Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - Dzięki... - wyszeptał, przytulony do Amy. - To chyba najszczęśliwszy dzień mojego życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (dziecięce wyznania miłosne... RZYGAM TĘCZĄ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) (oj cicho... ) -Taak...-westchnęła Amy. "Ten jego akcent jest taki uroczy. Bardziej niż zwykle."-pomyślała. Stali tak przytuleni do siebie przez dłuższy czas. W końcu Amy usiadła na podłodze oczekując co teraz się stanie. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) W 90% sesji moja postać ma romans... Ja chyba robię te postacie zbyt doskonałe... - Czemu siadasz na podłodze? Przecież jest sofa... - zapytał. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (cóż, moje postaci nie mają romansów z racji, że badum tsss.. nie lubię ich w takie rzeczy zazwyczaj wplątywać, a jak już to jednak po nieco dłuższym czasie niż 3 dni znajomości postaci, ale ok, wolny kraj XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) (są cudne . Poza tym znają się 3 dni ) -To pierwsze co mi przyszło do głowy. Masz rację.-powiedziała siadając na sofie i ciągnąc Alexa za rękę żeby usiadł obok niej. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 ((Ja nawet wymyśliłem postać do Elsworda i League Of Legends a co do szybkości związków. Raz było że moja postać po siedmiu lekcjach, miał dziewczynę...)) - No, tak to logiczne. -Powiedział rozbawiony. - Szkoda że nie możemy jeszcze iść do Hogsmade... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) (w tym momencie czytam o Hogsmeade ) Amy przysnęła się bliżej i oparła mu głowę na ramieniu. -Tak... Byłoby fajnie...-powiedziała. Zamknęła oczy. Wcale nie chciała ich otwierać. Alex był taki miły... Kochany... Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alexander objął Amy. - Byłaś kiedyś w Austrii? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 -Niestety... Nie byłam. Ale kiedyś chciałam pojechać.-powiedziała tuląc się do Alexa.-A co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - Jak będziesz kiedyś chciała przyjechać to zapraszam. - Powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) -Bardzo chętnie... Dla ciebie zawsze kochanie.-powiedziała sennie i zasnęła. Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) Ari wróciła na chwilę do pokoju wspólnego i zobaczyła Alexa i Amy do których szła. Trochę się zdziwiła widokiem (To musi być prawdziwa miłość! ) ale nie chcąc im przeszkadzać, wyszła na dwór, a pod jednym drzewem zobaczyła Aldemira - Cześć - powiedziała nie mając zajęcia. Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (Ach, ta pierwsza miłość...) Chodziłam po błoniach i zastanawiałam się co mogę zrobić. Widziałam tego Gryfona z gitarą, ale nie chciałam mu przeszkadzać więc szlam dalej. Nagle wdepnęłam po kostki w kałużę. Przeklinając pod nosem wyszłam z wody. Zdjęłam buty i sarpetki, które położyłam obok mnie, a sama usiadłam i czekałam, aż trochę wyschną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (ale jest do porzygu przesłodzona XD) Alderamina wyrwał z zamyślenia znajomy głos. Podniósł wzrok znad swojej gitary i ujrzał Ari. - Cześć - przywitał ją krótko. - Coś się stało? - zapytał, zastanawiając się, czy przyszła tu w jakimś konkretnym celu czy ot tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (Alderamin... trudniejszego imienia nie było ?) Nie, nic się nie stało - odpowiedziała Ari Alderaminowi - Co u ciebie?- zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (Imiona od gwiazd zawsze spoko ) - Właściwie to nic ciekawego, nie mogłem znaleźć sobie żadnego miejsca w zamku, więc wyszedłem pograć - odpowiedział wzruszając ramionami. - A jak u ciebie? Jak po pierwszych dniach nauki? - zapytał, przekrzywiając głowę w bok i przyglądając się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (Zacznę go nazywać ''kolegą'' ) Chyba dobrze... oprócz tego, że zdążyłam się poparzyć, a Amy i Alexowi zdążyło się znudzić moje towarzystwo - rzekła - Ale na ogół nie jest źle... a mógłbyś coś zagrać - spytała chętna do posłuchania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (Zawsze może być nazwisko, sądzę że Black nie jest trudne do zapamiętania ) - Mam nadzieję, że z ręką wszystko w porządku. Ale czemu nie chcą się z tobą spotykać? - zapytał zaskoczony. Myślał, że to będzie taka klasowa trójka przyjaciół, no ale widocznie się mylił. Zarumienił się lekko spoglądając na swoją gitarę. - Wcale nie gram jakoś dobrze, więc rzadko kiedy ktoś mnie słucha, więc sam nie wiem... Nie będziesz się śmiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (przypominam Ci Elfko, że to Ari wyszła z pokoju kiedy miały się uczyć. I kto tu kogo unika. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (Ale ja nic o unikaniu nie pisałam ) Nie tyle, że nie chcą, ale raczej wolą jedynie ze sobą- odrzekła - Oczywiście, że nie będę. Z chęcią posłucham - powiedziała i się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Chyba zrozumiał już w czym rzecz. Chociaż zaskoczyło go to w sumie. Ile oni dni byli w tej szkole i się znali? Trzy? - No to mogę coś zagrać.. - powiedział uśmiechając się delikatnie i poprawiając gitarę. Zaraz zaczął grać jakąś prostszą melodię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Ari słuchała z umśiechem. Mimo iż KOLEGA () grał prostą melodię jej bardzo się podobało. Żałowała, że sama nie umie na niczym grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (BLACK ma nawet mniej liter niż KOLEGA! XD) Gdy skończył, spojrzał gdzieś w bok, nieco speszony. - Wiem, że to nic specjalnego, ale ciągle się uczę - powiedział zaraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (może... ) Amy obudziła się pół godziny później. Alex siedział obok i miał zamknięte oczy. -Śpisz?-zapytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts