mariusz391 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Wyszło fajnie. Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez kosiara120 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Wyszło supcio. Dziękuję z całego serca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Wiem, że nie masz dużo czasu, ale mogłabyś mi narysować Black Jack:http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2013/011/6/1/fallout_equestria_blackjack_by_snipernero-d5r49r4.png Masz bardzo fajny styl rysowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Chciałabym, żebyś narysowała mi moją OC. Nikt jej jeszcze nie rysował więc nie mogę Ci dać arta. Napisz czy mogłabyś to zrobić. PS. Nie podziękowałam Ci za Rarity, jest przepiękna ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Dziękuję Ci bardzo za moją kochaną księżniczkę . Mogę się jakoś odwdzięczyć? Bo wygląda... Wow. Awesome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 (edytowany) Moja postać to biała jednorożka z ciemno fioletową grzywą (wyglądem podobną do Rarity) w niebieskie i żółte pasemka. Jej oczy maj taki kolor jak u Luny. Znaczek to diamentowa kolia. Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Crystalla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 2, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) Przepraszam, biorę się do pracy Za dużo wakacji, zdecydowanie za dużo Jaszcze mam pytanko, co sądzicie? Ćwiczyłam parę rzeczy i... Edytowano Sierpień 2, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Jejku, wyszła świetnie~ I jeszcze te zwampirzone laski wanilii, świetny pomysł~ Bardzo ci dziękuję. Jestem w pełni zadowolona C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 3, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2014 Ja bym prosiła o moją oc Rain Chaser Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Ojejciu ślicznie. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Mogę prosić o tą niewidomą panią, Cyan Flight w stylu bat? To ja się tak pzypomnę bo nie znalazłam mojego zamówienia... Ale jeżeli jest do sorry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 To ja się tak pzypomnę bo nie znalazłam mojego zamówienia... Ale jeżeli jest do sorry Przepraszam moje roztargnienie...Miałam to zrobione tylko zapomniałam wrzucić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Narysujesz dla mnie Flutterkę z bluzą? PS. ładnie rysujesz. Ja rysuję, tylko nie chce tego dodawać na forum. Przygotowuję się do wielkiego rysowania Luny i Celestii :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Przepraszam moje roztargnienie...Miałam to zrobione tylko zapomniałam wrzucić O moja Luno! To jest boskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 czy mogła bym umieścić to w mojej galeryjce na profilu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 (edytowany) czy mogła bym umieścić to w mojej galeryjce na profilu? Oczywiście umieszczaj gdzie chcesz Edytowano Sierpień 4, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Mogłabym poprosić ciebie o moją oc - Timber? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 To ja poproszę o Bowie. Nie wiedziałam jaki ma kolor magi, więc wybrałam najprawdopodobniejszą (oczy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Ej, masz fajne prace. Rzadko żebram o rysunki, ale jeśli znajdziesz chwilę czasu i chęci to prosiłabym o mojego OCka. Z tym, że raz nosi bandanę na czole, a raz na szyi i zależnie od tego układa się jego grzywa. W sumie jest mi to obojętne jak go narysujesz, czy z takim, czy z takim uczesaniem ^^ To tak, Theoś w całej okazałości, z bandaną na czole: I jeszcze Theo z bandaną na szyi, portret, żeby pokazać po prostu jak wtedy ta grzywa wygląda: To już jak tam chcesz i w ogóle~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 To ja chce ponyfikację tej Pinkie jeśli mogę: http://fj-c.deviantart.com/art/Fantasy-Equestria-Pinkie-422825863 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Mogę prosić moją OC Cricket? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Mogłabym prosić o moją Moony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Mam pytanko, rysujesz może... Koty? lub psy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się