BiP Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) Zabawa polegać będzie, na przydzielaniu innemu użytkownikowi muffina. Można go przydzielić komu się chce, jednak TRZEBA podać powody przydzielenia komuś takiego prezentu i minimum w dwóch zdaniach, nie jednym słowem. Wszelakie odzywki typu "bo tak", będą uznawane jako spam i kasowane. Zabrania się też, kilkukrotne przydzielanie muffina, tej samej osobie kilka razy z rzędu. Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucyki są super Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ja chcę przydzielić muffina BRONIESiPEGASIS ;D Pewnie zapytacie: Dla czego właśnie temu użytkownikowi,a nie innemu??!!wth??xd A ja wam odpowiem na to: Ponieważ ten użytkownik wymyślił ta czadoffą zabawę w dziale naszej kochanej Derpy No i za różne inne zabawy.To taki prezencik-podziękowanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Chciałbym podarować muffina użytkowniczce o nicku Laetitia, gdyby nie ona często nudziłbym sie na wszelkich tematach w off-topie. Jest naprawdę zabawna i potrafi mnie czasem rozśmieszyć, choć jej nie znam to ją lubię. Do tego w zabawie "Tak czy Nie" zapytałem czy chce muffina, odpowiedziała tak, a ja dotrzymuje słowa. Trzymaj! Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 A ja dam zdjęcie, bo.. kto mi zabroni ? xD Chciałam podarować tego muffina mojemu Sajbackowi, bo jest bardzo fajnym i miłym userem, który oświadczył mi się na forum. i ma zamiar czekać 7 lat na prawdziwy ślub. ;-; A po za tym fajnie się z nim gada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Ja chciałabym podarować muffinkę użytkowniczce Dark Dash, ponieważ udowodniła ona wiele razy, że jest dobrą przyjaciółką, a zarazem jak bardzo jest stuknięta (ale w dobrym znaczeniu ). Również jestem jej wdzięczna za to, że potrafi w prosty dla niej sposób, wywołać uśmiech na mojej twarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Ja chce podarować muffina Wiecznie Uśmiechniętej , która była moim przewodnikiem w pierwszych moich dniach.na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) Malinowy muffin dla MaLinki Vessalius. Za bycie moją starszą forumową siostrą Po za tym jest bardzo fajna, miła itd. itp. No i zaraziła mnie Pandorą Po za tym lubi słodycze, więc niech wcina ;3 Edytowano Maj 22, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Chciałabym podarować muffinka Triste Cordisowi. Dlaczego? Za jego wspaniałe fanfiki. Za sympatyczne wytłumaczenie pewnej zabawy. Za zabawne komentarze. Co ja będę tłumaczyć… Łapaj, Triste! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 (edytowany) A ja podaruję muffina Mephisto Phelesowi :3 Dlaczego? Bo jest świetnym przyjacielem, potrafi pocieszyć, rozbawić i wysłuchać. I dlatego że jest słodziakiem :3 Edytowano Sierpień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 (edytowany) Chciałbym podarować muffina użytkownikowi Destro. Za to ciągłe poprawianie mojej ortografii na irc ;d Ogólnie jest "fajny" często razem spamimy i wkurzamy adminów (McKley [żart] ) na irc'ku trzymaj i przestań mnie poprawiać Poza tym, spoko z niego nolife ;P Edytowano Czerwiec 9, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 No to wręczam muffinke użytkownikowi BlackBird. Na zachęte aby wreście nauczyć się ortografii i czytać słowniki od Polskiego zamiast je palić. Wszystkiego dobrego na drodze do nauczenia się alfabetu xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2014 To teraz ja ofiaruję kilka muffinków. Dla Hella, za długą znajomość i za wspólną pracę w dziale. Dla Etera, za wspólne ASG i grillowanko w jego ogródku, a także dwa wspólne wypady na Meety. Dla całej ekipy z Lunania i okolic, za wspólnie spędzany czas. Dla Cuddly, za częste rozmowy na gg i za pomaganie mi w różnych kwestiach. Dla Modów, za udzielanie dobrych i pomocnych porad, zawsze gdy się do nich zgłaszam. Dla Chemika, za pozwolenie mi prowadzić quiz w jego dziale i za podesłanie mi programu do wrzucania zdjęć Dla Irwina, za pozytywne rozpatrzenie mojego podania, na gospodarza quizu w jego dziale. Dla Ihnesa, za wspólne prowadzenie działu Zecory i za mianowanie mnie swoim pomocnikiem. Dla Skya, za bardzo częste doradzanie mi w różnych sprawach. Dla Avana i Airlicka, za dobre rady i ogólną pomoc. Dla Zandiego, Oromisa, Wilczej Nati, za wspólne