Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Życie w tym miejscu też nie jest takie proste.-mruknęła.-Gdy straciłam rodziców orkowie mnie porwali i traktowali jak najgorszą szmatę. W końcu uciekłam. Myślisz że dlaczego mieszkam w lesie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Podróżowanie nie oznacza że chodzisz sobie wesoło po łąkach i lasach... chcesz jeść? Zabij... Ktoś chcę zabić ciebie? Zabij... Chcesz żyć? Zabij... Mój kraj graniczy z państwem orków... pomyśl gdzie najpierw musiałem być tuż po wygnaniu skoro jedyna drogą do reszty kontynentu to kraj orków? - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Ta perspektywa także wydaje się straszna.-powiedziała.-Jedno mnie zastanawia... Skąd się bierze tyle tych orków.-zaśmiała się.-Skoro ze wszystkimi prowadzą wojnę to nie powinno ich być aż tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) Billie oddał się rozmyślaniach, zupełnie nie zauważając, że odłączył się od Alicji i szedł w stronę rzeki. Popatrzył na wodę i przystanął, bo zdawało mu się, że słyszy rozmowę. -Dwa znajome głosy...- szepnął do siebie Edytowano Maj 8, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Nie chcesz wiedzieć skąd się biorą... masz farta jeśli byłaś ich więźniem a teraz jesteś tutaj... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Musiałam.-powiedziała.-Może to i lepiej, że nie wiem. Astra chwilę myślała i odparła.-Billie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 -Ej! Zaczekaj! - Podbiegłam do Billy'ego, po czym szybko ucichłam. - Podróżnik i Astra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Billie słysząc swoje imię podszedł do Astry i Podróżnika. - Tak to ja. O czym rozmowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Ta? - zapytał zdziwiony. - A miałem nadzieje że posiedzimy trochę sami. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 -Ehh... Znowu to samo. - Chwyciłam się pobliskiej gałęzi, po czym po koleji wskakiwałam na wyższe, aż dotarłam do dawno urządzonej gałęzi. - Jak w domu... Prawie. - Ułamałam parę gałązek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -O niczym ważnym Billie.-powiedziała Astra. "Znowu? Naprawdę?"-pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 -Egrh... - Rzuciłam, łamiąc z góry kolejne gałązki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Alicjo. Słyszę cię.-powiedziała głośno.-Czemu tu nie zejdziesz? Chyba, że nie chcesz. "Jak jest tu Billie to nie zostawiajmy Alice samej."-pomyślała.-"A Dastanowi później coś pokażę." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Mam nadzieję, że wam nie przeszkodziłem- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Wyjrzałam zza liści na dół, słysząc głos Astry. -Za chwilkę! - Krzyknęłam, po czym, chodząc, między gałęziami, po czym złapałam jedną z mocniejszych lian, obwiązując ją wokół drzewa, a następnie podchodząc do jednej z dziur, rzuciłam się w przepaść, zjeżdżając na lianie jak gdyby nigdy nic. - Już jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Nieźle.-powiedziała, a na to co powiedział Billie odpowiedziała głębokim westchnieniem.Astra wstała na nogi. Po prostu poszła bez słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Dastan spojrzał zdziwiony na Astre, potem na Billa i na Alicje. Potem wstał, i po chwili wahania ruszył za Astrą gdy ta byli już jakiś dystans od ich Billa Alicji odezwał się. - Czemu uciekłaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Co jej się stało- zapytał zdziwiony Billie, Alicji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Nie uciekałam.-odparła.-Ale liczyłam, że będziemy mogli porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - To może się przejdźmy? - zaproponował. - Taki poranny spacerek po lesie... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Tak. Możemy.-powiedziała uśmiechając się.-Przy okazji może gdzieś cię zaprowadzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - No, po lesie zawsze chodzi się inaczej niż po tundrze. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Zapewne tak.-powiedziała.-I mimo wszystko wiele tu naturalnych zakamarków. Astra ruszyła w kierunku jaskini, ale ominęła ją i skierowała się na drugą stronę skalnej góry. -Właśnie cię zabieram do jednego z nich.-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Chętnie je zobacze... - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Znaleźli się po drugiej stronie. Astra zaczęła pchać bok dużego głazu, aż ukazało się małe wejście do tunelu. -Na co czekasz? Wchodzimy.-powiedziała coraz bardziej rozpromieniona i zniknęła w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts