Nomy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Hi, w fandomie jestem od dawna... Ulubiony kuc? Vinyl^^ Mój charakter? Jest po prostu jak... Derpy (no kto normalny by marcu kąpał się w Chechle?). Wyprzedzając następne pytania, tak jestem osobą pijącą/palącą(raz się żyje, no nie?). Czy słucham RAPu? Nie, wolę Trance czy trochę Rocka posłuchać, ale na pewno nie RAP. Jaki mój wiek? Cóż powiem tak, 20lat minęło jak jeden dzień chodź w duchu dalej 18 . Chyba tyle, dzięki pozdrawiam paa /) Edytowano Marzec 22, 2014 przez Nomy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Pozdrawiam tych co nie słuchają rapu, bo ja też go nie słucham! Witam cię na forum i życzę dobrej zabawy, doświadczeń i tak dalej. Chyba trzeba o coś zapytać prawda? Prawda. I widzisz! Jedno pytanko z głowy! 1. Chaos czy Harmonia? 2. Lubisz tańczyć? 3. Lubisz Discorda? 3. Kanapka z serem czy ciasto? 4. Party? 5. HUG? 6. Co widzisz przed sobą? 7. Dostanę szklankę wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze . Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Ulubione zwierzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Witaj. 1. Masz przyjaciół? 2. Masz dziewczyne? 3. Wiedziesz spokojne życie? 4. Co myślisz o gifie w spoilerze popowyższego użytkownika? Edytowano Marzec 22, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japple Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Witaj. 1. Masz przyjaciół? 2. Masz dziewczyne? 5. Masz depresję? :crazytwi3: :crazytwi3: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Witaj! (A kto słucha rapu? ;-; ) Ulubiony kolor? Masz zwierzaczka? Masz rodzeństwo? Starsze czy młodsze ? (Omiń to pytanie jeśli nie masz rodzeństwa) To tyle... miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 No cześć! Nie lubię zadawać pytań, ale wszyscy je zadają, więc nie chcę być gorszy. 1. Lubisz odpowiadać na pytania? 2. Jak to się stało, że oglądasz kucyki? 3. Myślisz, że ile tu wytrzymasz? To tyle. Życzę miłego korzystania z forum i jak najwięcej postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 No to witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Witajcie cześć i czołem. 1.Samolot czy samochód? 2.Pegaz czy kuc ziemny? 4.Pies czy kot? 3.Kolega czy towarzysz? (Nie wiem na co te pytania ale skoro inni zadają nie bd gorszy). Niech Lenin bd z tb i broni cie przed imperialistycznymi gadam ze szkoły Chicagowkiej!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Witaj na forum!!! A oto moje pytanka: Jak się nazywasz? Czym się interesujesz? Grasz w jakieś gry? Ulubiony owoc? Ulubiony kolor? ulubiony kucyk z mane 6? Oglądasz 4 sezon? Który odcinek najbardziej ci się spodobał? Dobra, bo cię tymi pytaniami zamęczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Witaj na forum! Baw się dobrze, bądź z nami jak najdłużej, i miewaj codziennie uśmiech na twarzy! Odpowiedz mi na dwa pytania: pamiętasz, od ilu lat jesteś w fandomie? Czy kolekcjonujesz kucykowe gadżety? Łap huga i broohof! /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAge Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Witam! Skoro inni to ja też trochę się dowiem o Tobie: 1. Jeszcze masz jakąś ulubioną postać oprócz Vinyl? 2. Co sądzisz o RainbowDash? 3. Zawód? 4. Ulubiony kolor? 5. Co sądzisz o fullcapach? 6. Dlaczego Vinyl? 7. Co sądzisz o Princess Candance i Shining Armorze? 8. Twilight jako zwykły jednorożec, czy Twilight jako alicornowa księżniczka? I kończę, bo zaraz się rozpiszę z pytaniami na 5 stron. I jeszcze raz: Witam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Edytowano Marzec 22, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Witaj! Baw się dobrze! Plus za rock'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japple Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Nic nie powie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze. I tak chyba nie odpowiesz, no ale... Lubisz rysie i/ lub kapibary? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (A kto słucha rapu? ;-; ) Ja słucham. Wait, ja słucham wszystkiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się