drotkat Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Cześć^^ Ostatnio mi się nudzi, więc postanowiłam założyć ten temat Narysuję wszystko, nie tylko kucyka Przykładowy obrazek: http://drotkat.deviantart.com/art/Stars-in-her-mane-452630443 Rysuję na kartce kredkami. Jakby ktoś chciał, to mogę też coś namalować akrylami, albo akwarelami Obrazek mogę wysłać za drobną opłatą (ok 5 zł + przesyłka). 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Ale śliczne! Nie chcę na razie nic zamawiać, ale ta Luna.. Tylko o co chodzi z jej znaczkiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) Uuu, awesome Chętnie coś zamówię, może być AT jeśli chcesz, bo rysujesz tak świetnie, że to zasługuje na nagrodę Mogę prosić o tę klacz: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/10246329_620128538074350_4802395884234949351_n.jpg? Edytowano Maj 7, 2014 przez Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 To jest przepiękne... Brak mi słów... Zrobisz mi moją oc... Timber...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Pozostawiam bez komentarza, łap + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Ale śliczne! Nie chcę na razie nic zamawiać, ale ta Luna.. Tylko o co chodzi z jej znaczkiem ? Dziękuję^^ O znaczku zapomniałam i dopiero na sam koniec go dorysowałam, ale ćśś XDUuu, awesome Chętnie coś zamówię, może być AT jeśli chcesz, bo rysujesz tak świetnie, że to zasługuje na nagrodę Mogę prosić o tę klacz: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/10246329_620128538074350_4802395884234949351_n.jpg? Dziękuję Bardzo chętnie^^ Ja poproszę kucyka z mojego avka (jeśli chcesz, to mogę ci wysłać większe zdjęcie ; )To jest przepiękne... Brak mi słów... Zrobisz mi moją oc... Timber...? Dziękuję XD oczywiście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Powiedz mi tylko co klacz z twojego avka ma za znaczek, bo nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Za wszystkie zamówione obrazki płacimy czy tylko za te, które nie wystarczą nam w internecie i chcemy je mieć w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 No poprostu brak mi słów... przepiękne masz talent mógłbym prosić o mojego kuca a avatara? jest cały biały, a ogon ma ja Vinyl z kolorami takimi samymi jak grzywa. CM... nie mogę wymyślić, ale spróbuj może słuchawki nauszne - czarne lub zielone lub czarno-zielone (mogę też ci wysłać całego kuca ale to jutro, bo dziś już nie wejde na kompa. ( pisze z PSVity ) ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Extra rysunek . Widać że sporo pracy w niego włożyłaś. Bardzo mi się podoba poza a zwłaszcza jej techniczne narysowanie. Fajny tez masz papier , szkicowy? Lub taki szorstki blok. Mam racje? Jak do tond to twoja najlepsza praca na dA. No cóż czekam na kolejne twoje prace, tylko tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Za wszystkie zamówione obrazki płacimy czy tylko za te, które nie wystarczą nam w internecie i chcemy je mieć w domu? Tylko te do domu No poprostu brak mi słów... przepiękne masz talent mógłbym prosić o mojego kuca a avatara? jest cały biały, a ogon ma ja Vinyl z kolorami takimi samymi jak grzywa. CM... nie mogę wymyślić, ale spróbuj może słuchawki nauszne - czarne lub zielone lub czarno-zielone (mogę też ci wysłać całego kuca ale to jutro, bo dziś już nie wejde na kompa. ( pisze z PSVity ) ) Dziękuję^^ wystarczy mi ten z avatara Extra rysunek . Widać że sporo pracy w niego włożyłaś. Bardzo mi się podoba poza a zwłaszcza jej techniczne narysowanie. Fajny tez masz papier , szkicowy? Lub taki szorstki blok. Mam racje? Jak do tond to twoja najlepsza praca na dA. No cóż czekam na kolejne twoje prace, tylko tak dalej. To jest papier z bloku artystycznego, takiego do farb I dziękuję c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Tak tez myślałem , kiedyś maiłem taki papier , fajnie się na takim szkicuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Cudna. Chciałabym zamówić moją OC Blue Chocolate: ~By Cahan ~By *Anna* Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Uuu, awesome Chętnie coś zamówię, może być AT jeśli chcesz, bo rysujesz tak świetnie, że to zasługuje na nagrodę Mogę prosić o tę klacz: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/10246329_620128538074350_4802395884234949351_n.jpg? Tadam! http://drotkat.deviantart.com/art/AT-Cahandariella-453053123 Skrzydła mi trochę nie wyszły ;-; jak coś, to mogę wszystko narysować jeszcze raz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Świetnie! ^^ Super rysunek! Już się nie mogę doczekać mojego (to jest takie wow, że pewnie zamówię do domu ;3). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Jest super , dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Cudna. Chciałabym zamówić moją OC Blue Chocolate: ~By Cahan ~By *Anna* Pozdrawiam. Dziękuję^^ zamówienie przyjęte ;D również pozdrawiam c:Świetnie! ^^ Super rysunek! Już się nie mogę doczekać mojego (to jest takie wow, że pewnie zamówię do domu ;3). Dziękuję już mam szkic do rysunku dla ciebie^^Jest super , dzięki. Nie ma za co :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 To jest przepiękne... Brak mi słów... Zrobisz mi moją oc... Timber...? http://drotkat.deviantart.com/art/Timber-453882642 Trochę mnie poniosło XD nie miałam takiego ciemnego koloru na sierść ;-; jak chcesz, to mogę coś pokombinować z kolorami, ale na pewno nie wyjdzie taki kolor ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Soo cute Czy mogłabyś mi narysować moją Oc? Ten obrazek wykonała Cahan Oczy jednak mogłaby mieć w bardziej brązowym odcieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 gram sobie w gry mlp tu jest kilka pokazanych darmowe i przyjemne Wybacz, ale nie za bardzo ogarniam o co ci chodzi Soo cute Czy mogłabyś mi narysować moją Oc? Ten obrazek wykonała Cahan Oczy jednak mogłaby mieć w bardziej brązowym odcieniu. No jasne^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 O M G!!! Ty to rysowałaś? Ja chcę ja chcę !!! Poproszę:http://dashiepl.deviantart.com/art/Princess-Colorful-Gummy-437797725 P.S. Dawno nie pisałyśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Drokat... Mogłabym kupić ten obrazek... Tylko, proszę, wymiary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Wybacz, ale nie za bardzo ogarniam o co ci chodzi To po prostu chamska reklama BTW. Rysunki świetne, może w przyszłości coś zamówię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Przepraszam, że tak długo zwlekałam. Życie (zwalamy winę na życie, a jakże?). Czy mogłabym zamówić obrazek z Timber? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Czy mogłabyś mi narysować moją OC Rain Chaser? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts