Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 - Nein... - odpowiedział nie otwierając oczu. - Nie śniły ci się anioły? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (Hmm... przemyślę twój argument ) - Mi sie podobało - odpowiedziała Ari z uśmiechem - Ja na niczym nie umiem grać, a tobie mimo iż nie grasz profesjonalnie fajnie wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 - Dziękuję, cieszę się ale to naprawdę nic specjalnego - powiedział spoglądając na nią i uśmiechając się do niej. - Wiesz, a na naukę nigdy nie jest za późno - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Ja? Uczyć się grać? Mogłabym kiedyś spróbować, ale pewnie sama bym nie wiedziała nawet na czym - powiedziała patrząc na BLACK'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (Bez apostrofu XD) - Jest wiele instrumentów, każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Mi akurat odpowiada gitara - stwierdził wzruszając lekko ramionami. - Może przejdziemy się gdzieś? Znaczy no wiesz, dziwnie tak siedzieć cały dzień pod drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 -Nie...-powiedziała z uśmiechem.- Całe szczęście... Nie zniosłabym tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 - To dobrze. - powiedział otwierając oczy. - A co ci się śniło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (PSZEPLASZAM ) No pewnie - odpowiedziała krótko wstając - A ile już grasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (nic się nie stało XD) Alderamin też się podniósł, zastanawiając się przez chwilę co zrobić z gitarą, ale uznał, że jak zostawi ją tu na chwilę to nic się nie powinno stać. - W sumie to nie wiem, mój brat mnie uczył od kilku lat, ale on to dopiero świetny gitarzysta. Wiesz co, zostawię to tutaj na chwilę, chodźmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 No dobra, chyba można. A jak ma na imię twój brat? - zapytała BLACKA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 -Hmm... Myślę że ty.-powiedziała całując Alexa w policzek.-A to co zdarzyło się wcześniej to nie był sen, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 - Nie... w stu procentach rzeczywistość. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 -To całe szczęście...-powiedziała.- To co chciałbyś robić teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 - Nie wiem. - powiedział. - A nie, jednak wiem. Przejść się... - powiedział wstając i podają Amy rękę, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 - Antares. Wiem, mamy nieco dziwne imiona. - Chłopak przewrócił oczami. - Mam jeszcze młodszego brata, który ma na imię Polluks. - Wzruszył ramionami i zaraz zaczął spokojnie iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Amy chwyciła rękę Alexa i wstała. Lekko zakręciło jej się w głowie, bo przed chwilą spała. Wzięła kulę leżącą na ziemi i wraz z Alexem wyszła przez dziurę w portrecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Alexander wziął Amy pod ramię. - Idziemy na błonia? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 -Możemy.-powiedziała.-Chętnie się przejdę i rozprostuję nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Alexander kiwnął twierdząco głową. - Wiesz, korci mnie żeby iść do lasu... Ciekawi mnie co tam jest. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 -Możemy iść. Jeszcze nie jest ciemno. Chociaż nie wiem jak tam.-powiedziała pokazując na las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Skąd twoi rodzice wzięli takie imiona - zapytała zdziwiona i jednocześnie ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 - Wiesz że to zakazane? - powiedział rozbawiony. - Lepiej tam nie iść... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) -Serio zakazane? No to idziemy.-powiedziała.-Chodź.-pociągnęła Alexa za rękę i zaczęła iść w kierunku lasu. Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 - Mogą nas za to wywalić ze szkoły. - powiedział zrównując krok z Amy. - Na co czekamy? - dodał rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 -A tam... Nikt się nie dowie.-powiedziała ze śmiechem Amy.-A gdyby było coś nie tak niedaleko jest chatka Hagrida. On nas nie wyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts