Primrosse Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witajcie! Już od jakiegoś czasu interesują mnie kucyki, które bardzo lubię rysować, więc pomyślałam, że zarejestruje się na forum. Moje ulubione postacie to fluttershy i applejack . Zresztą lubię wszystkie oprócz pinkie pie. Mój avatar przedstawia kosogłosa. Myśle, że dobrze będzie mi się tu pisało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj w drużynie! Parę pytań: Ulubiony główny kucyk? Ulubiony kuc tła? Pegaz, Jednoróg, Ziemski czy Alicorn? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Hai. Boisz się swojego wieku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Czemu nie lubisz Pinkie Pie? Witaj na naszym pokładzie I jeszcze pare pytań: Lubisz się wygłupiać? Chciała byś się przenieść do świata MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 yo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań:-Jaka jest twoja ulubiona gra?-Lubisz parodie filmowe (te stare)?-Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką?-Co sprawiło, że zaczęłaś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 LUBISZ CHLEB? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Lubisz Pinkie Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Cześć! Lubisz zwierzaki ? Jakie najbardziej ? Masz ulubione zwierzę ? A może ulubiony kolor ? Lubisz wilczki ? A lubisz szopy pracze ? No wiesz... te paskowane, śliczne, małe zwierzątka w maskach Opisz mnie w 3 zdaniach. To zadanie Tak jak ci wpadnie do głowy tak opisz Miłego pobytu na forum! ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Lubisz wilczki ? a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj na forum. Masz jakieś zwierzątko? Lubisz rysie? A kapibary? Co sądzisz o klaunach? Lubisz Octavię? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witam serdecznie... chociaż nie. Jak możesz twierdzić, że nie lubisz Pinkie Pie? Pinkie może nie być ulubionym kucykiem , ale każdy ją lubi A tak na poważnie to... Witaj i baw się dobrze, bo niezależnie od twoich przekonań imprezka w "Cukrowym Kąciku" i tak się odbędzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Siemka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj , cześć i czołem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primrosse Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 No dobra odpowiedzi: Ulubiony główny kucyk? Flutteshy i Applejack Ulubiony kuc tła? Sama nie wiem ;pPegaz, Jednoróg, Ziemski czy Alicorn? Pegaz Boisz się swojego wieku? Nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym pytaniu Czemu nie lubisz Pinkie Pie? Troszeczkę mnie denerwuje Lubisz się wygłupiać? Tak Chciała byś się przenieść do świata MLP? No pewnie, najlepiej jako bialy kucyk z płomienną grzywą Jaka jest twoja ulubiona zła postać? Księżniczka Luna (jak jeszcze była zła) - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Jednorożca, nie przepadda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Boisz się swojego wieku? Nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym pytaniu Bo nie podajesz nam tej jakże wielce interesującej kwestii, jaką jest ilość przeżytych przez ciebie wiosen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Witam. Mam nadzieje,że spodoba ci się na naszym forum Kilka pytań: 1. Jak długo będziesz z nami na forum? 2. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 3. Ulubiony kucyk w tle? 4. Ulubiony antagonista? 5. Twilight jako alicorn czy unicorn? 6. Lubisz oglądać filmy? 7. Twój ulubiony sezon MLP? 8. Masz kucykową kolekcję? 9. Jaka jest twoja ulubiona gra? Bądź z nami jak najdłużej na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się