było w pudełku które Discord dał Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Skrzydła Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Znajdowały się tam jej (Dashie, of course) zabrane skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Skrzydła Rainbow Dash, którymi ją kusił by je zabrała, odleciała do Cloudsdale i zakończyła poszukiwania kryształów przez przyjaciółki przez odejście z gry jednego z graczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 W tym przypadku, dwa punkty należą się Magusowi za szybką reakcję, a 1... Cassidy, za rozbudowana odpowiedź. Następne. W jakiej postaci Discord ukazał się Applejack w labiryncie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 W postaci trzech kupek jabłek, które potrafiły mówić choć można też uznać, że w swojej własnej, a jabłka były kukiełkami, którymi sterował z powietrza. Nie wiem, o którą z tych odpowiedzi chodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 w postaci trzech postaci złożonych z jabłek, które potrafiły mówić i kazały jej spojrzeć w tą rzekę i czy co to tam było... A Discord nimi sterował z powietrza jak kukiełkami. Koniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts