Maćko z Bogdańca Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Gra polega na zbudowaniu pojazdu, który będzie w stanie opuścić rodzimą planetę (albo nie jeśli wolisz). Z resztą, ten trailer wyrazi więcej niż tysiąc słów. P.S. Oficjalnie nie ma jeszcze multiplayera ale jest modyfikacja, która to umożliwia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Grałem w to. I może nawet gdzieś na dysku dalej ją mam. Gra jest fajna ale wdłg mnie ciężka do ogarnięcia. Kto sie wydostanie poza orbitę to brawa dla niego ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) Ja maks doleciałem na minmusa ale kłopoty miałem z wylądowaniem bo mój pojazd miał za dużo silników a grawitacja tak mała była że na minimalnym ciągu wznosiłem się Edytowano Maj 22, 2014 przez Shatter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Ja najdalej doleciałem na Laythe ale bez możliwości powrotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) Miałem darmową starą wersję. Bardzo fajne, nie powiem. Zmusza do myślenia, wymaga kreatywności etc. Niestety na obecnym laptopie nie ruszy. EDIT. Ale to wszystko się zmieniło Edytowano Maj 22, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Cały czas przyjmuję zaproszenia do multi (serwer mogę hostować). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrocznyNieznajomy Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Polecam :-) Z resztą mój avatar mówi wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Całkiem długo już to gram. Jeżeli się przebrniesz przez początkową fazę to można wszystko osiągnąć. Pamiętam jak z 30 kerbonautów utknęło albo roztrzaskało się na księżycu zanim wreszcie opanowałem lądowanie. A lądowanie na Duna czy Eve uważałem za niewykonalne, nie mówiąc o Moho czy Tylo. A teraz... każdy objekt w układzie słonecznym jest już okrążany przez sztucznego satelitę a dopiero co lądowałem na Dres. Następny cel to lądowanie na Eeloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 przed chwilą grałem w demko, całkiem ciekawe, szkoda, że takie drogie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 3, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2014 Dodaj do listy życzeń i sprawdzaj co jakiś czas. Ja trafiłem w ten sposób na przecenę 75%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Dokładnie. Co prawda letnia się skończyła, najbliższa duża wyprzedaż szykuje się zapewne na "hellołin". Dodaj do listy, a otrzymasz maila z powiadomieniem, że staniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 z 25€ to i -80% by było za drogo :/ może kiedyś, na razie zostaje demo albo wypłynięcie na morze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 3, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2014 Jeżeli ta na hell-o-ween cię nie będzie satysfakcjonowała to poczekaj do grudnia i na gwiazdkę pewnie będzie jeszcze taniej. W takim okresie po przecenie 95% kupiłem Portal 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Ja czekam na "indyki". Najchętniej hidden object. Jeśli jakiś hit będzie bardzo mocno przeceniony - kupię i komuś oddam. Sam ostatnio dostałem kilka gier.OK, ale odbiegamy od tematu Kerbal jest fajny, ale ja mogę co najwyżej zwiastuny oglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 3, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2014 Jeżeli będzie wielka przecena na KSP to pewnie oddam komuś kilka kodów. Indyk nie taki zły, smakuje jak kurczak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Wydali nie tak dawno temu wersję 1.0.2. Jeśli ktoś ją posiada i chciałby pograć wspólnie to zapraszam do kontaktu ze mną. Postawiłem serwer (tak, działa 24/7 ) Jedyny wymagany mod to DMP (kliknięcie w nazwę spowoduje pobranie paczki), dostępny za darmo na stronie wydawcy http://d-mp.org Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Wrzesień 29, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Z osiągnięciem pierwszej prędkości kosmicznej (osiągnięciem stabilnej orbity wokół Kerbinu)? Na YT znajdziesz poradniki, przydatny jest też mod Kerbal Engineer Redux. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Po ponad roku dostałeś się na orbitę? Szybko, nie powiem Ale gratuluję. Teraz będzie już z górki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się