Artiem Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Wstaw zdjęcie proszę, tej koszuli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Wstaw zdjęcie proszę, tej koszuli spoko ale to nie jest koszula z kucykami tylko z indiańskim łapaczem snów (już podobną robiłam) więc krąży gdzieś po facebooku ... koszuli z kucem nie mam dla kogo zrobić ;P może namaluję kucyka na eko-torbie dla przykładu tylko nie wiem, którego nie wiem w jakiej pozie w ogóle pomysłu nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) spoko ale to nie jest koszula z kucykami tylko z indiańskim łapaczem snów (już podobną robiłam) więc krąży gdzieś po facebooku ... koszuli z kucem nie mam dla kogo zrobić ;P może namaluję kucyka na eko-torbie dla przykładu tylko nie wiem, którego nie wiem w jakiej pozie w ogóle pomysłu nie mamJak eko-torba to tylko Fluttershy mi pasuje. Edytowano Maj 7, 2014 przez Alciapl v2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Tu nie chodzi o kucyki, chciałbym zobaczyć ogólny efekt Twojej pracy, bo na prawdę masz do tego talent Rzeczywiście, na eko-torbie Fluttershy pasuje najbardziej, ale zrób z jakim kucykiem wolisz ^^ Z Twilight też by było fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 ok w takim razie jutro pokażę koszulę muszę domalować jeszcze na przodzie piórka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Pozostało nam tylko czekać. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 czekać, czekać do jutra nadal mam tylko tył koszuli, cierpię ostatnio na brak czasu masakra jakaś eh ale jak tylko znajdę wolną chwilę to zabieram się za kucyki, robienie ich jest wciągające Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) Ale trudne. Edytowano Maj 9, 2014 przez Alciapl v2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Śliczna Krysia Btw., nie daj się zwieść - Cutie Marki może i są canonowo na obu falkach, ale wyglada to okrooopnie i canon pod tym względem jest fuj - idź śladem funko, blind bagów itp., dalej maluj CM tylko po jednej stronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Śliczna Krysia Btw., nie daj się zwieść - Cutie Marki może i są canonowo na obu falkach, ale wyglada to okrooopnie i canon pod tym względem jest fuj - idź śladem funko, blind bagów itp., dalej maluj CM tylko po jednej stronie dziękuję ! w końcu ktoś rozwiał moje wątpliwości dotyczące CM dzisiaj MOŻE pojawi się nowy kuc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 skończyłam, znowu miałam problem z białą niekryjącą farbą i narobiłam się przy tej figurce strasznie, dlatego fota z małym opóźnieniem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Chryste panie... Ta Celka... Jest przeboska ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Lepsza niż od Hasbro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Jeju, jeju , jeju umrę na cukrzyce słońca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 dziękuję za przemiłe komentarze ;D fajnie, że się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 tylko fajnie by było gdyby było więcej grzywy i róg trochę bardziej prosty, ale mi się podoba. Ile ma cm ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 tylko fajnie by było gdyby było więcej grzywy i róg trochę bardziej prosty, ale mi się podoba. Ile ma cm ? Róg był prosty ale podczas wypiekania w piekarniku, że tak to ujmę padł jeszcze spróbuję go zaostrzyć papierem ściernym później, ma około 12 cm wysokości, to chyba moja największa figurka ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Figurki są genialne. Ja kiedyś też miałem pomysł ulepić figurkę z plasteliny ale zamieniłem plastelinę na masę dwuskładnikową dla modelarzy, efekt ten sam tak samo miękka ale sama zasycha na kamień po kilku godzinach. Do tego można jak wyschnie można ją dowolnie szlifować i się nie rozwali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) tę masę z której teraz robię figurki, także można szlifować i wiercić po wypieczeniu generalnie jest dość mocna, nie używałam nigdy takiej dwuskładnikowej masy dla modelarzy, o której piszesz, zrobiłeś coś z niej? masz jakieś foto? chętnie bym obejrzała Edytowano Maj 11, 2014 przez Kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 tę masę z której teraz robię figurki, także można szlifować i wiercić po wypieczeniu generalnie jest dość mocna, nie używałem nigdy takiej dwuskładnikowej masy dla modelarzy, o której piszesz, zrobiłeś coś z niej? masz jakieś foto? chętnie bym obejrzała Ja narzazie żadnej figurki nie ulepiłem (może w przyszłości). Wystarczy w google wpisać milliput figure i wyskoczy dość dużo zdjęć i poradników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Ja narzazie żadnej figurki nie ulepiłem (może w przyszłości). Wystarczy w google wpisać milliput figure i wyskoczy dość dużo zdjęć i poradników. Oki, dziękuję, zaraz przejrzę google w takim razie szkoda, że nie popełniłeś jeszcze żadnej figurki jak w końcu coś ulepisz to koniecznie się pochwal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Oki, dziękuję, zaraz przejrzę google w takim razie szkoda, że nie popełniłeś jeszcze żadnej figurki jak w końcu coś ulepisz to koniecznie się pochwal Okej pewnie ale wątpię by był to kuc . Edytowano Maj 11, 2014 przez applejack1234 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Okej pewnie ale wątpię by był to kuc nie musi być kuc, ja przecież też nie robię tylko kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Celestia jest awesome! Tworzenie figurek to zdecydowanie twoje największe hobby, tak myślę ^^ Twórz dalej, a ja będę ślinić monitor na widok tych uroczych dzieł *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 dziękuję to co? który kucyk ma być następny? Twilight? co prawda jeżeli się pojawi to najprawdopodobniej dopiero w przyszły weekend ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się