prowadzenie działu !!! Dla wszystkich tych, którzy mnie poznali na meetach. Dla, Imesha, Sosny, Niklasa, za częste rozmowy i ofiarowanie pomocy i dodatkowo drugi muffin dla Sosny, za wytypowanie mnie na swojego pomocnika. Jeśli kogoś pominąłem, dopiszę gdy przypomni mi się, ale wielu osobom się należy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Ja chcę podarować muffinka wszystkim osobom które udało mi się zarazić pastelowymi pieskami x3 niech Pieski i ich moc będą z nami przyjaciele ;w; ♣ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Ja chce podarowac muffina Cassidy, za to, ze zawsze ma dobry humor. ( i zjebamy mozg.. jak ja XD) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Ja chcę podarować muffina BrillantCandy która zawsze nawet jak jej się nie uda umie mnie pocieszyć i poprawić mi humorek :3 no i ryje mózg tak jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Ja podaruję muffina Leah, bo ją uwielbiam, a teraz z nią już prawie nie piszę. Niech po zjedzeniu go znajdzie więcej czasu i niech pamięta, że nigdy mi się nie znudzi. No i jeszcze muffiny dla wszystkich użytkowników, którzy udzielili się w tej zabawie, aby było ich więcej~. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Muffin dla Lenki;) za to samo. Dla mnie? Jeżeli tak to Lenka:) ale co tam ^^ Ja chcę wręczyć muffin'a dla: -First Choice- Ponieważ super się z nim pisze. -Seluna- Żeby się odwdzięczyć ^^ Zresztą ja lubię pisać ^^ Mojej przyjaciółce Paulinie, której nie ma na forum. - Wszystkim, którzy jeszcze nie dostali muffin'ek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Chcę podarować muffinki następującym osobom: PervKapitan - bo pewnie jest teraz głodna. Hugocholicowi - bo hugi są słodkie jak muffinki. Paplokowi - bo papla tyle, że choć na chwilkę zamilknie i gardło mu odpocznie ^^ Selunie - bo wczuła się w Derpy i świetnie prowadzi dział. BiP'owi - bo fajny temat wymyślił z tymi muffinkami. Kruczkowi - bo często mnie rozśmiesza Arkadiuszowi - bo z niego także zabawny człowiek jest i w ogóle to powinien być maskotką forum~ Triste - bo zawsze go lubiłam Sttarkowi - bo mądre rzeczy pisał w temacie o Bogu I na razie tyle. Muffinki mi się skończyły :C 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 CHO CHOOOOO! Kruczy pociąg z muffinkami i pierogami nadjechał. Dziękuję wszystkim za nominację, nie spodziewałem się tak wielkiego odzewu w tym temacie. (Derpatkeł :3) A więc na pierwszy ogień idzie: #1 Uszatka Derpatka - Ponieważ robi śliczne avatary, to przede wszystkim. No i może jest dość miła i całkiem przyzwoita z niej towarzyszka rozmów. No i kurde, spójrzmy prawdzie w oczy, fajna jest #2 Perveł - Proszę, twoje pierogi już na Ciebie czekają, wagon numer 3, poproś wąsatego meksykanina żeby Ci podał, a jak będziesz wyjątkowo oczarowana smakiem, możesz poprosić tego samego gościa o dokładkę, za to mu płacę. Pervełka jest w porządku userką, dodaje dużo śmiesznych zdjęć i pisze z sensem. No i ma statek, na którym pewnego dnia będziemy przemierzać oceany. #3 Hedzieł - Jest w porządku gościem, rozsądny pan, wygląd indianina, robi ładne budowle w majnkrafcie i mam nadzieję że kiedyś ze mną zagra :c (To o swastykach z TNT to był żart, plz don't hate me man) #4 Discors - Pozytywny facet, lubię czytać wszystko co napisze, ma ten specyficzny sposób bytu i podoba mi się to. Prosz, twoja muffinka. #5 Seluuuuna Bardzo fajna Pani, dobrze prowadzi dział i jest urocza. Gdyby nie to, że jestem międzygalaktycznym treserem raptorów, nadwornym clownem, prawą ręką Stephena Kinga i królem wszechświata, a ona jest z całkowicie innej, równie ponadczasowej strefy zezowatego pucyka i wszechzajebistości, to myślę że nasz związek miałby szansę rozkwitnąć, niczym grzyb na ścianie, na którym wyrosła samotna róża, Elizabeth... #6 GoForGold Co raz więcej nabieram do niego szacunku, jest Akonem i gada z sensem, zgadza się ze mną w wielu względach. No i... ma fajną fryzurę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Mufinki ode mnie dostają: Sir Hugoholic, za liczne hugi i umiejętność poprawiania mi humoru Hedzieł - na start bycia pomocnikiem w tym dziale Seluna, za świetne prowadzenie działu Dayan, jak wyżej Uszatka, jak wyżej i Chief, za aktywność i proponowania zabaw w dziale Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts