Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Dastan zdziwił się ale wszedł po chwili w przejście. - No nieźle mnie prowadzisz. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Astra zasunęła głaz i zaśmiała się. -Słuchaj... Tu nie ma światła.-powiedziała.-Trzymaj się mnie, bo tu jest mnóstwo korytarzy i łatwo się zgubić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - To może złapię cię za rękę. - powiedział i zrobił to. - Chyba że nie chcesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) -Nie powiedziałam tego.-odparła i poszła przed siebie nie puszczając jego ręki. Szli tak długo zakręconymi, aż zobaczyli światło. Wyjście z tunelu było tak samo zarośnięte jak w jaskini. Wyszli na zewnątrz, a ku ich oczom ukazał się piękny widok. Wodospadów, drzew i natury. -Jak widać ta góra nie jest wcale górą. Ale jest zbyt stroma by można się było tu dostać w inny sposób.-powiedziała rozpromieniona. [http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTIQRtgwcbjGVZ0f9Up8S1o80RTLTtbl-ZU89Ar3wV2KKQJOBXZp8zYDZw tak tylko bez wieży :3.] Edytowano Maj 8, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Uroczo tu... - powiedział. - Ale czemu nie pokazałaś tego im? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Bo...-zastanowiła się przez chwilę i odparła:-To jest takie moje sekretne miejsce... I... Tak pomyślałam, że może byś chciał tu trochę posiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - To miejsce jest piękne... - przyznał. - Dzięki że mnie tu przyprowadziłaś... - dodał i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Astra odetchnęła i uśmiechnęła się. -Nie ma za co. Drobiazg. A co chciałbyś robić?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - To może mi odpowiesz. Dlaczego przyprowadziłaś tu akurat mnie? Nie chodzi o to że pomyślałaś że mi się spodoba prawda? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Astra poczerwieniała. Patrzyła tylko na Dastana swoimi błękitnymi oczami. -Powiem ci.-westchnęła.-Pod warunkiem, że ty mi powiesz dlaczego chwyciłeś mnie za rękę w tunelu. Dobrze wiem, że tego nie potrzebowałeś. A jednak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Faktycznie, nie potrzebowałem... - odpowiedział. - Ale chciałem. Jesteś śliczna i lubię cię... - powiedział i uśmiechnął się. - Potrzymać taką piękność za rękę to sama w sobie przyjemność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Dziękuję... Ja... Też cię lubię...-powiedziała i uśmiechnęła się.-Ty jako pierwszy powiedziałeś, że jestem piękna. Przytuliłeś mnie kiedy płakałam. Potrafisz ze mną rozmawiać. Jesteś szlachetnym mężczyzną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - A tam szlachetnym od razu... miłym po prostu... - odpowiedział. Po chwili uśmiechnął się. - Jak chcesz mogę znowu cię przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Możesz jeśli chcesz.-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Dastan uśmiechnął się - A nie obrazisz się jak zrobię coś jeszcze? - zapytał podchodząc bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Chyba nie...-powiedziała i odwzajemniła uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Ok. - powiedział i objął Astre w pasie. Uśmiechnął się i po chwili pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Astra ucieszyła się tym co się właśnie działo. Chciała aby ten moment trwał wiecznie. "To jest naprawdę cudowne."-pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Dastan odsunął głowę. - I jak? Podobało się? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Astra myślała, że lepiej być już chyba nie może. -Tak.-powiedziała uśmiechając się.-Było cudownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - To fajnie. - powiedział z uśmiechem. - A tak w zasadzie, co tu na ogół robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 -Siedzę, śpiewam, gram na flecie no i pływam.-powiedziała.-Tam obok wodospadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - No to może popływamy? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 -Jasne.-powiedziała i ruszyła w kierunku wodospadu. Gdy doszli na miejsce Astra położyła broń na ziemi, zdjęła zbędny ubiór i została w samej podkoszulce i spodenkach, następnie wskoczyła do wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan również zdjął niepotrzebny ubiór, wbił sztylet w ziemie, i wszedł do wody. - Myślałem że będzie zimniejsza. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts