Violett Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Ojjj tak, Twilight jako Alicorn! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Rób twalota! =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Celestia jest przecudna Też jestem za tym aby Twilcorn była następna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Celestia jest piękna! Za głosem ludu - Twalot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 oki no to następna będzie Twalot serdecznie pozdrawiam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Śliczne figurki :3 Mi się najbardziej podoba Celestia Jak ci idzie z Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) hej dziękuję niestety z Twilight mi nie idzie :/ (tzn. jeszcze jej nie zaczęłam) totalnie nie miałam czasu no i brak materiałów, w przyszły tygodniu mam zamiar zamówić nową masę i wtedy raczej na pewno coś się tutaj pojawi Póki co mogę pokazać zdjęcie poprawionej Celestii (poprawiłam róg i troszkę kolory) jeżeli ktoś lubi smoki to poniżej przedstawiam mój dzisiejszy wytwór Edytowano Lipiec 1, 2014 przez Kropka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Smok jest przepiękny, bardzo podoba mi się to, że zdjęcia robisz w konkretnej scenerii. Wygląda to przyjemniej niż na tle ściany czy podłogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 O ile kucyki [za wyjątkiem Luny] mi się nie podobały, o tyle ten smok jest boski. Przeuroczy i ma śliczne kolorki. No i kształt, wykonanie - genialne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 dzięki ogólnie to smoki były pierwszymi figurkami, które robiłam, powstało ich dość sporo, więc mam większą wprawę w ich tworzeniu ;-) Leah - masz racje, fotki robione na dworze, w konkretnej scenerii wychodzą fajniej, jest dużo lepsze światło (zwłaszcza gdy świeci słońce) no i tło nie jest wtedy takie nudne :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Hejka, Co prawda znowu nie będzie figurek, nawet tematyka odbiega dość mocno od kucyków ale myślę, że fani smoków też tutaj są więc pokażę torbę, którą wczoraj pomalowałam, testowałam pisaki do tkanin, doszłam do wnioski, że jednak wolę farby i obrazek jest malowany zarówno pisakami jak i farbami do tkanin co sądzicie? Kucykowe figurki nie wiem kiedy się pojawią, nadal nie zamówiłam nowych materiałów (brak kasy ) .... Pozdrawiam serdecznie ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Fani smoków są zachwyceni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Słodki ten smok ^^ Mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Dziękuję ah no i zamówiłam właśnie nową masę więc.... jak tylko mi ją przyślą na pewno pojawi się Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nie mogę się doczekać Twalota A torebka ładna, fajnie, że wymalowałaś bohaterów "Jak wytresować smoka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Fajne te smoki i ta Celestia. Już nie mogę się doczekać kiedy będzie Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 !Halucynowaa! dziękuję niestety znowu będzie obsuwa czasowa ;/ sklep w którym zamówiłam nową masę i werniks ma przerwę wakacyjną do 2.08 :( nie zauważyłam tego wcześniej i już się cieszyłam, że będę mogła w tym tygodniu coś zdziałać ...a tu nic z tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Oj tam, oj tam, ja poczekam cierpliwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Hejka masa doszła ! dzisiaj testowałam jeszcze nie skończyłam i fota kiepska, zastanawiam się czy dorabiać koronę i podkowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 jednak bez korony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Ma śliczne skrzydełka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Jednym słowem- przepiękna. Brakuje jeszcze Cadance i będziesz mieć całą kolekcję księżniczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 dziękuję Co do kolekcji to raczej nie na razie przerwa w robieniu kucyków (chyba, że ktoś chciałby jakiegoś na zamówienie to wtedy chętnie wykonam ) Twilight i Celestia także szukają domów Teraz zabiorę się najprawdopodobniej za robienie zwierzaków (psiaki, koty itp.) ale tutaj raczej nie będę tym spamować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Jest piękn Ma fajny ogonek i grzywę ^^ Super jest to, że wszystkie kucyki robisz w określonej pozie, dużo lepiej i ładniej wtedy wyglądają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat przenoszę do poddziału "Pluszaki, figurki itp.". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się