Jump to content

Kerbal Space Program

Maćko z Bogdańca
 Share

Recommended Posts

Ja maks doleciałem na minmusa ale kłopoty miałem z wylądowaniem bo mój pojazd miał za dużo silników a grawitacja tak mała była że na minimalnym ciągu wznosiłem się :)

Edited by Shatter

Miałem darmową starą wersję. Bardzo fajne, nie powiem. Zmusza do myślenia, wymaga kreatywności etc. Niestety na obecnym laptopie nie ruszy. 

EDIT. Ale to wszystko się zmieniło  :ohmy:

Edited by Triste Cordis

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Całkiem długo już to gram. Jeżeli się przebrniesz przez początkową fazę to można wszystko osiągnąć. Pamiętam jak z 30 kerbonautów utknęło albo roztrzaskało się na księżycu zanim wreszcie opanowałem lądowanie. A lądowanie na Duna czy Eve uważałem za niewykonalne, nie mówiąc o Moho czy Tylo. A teraz... każdy objekt w układzie słonecznym jest już okrążany przez sztucznego satelitę a dopiero co lądowałem na Dres. Następny cel to lądowanie na Eeloo.

• 4 weeks later...

Ja czekam na "indyki". Najchętniej hidden object. Jeśli jakiś hit będzie bardzo mocno przeceniony - kupię i komuś oddam. Sam ostatnio dostałem kilka gier.

OK, ale odbiegamy od tematu :) Kerbal jest fajny, ale ja mogę co najwyżej zwiastuny oglądać.

• 9 months later...

Wydali nie tak dawno temu wersję 1.0.2.

Jeśli ktoś ją posiada i chciałby pograć wspólnie to zapraszam do kontaktu ze mną. Postawiłem serwer (tak, działa 24/7 :drurrp: )

Jedyny wymagany mod to DMP (kliknięcie w nazwę spowoduje pobranie paczki), dostępny za darmo na stronie wydawcy http://d-mp.org

• 4 months later...
  • 1 year later...