Cygnus Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) Kuźwa, wypada po jednym meecie na apostoła... Anyway, meet. W Zgorzelcu. To co zwykle, niezmiennie, czyli McDolan -> Plaza -> Mc Dolan, proponuję zacząć o ósmej, bo wtedy McDolana otwierają Był w marcu, więc wypada w maju. Ale czy na pewno? Podawajcie swoje propozycje w komentarzach. Żartuję, data ustalona na 17.05 No i wpisujcie się na listę obecności. Lordke Zegarmiszcz Esiek z Emronem w walizce. Gandez Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez A Weeping Cygnus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Maj. Święta dadzą po kieszeniach, a w maju będzie już można na spokojnie się spotkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Refresz. To ja będę na 900%. Ja bym proponował sobotę 17 maja, skoro jeszcze żadna propozycja nie padła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Kuźwa, wypada po jednym meecie na apostoła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Tak, jeżeli się nie mylę, to większość będzie już po święcie Matki Boskiej Pieniężnej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 To teraz jeszcze czy 17.05 nie ma żadnych innych meetów w Polszy, i można zatwierdzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ten tego, pinionszków wyjątkowo dużo, więc jeśli nie roztrwonię do tego czasu, to będę. 17 maja mi pasuje, gicik majonezik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 20, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2014 No to 17.05 Eśku, spakuj Emrona i weź go przywieź, czo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Aprobuję, akurat po maturach. Wpiszta mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 Znaczy będą tylko 4 osoby + Cygnus? A Dolar? Głos Dolara? Ponoć się z nim ostatnio rozminęłam i mam czego żałować :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) Wg. wydarzenia na FB ma być 8 osób + 3 osoby co nie mają FB i tu wpisali się na listę Zresztą... Kameralne meety są ponoć zajebiste ;P PS. Zdążę do meeta zobaczyć wszystkie odcinki 4 serii?.. Edytowano Maj 15, 2014 przez Gandezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Jak sobie zrobisz całodobowy maraton to tak xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Wyrobisz się spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Poprawka: Scyfera nie będzie, tradycyjnie z powodów finansowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Brawo, roztrwoniłeś swoją małą fortunkę. A żeś mnie zdenerwował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 A ja będę, nic się nie zmieniło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Cygnus, nie denerwuj się, ale będę (czyli jak dobrze pójdzie będę grać w grę ) Zegar, celuję tak w 7, więc uważaj, żebyś przypadkiem nie przyszedł drugi xD W ogóle mój nadworny meteorolog zapowiada 10 stopni, ulewy i wiatr z północy ._." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Ja będę ok. ósmej, przyjadę swoją zieloną strzałą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Dzięki wszystkim za meeta Było świetnie, pomimo, iż to chyba był najkrótszy meet. Uznaję go za jeden z najlepszych! No i dzięki Tacite i Diego za aftermeeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Byłę Związkiem Radzieckim :'3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 *Rosją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Gandezz, a cóż się działo na waszym aftermeecie? < wciąż w poszukiwaniu prawdy, co można jeszcze ciekawego robić na meetach, zwłaszcza jak nie ma gier planszowych > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Po prostu siedzieliśmy i rozmawialiśmy No i jedliśmy Spędzaliśmy miło czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Szkoda, że jestem w sumie za biedny na wyjazdy do Zgorzelca, odkąd skasowali w miarę fajne połączenie .-. W każdym razie pozdrawiam Gandezza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Pozdrawiam i Ciebie Wpadnij następnym razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się